Horoscop 25 august, cu Neti Sandu. Berbecii vor începe o nouă relație sentimentală

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 25 august, cu Neti Sandu. O să aflăm ce-avem de făcut, cu cine trebuie să vorbim şi o să stabilim priorităţile ca să nu ne risipim în toate direcţiile.

Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm dovadă de înţelepciune, chiar şi în lucrurile mărunte.

HOROSCOP 25 AUGUST 2021 FECIOARĂ

 

Poate vă ocupaţi de chestiuni legate de şcoală, vi se deschid numeroase oportunităţi şi va trebui să alegeţi una din ele. Sunt multe de făcut şi o să vă puteţi achita, onorabil, de toate cele, c-aveţi energie, motivaţie şi poate plecarea în vacanță vă da cel mai mare impuls.

HOROSCOP 25 AUGUST 2021 BALANŢĂ

 

O să faceţi nişte schimbări pentru voi, să arătaţi mai bine, să vă şi odihniţi, să daţi refresh total, pe cât posibil. Vă bucuraţi de atenţia unor oameni care contează pentru voi şi o să puteţi demara proiecte noi care să vă aducă bani şi recunoaşterea celor din jur.

HOROSCOP 25 AUGUST 2021 SCORPION

 

Ideile voastre or să prindă viaţă în mijlocul unui grup şi o să aveţi succes, dar trebuie avut răbdare. Vi se returnează acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să vă plătiţi dările şi veţi avea şi de buzunar ca să plecaţi şi în concediu.

Citește și
Horoscop 13 aprilie, cu Neti Sandu. Fecioarele au adunat ceva bani în cont
Horoscop 23 august, cu Neti Sandu. Vărsătorii își fac planuri serioase de căsătorie
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

HOROSCOP 25 AUGUST 2021 SĂGETĂTOR

 

E posibil să apară cineva care să vă susţină, să vă-ndrume, să lucreze cot la cot cu voi să faceţi un salt calitativ. O ieşire în public v-ar da măsura valorii voastre, aţi afla de câtă trecere se bucura munca pe care o depuneţi şi o să vă faceţi planuri cu bătaie lungă. .

HOROSCOP 25 AUGUST 2021 CAPRICORN

 

Se conturează o sumă de bani care să vă acopere cheltuielile acestei perioade şi poate daţi o fugă şi în staţiunea preferată. O să puteţi legaliza un act, să parcurgeţi toţi paşii, ca să luaţi semnăturile fără de care nu veţi fi cu drepturi depline şi trebuie urgentată toată povestea.

HOROSCOP 25 AUGUST 2021 VĂRSĂTOR

 

E bine să vă îngrijiţi de sănătate, să luaţi şi tratamentul prescris de medic, dacă vă recomandă nişte tablete. Se rezolvă problema banilor, poate aţi cerut un credit, sau vi se restituie nişte sume care-au stat în contul altuia, şi o să vă achitaţi ratele bancare.

HOROSCOP 25 AUGUST 2021 PEŞTI

 

Se poate să primiţi un cadou, să vă invite cineva într-o vacanţă şi să vă priască ieşirea la aer, la malul mării, la munte. Se anunţă bani, dar şi cheltuieli, de neevitat, or fi lucruri obligatorii şi o să vă debarasaţi şi de restante, ca să fiţi cu toate la zi.

HOROSCOP 25 AUGUST 2021 BERBEC

 

Vă caută cineva care vrea să fiţi împreună c-a simţit potenţial de relaţie şi contează dacă simţiţi şi voi la fel sau nu. Vă curtează nişte parteneri de afaceri să daţi drumul unor proiecte care v-ar aduce câştiguri şi o să vă lăsaţi convinşi, fără prea multe insistențe.

HOROSCOP 25 AUGUST 2021 TAUR

 

O perioadă lejeră, plăcută, de creativitate la serviciu, se observă şi bani, care mai pot veni şi din colaborări. E posibil să vă acapareze un nou domeniu, poate fi un hobby care să vă pună în valoare calităţile cu care veţi ieşi în faţa unui public poate online.

HOROSCOP 25 AUGUST 2021 GEMENI

 

O să vă găsiţi un companion de viaţă, dacă n-aveţi pe nimeni şi se va construi frumos relaţia, o să meargă bine. Vă bate gândul să vă mutaţi, c-aveţi nevoie de spaţiu, dar e de văzut dacă vă permiteţi un credit bancar, sau aşteptaţi un moment prielnic, de stabilitate.

HOROSCOP 25 AUGUST 2021 RAC

 

O să mai cheltuiţi nişte bani cu amenajările interioare, dacă nu cumva luaţi mobilier de terasă, pentru confortul familiei şi al musafirilor. Se poate să lucraţi mult mai bine în formula de grup, ca să nu vă luptaţi singuri cu un volum mare de lucruri pe care trebuie să le realizaţi neapărat.

HOROSCOP 25 AUGUST 2021 LEU

 

O să ieşiţi mai des la socializare, cu colegele, cu prietenele şi o să fie revigorant. Poate negociaţi cu diverşi angajatori ca să-l găsiţi pe cel mai bun pentru voi, să fie o muncă plăcută şi să câştigaţi ceva mai uşor banii, decât pân-acum.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 24 august, cu Neti Sandu. Fecioarele se lansează într-o nouă aventură profesională
Horoscop 24 august, cu Neti Sandu. Fecioarele se lansează într-o nouă aventură profesională

Horoscop 24 august, cu Neti Sandu. O zi cu elemente surpriză. O să ne bucurăm de o serie de reuşite, o să-i invităm să ne fie alături şi pe prieteni, pe lângă ai noştri şi va fi o sărbătoare.

Horoscop 23 august, cu Neti Sandu. Vărsătorii își fac planuri serioase de căsătorie
Horoscop 23 august, cu Neti Sandu. Vărsătorii își fac planuri serioase de căsătorie

Horoscop 23 august, cu Neti Sandu. O zi cu beneficii. Se pare că ne ştim bine de tot interesul şi o să folosim la maximum resursele, timpul liber, energia şi relaţiile ca să obţinem ce ne-am propus.

Horoscop 22 august, cu Neti Sandu. Peștii încep o relație de durată
Horoscop 22 august, cu Neti Sandu. Peștii încep o relație de durată

Horoscop 22 august, prezentat de Neti Sandu. Lună plină, cu de toate. O să avem energie, exuberanța, dor de ducă spre zonele de agrement și putem face tot ce ne trece prin cap.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.