Horoscop 25 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Gemeni - E cineva care vrea să vă împăcaţi după o separare

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 25 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. O să ne putem distra şi pe lângă casă şi prin staţiunile preferate, să revedem oameni şi locuri dragi.

Vibraţia zilei este 7 şi o să ţinem cont de rugăminţile celor din jurul nostru. O zi cu surprize.

Horoscop 25 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR

Poate fi o zi specială pentru voi, cu aniversare, cu nuntă, botez, e ceva de sărbătorit şi veţi fi împreună cu prietenii, că aveţi multe de oferit și de primit.

E un entuziasm care o să vă anime să faceţi lucruri inedite, să ieşiţi din anonimat şi să străluciţi, că aveţi resurse.

Horoscop 25 noiembrie 2023 – CAPRICORN

E posibil să întâlniţi la un party pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi şi să vă acompanieze o vreme, şi poate chiar rămâneţi împreună, dacă n-aveţi pe nimeni.

Parcă aveți chef de plimbare şi de mers în vizită şi de ajuns la un spectacol, că v-o fi ajuns şi vouă atâta muncă.

Horoscop 25 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR

E posibil să vă implicaţi într-un eveniment care poate avea legătură şi cu voi, dar şi cu alţii şi să vă faceţi noi relaţii, să vă extindeţi aria de influenţă.

Se poate să intraţi la cheltuială că sunt chestiuni de familie care se cer urgent rezolvate - să mai luaţi diverse lucruri pentru ai voştri.

Horoscop 25 noiembrie 2023 – PEŞTI

Poate organizaţi o întâlnire cu rude şi prieteni c-aţi avut o realizare şi daţi de băut, faceţi o trataţie, sau ieşiţi cu toţii la restaurant.

Poate plecaţi într-o excursie dacă n-aveţi treburi pe acasă şi o să vă eliberaţi de stres, o să vă refaceţi potenţialul.

Horoscop 25 noiembrie 2023 – BERBEC

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să se asorteze cu felul vostru de a fi şi să fiţi împreună de aici încolo dacă sunteţi fără obligaţii.

O să puteţi da o fugă prin ţară, sau în afară chiar şi să revedeţi locuri dragi, sau să vedeţi altele noi.

Horoscop 25 noiembrie 2023 – TAUR

Poate vă invită cineva la un party, o fi un botez, sau e o logodnă, o aniversare şi o să fie distracţie, pe placul vostru.

O să vă bucuraţi de un plus de atenţie, de invitaţii pe la evenimente şi o să vă încărcaţi, frumos, bacteriile.

Horoscop 25 noiembrie 2023 – GEMENI

E cineva care vrea să vă împăcaţi după o separare şi poate faceţi cumva să vă fie bine împreună, dacă sentimentele sunt, încă, vii.

Se poate să vă faceţi timp să ieşiţi la cafea cu un partener de afaceri care are un proiect numai bun pentru voi şi intraţi în negocieri.

Horoscop 25 noiembrie 2023 – RAC

Se poate să vă duceţi cu familia, cu prietenii la un spectacol după ce vă terminaţi treburile pe-acasă şi o să mai schimbaţi atmosfera.

Vă simţiţi atraşi de familie şi o să vă faceţi programul în funcţie de ai voştri că să profitaţi de timpul liber comun.

Horoscop 25 noiembrie 2023 – LEU

Aveţi toate şansele să refaceţi puntea de comunicare cu cineva care se distanţase, şi să formaţi un cuplu, să vă meargă bine în doi.

Poate vă treziţi cu un musafir care-o să vă mai rămână o zi, două, şi o să vă simţiţi bine împreună.

Horoscop 25 noiembrie 2023 – FECIOARĂ

Poate le daţi o mână de ajutor unor rude care dau o petrecere şi vă pregătiţi de o excursie în ţară, e de presupus, dar o să vă placă şi deplasarea.

E posibil să iasă la iveală nişte lucruri dintr-o relaţie şi să eliminaţi tot ce va separa ca să vă puteţi continua relaţia.

Horoscop 25 noiembrie 2023 – BALANŢA

E cineva care vrea să vă capteze atenţia şi dacă sunteţi în căutarea unui partener de viaţa poate o să vă descoperiţi punctele comune.

Vă invită cineva la o nuntă, la un botez, e un motiv de distracţie şi să uitaţi de stresul se zi cu zi.

Horoscop 25 noiembrie 2023 – SCORPION

Se poate să revină cineva cu rugămintea să lucraţi împreună şi dacă dispuneţi de timp liber, alegeţi fie o colaborare, fie un job cu normă întreagă.

Promite să vă meargă mai bine în relaţia sentimentală dacă o să fiţi mai puţini suspicioşi ca să se simtă în apele lui şi partenerul.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO În așteptarea verdictului de la TAS, Simona Halep și-a făcut o schimbare de look îndrăzneață
FOTO În așteptarea verdictului de la TAS, Simona Halep și-a făcut o schimbare de look îndrăzneață
Citește și...
Horoscop 29 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate face rost de niște bani în plus
Horoscop 29 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate face rost de niște bani în plus

Horoscop 29 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să ne dăm tot interesul să facem lucruri care să ne meargă la suflet, dacă tot muncim pentru ele și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Horoscop 28 februarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate o să câștige mai mulți bani, sau o poziție mai sus în ierarhie
Horoscop 28 februarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate o să câștige mai mulți bani, sau o poziție mai sus în ierarhie

Horoscop 28 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezervări. E o aliniere pe cer, de care putem profita ca să ne punem ordine în lucruri, în viață, să facem progrese pe toate planurile posibile.

Horoscop 27 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zodie ar putea cheltui bani pe reparația mașinii
Horoscop 27 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zodie ar putea cheltui bani pe reparația mașinii

Horoscop 27 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. Ar fi bine să spunem ce ne deranjează și să ne eliberăm de lucrurile apăsătoare, să facem curățenie în viața noastră ca să trăim frumos.

Recomandări
Ucraina a început să vâneze luptători ruși peste tot în lume: „Suntem prezenți oriunde putem să slăbim interesele Rusiei”
Ucraina a început să vâneze luptători ruși peste tot în lume: „Suntem prezenți oriunde putem să slăbim interesele Rusiei”

Forțele ucrainene vânează luptători ruși în întreaga lume, iar Kievul spune că acțiunile sale împotriva Rusiei în străinătate se desfășoară "în cadrul dreptului internațional".

Declarațiile lui Geoană despre Transnistria, în vizorul Moscovei. Zaharova: NATO transformă Moldova într-o
Declarațiile lui Geoană despre Transnistria, în vizorul Moscovei. Zaharova: NATO transformă Moldova într-o "a doua Ucraină"

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a acuzat, miercuri, NATO că transformă Republica Moldova într-o "a doua Ucraină", informează News.ro.

Mascații ar fi greșit din nou adresa. Un bărbat susține că au intrat peste el în timp ce dormea. „Mi-au pus pistolul la cap”
Mascații ar fi greșit din nou adresa. Un bărbat susține că au intrat peste el în timp ce dormea. „Mi-au pus pistolul la cap”

Un bărbat din Reşiţa susţine că s-a trezit cu poliţiştii de la trupele speciale la uşă, în dimineaţa de 23 februarie, şi că aceştia l-au pus pe burtă, i-au pus pistolul la cap şi l-au ameninţat în faţa copilului său, care are patru ani.