Horoscop 25 martie 2023, cu Neti Sandu. Se anunță vești bune pe mai multe planuri

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 25 martie 2023 prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi de relaxare. O să facem și acele lucruri pe care le-am tot amânat. Să oferim un cadou sau doar o explicație cuiva, care s-ar liniști și ar înțelege ce are de făcut în continuare.

Vibrația zilei este 7 și o să luăm o decizie înțeleaptă.

Horoscop 25 martie 2023 - BERBEC

Vi se lansează o invitație de luat parte la un eveniment monden și o să fie deconectant, după o săptămână de eforturi, atât la serviciu cât și acasă.

Se pare că e cineva care vrea să vă vedeți și o să se dea peste cap să ajungă la voi, dar se poate să vă duceți și voi în vizită.

Se poate să plecați într-o excursie și să vă încărcați bateriile, de la anturaj, de la peisaje și de la tot ce se întâmplă pe acolo. O să fie o atmosferă febrilă.

Horoscop 25 martie 2023 - TAUR

O stare de bine, poate sărbătoriți pe cineva sau poate se căsătorește cineva din familie - pare să fie un eveniment de care să se bucure tot familionul.

Se poate să primiți ceva în dar și să dați și voi dovadă de generozitate și poate ieșiți împreună pe undeva la plimbare la distracție.

Se poate să vă abordeze niște oameni care să vă ofere un bun ghidaj din punct de vedere profesional și să vă tenteze să colaborați.

Horoscop 25 martie 2023 - GEMENI

Prietenii vă iau cu ei într-o excursie dacă aveți și voi chef și o să lăsați deoparte grijile, faceți mișcare, vă bucurați de peisaje și de anturaj.

Poate pregătiți o petrecere pentru cei mici și surprizele vor fi la ordinea zilei, dar chemați și câțiva părinți.

O să vă duceți poate la o petrecere. E posibil să fie o nuntă sau poate alt gen de eveniment festiv și o să fie cu distracție.

Horoscop 25 martie 2023 - RAC

Poate dați o masă festivă, că v-ați luat o casă, ori că ați renovat-o, ați mobilat-o și acum le faceți cinste, de inaugurare, celor dragi.

Se poate sa va duceți la o aniversare, e ceva mai cu pretenții și o să revedeți niște prieteni cam scumpi la vedere.

Ar fi bine să vă dozați energia să vă ajungă pentru tot ce v-ați propus, că aveți un program încărcat cu de toate.

Horoscop 25 martie 2023 - LEU

E cineva care se interesează de voi că să încropiți o relație care mai apoi să crească, să formați un cuplu, că poate vă doriți copii.

Poate vă duceți pentru două zile într-o stațiune de agrement, ca să luați aer și să vă dezmorțiți.

E o petrecere de la care nu o să vreți să lipsiți, pentru că e cineva acolo, e important pentru voi și vă luați din atmosferă bună dispoziție.

Horoscop 25 martie 2023 - FECIOARĂ

Poate le faceți o vizită unor rude care locuiesc chiar și în alt oraș, să le duceți câte ceva, mai stați de vorbă, le mai alinați o suferință.

Poate vă dă cineva înapoi niște bani pe care i-ați împrumutat când a avut nevoie, persoana respectivă.

Poate îi strângeți pe ai voștri la o masă de sărbătoare și puneți la cale evenimentele de familie ale acestei perioade. Vin sărbătorile.

Horoscop 25 martie 2023 - BALANȚĂ

O invitație în oraș, poate v-ați făcut o rezervare să rămâneți și peste noapte dacă e o sărbătoare, un motiv anume să mai stați încă o zi.

Cineva apropiat vă satisface un capriciu și vă duce în plimbare în stațiunea preferată și poate o să înnoptați acolo.

O să vă completați frumos sufletește cu cineva care știe că puteți fi împreună, pentru că e deja calibrată relația.

Horoscop 25 martie 2023 - SCORPION

Vă dați întâlnire cu cineva care vrea să fiți împreună și o să mai tatonați terenul până o să vă convingeți că e potrivită sau nu pentru voi persoana.

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care să vă atragă și vă oferiți un răgaz, ca să vedeți dacă rezonați pe mai multe planuri sau nu.

Se poate să faceți o tratație în cinstea cuiva dintre ai voștri și o să vă bucurați că toată lumea e în stare bună.

Horoscop 25 martie 2023 - SĂGETĂTOR

O veste bună, o prezență plăcută, poate e cineva în grupul de prieteni care vă pică cu tronc și viața voastră poate deveni și mai frumoasă.

Poate vă vedeți cu cineva care vine în țară de undeva, dacă nu, vă faceți voi drum spre o stațiune de agrement.

La voi știți bine, sfera sentimentală e activată frumos și puteți cunoaște pe cineva, iar cei avansați se pot gândi la o nuntă.

Horoscop 25 martie 2023 - CAPRICORN

Poate vă invită rudele la o tratație mai specială, că e un sărbătorit, o reușită în familie și o să fie o atmosferă caldă, că nu v-ați mai văzut de mult.

E posibil să încerce cineva nou apărut în peisaj să vă cucerească, dar nu o să fie ușor, că sunteți pretențioși și poate sunteți căsătoriți.

Vin prieteni din alt oraș și poate veți petrece toată ziua împreună, dacă nu cumva și pe cea de mâine.

Horoscop 25 martie 2023 - VĂRSĂTOR

Vă vedeți cu grupul de prieteni și vă faceți program de plimbare, să practicați un sport, să vă duceți la un târg, o expoziție, la un concert.

Poate vă sună cineva care vrea sa lucrați împreună și vă gândiți până luni.

Se poate să vă duceți la o aniversare sau poate e o gală, un concert. Pare să fie ceva festiv, distractiv și o să vă distra și o să vă deconectați.

Horoscop 25 martie 2023 - PEȘTI

Dacă aveți chef de ieșit pe afară o să aveți cu cine și unde să vă duceți. Prietenii va însoțesc peste tot și o să le faceți unele surprize și alor voștri, celor mici, în mod special.

Apare o șansă de a vă reface viață sentimentală, dacă nu aveți pe nimeni și o să simțiți și voi că trăiți.

Pe voi vă caută cineva care vrea să lăsați baltă toate proiectele, toate preocupările voastre și să plecați într-o excursie, să vă mai și relaxați.

Citește și...
Horoscop 9 iunie 2023, cu Neti Sandu. Poate o să descoperiți o sursă suplimentară de bani
Horoscop 9 iunie 2023, cu Neti Sandu. Poate o să descoperiți o sursă suplimentară de bani

Horoscop 9 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să ținem cont de ce simțim mai mult decât de ce gândim și o să atragem lucrurile de care avem nevoie.  

Horoscop 8 iunie 2023, cu Neti Sandu. Poate luați o decizie referitoare la căsătoria voastră și nu va fi deloc ușor
Horoscop 8 iunie 2023, cu Neti Sandu. Poate luați o decizie referitoare la căsătoria voastră și nu va fi deloc ușor

Horoscop 8 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi a deciziilor. O să facem un bilanț ca să știm ce mai avem de făcut până la punctul terminus al unui proiect și să ne gândim ce vom face în continuare.  

Horoscop 7 iunie 2023, cu Neti Sandu. Banii pe care i-ați revendicat vor veni în cele din urmă
Horoscop 7 iunie 2023, cu Neti Sandu. Banii pe care i-ați revendicat vor veni în cele din urmă

Horoscop 7 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu vești bune. Vor ieși la iveală rezultatele pasiunii noastre pentru responsabilități și vom acorda în continuare maximă atenție atât sarcinilor de serviciu, cât și celor personale.

Recomandări
Experiment Știrile ProTV: Poluăm de 6 ori mai puțin dacă luăm autobuzul, în loc de mașină, pe un traseu de 10 km, prin oraș
Experiment Știrile ProTV: Poluăm de 6 ori mai puțin dacă luăm autobuzul, în loc de mașină, pe un traseu de 10 km, prin oraș

Săptămâna verde, continuă la ProTV. Joi ne îndreptăm atenția spre transport, un alt sector responsabil pentru poluarea mediului.

Protest masiv, cu 20.000 de oameni în stradă, în București. Care este programul și traseul aprobat de PMB
Protest masiv, cu 20.000 de oameni în stradă, în București. Care este programul și traseul aprobat de PMB

Sindicaliştii din Educaţie au obţinut autorizaţie pentru organizarea unui nou protest în Capitală, fiind aşteptate 20.000 de persoane. Evenimentul va avea loc, vineri, pornind din Piaţa Victoriei, anunță News.ro. 

Apa din Barajul Kahovka a scăzut la un nivel la care nu mai permite asigurarea răcirii reactoarelor Centralei Zaporojie
Apa din Barajul Kahovka a scăzut la un nivel la care nu mai permite asigurarea răcirii reactoarelor Centralei Zaporojie

Nivelul apei din rezervorul Barajului Kahovka, în sudul Ucrainei, nu mai permite asigurarea răcirii reactoarelor centralei Nucleare Zaporojie, anunţă joi operatorul barajului, relatează AFP.