Horoscop 23 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor semna un contract


Ultimul update: Luni 23 Septembrie 2019 09:54
Data publicarii: Luni 23 Septembrie 2019 07:31
Categorie: Horoscop

Horoscop 23 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Sunt oportunităţi pe care ar fi minunat să le accesăm, să le prindem din zbor, să n-aşteptăm la nesfârşit să ni se-ntâmple acel ceva care ne-ar face fericiţi.

Vibraţia zilei este 5 şi aventură e la ea acasă, fie ea şi profesională.


HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2019 BALANŢA

 

O să puteţi semna un contract după o serie de negocieri şi-ncepeți treaba care o să vă acapareze cu totul. Încep să apară reuşitele pe bandă rulantă, mai scăpaţi de frustrări, o să vă crească stima de sine şi contul din bancă - asta progresiv.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION

 

E bine să nu mai amânaţi mersul la doctor şi să interveniţi şi cu ce trebuie, dacă vi se pune un diagnostic, să vă puteţi recupera în doi timpi şi trei mişcări. O să faceţi un bilanţ ca să vedeţi dacă v-aţi lichidat restanțele şi dacă vă puteţi da drumul proiectelor noi care vă pot aduce un plus de vizibilitate.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Prietenii sunt pe lângă voi, gata oricând să vă sară-n ajutor dacă aţi avea nevoie de ei şi disponibilitatea voastră fatță de ei e similară. E un accent pe segmentul-carieră şi poate vi se dă ceva de lucru, o să fiţi puşi într-o postură care să v-aşeze la loc de cinste - pentru că e anul vostru.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN

 

O să vă invite cineva în oraş, la plimbare, poate fi o cină romantică pentru că sunt nişte mărturisiri de făcut poate de ambele părţi. Întrevedere cu cineva care e interesat de o colaborare cu voi şi o să vă-ncumetați, se pare, să faceţi o probă măcar, dacă nu semnaţi imediat contractul.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Poate-apare o ofertă de plecat într-o staţiune de agrement la sfârşit de săptămână şi păstraţi secretul, îi spuneţi partenerului în ziua respectivă. Pot veni ceva bani de la serviciu şi să daţi o raită pe la cumpărături, să vă luaţi ce trebuie pentru casa şi familie, să vă asiguraţi că v-ajung rezervele şi pentru şcoala copiilor.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2019 PEŞTI

 

E posibil să-ntâlniţi pe cineva chiar şi în grupul colegial, cu care să va-nțelegeți, să rezonaţi şi pe palierul sufletesc şi să iasă o relaţie. O s-aveţi prilejul să discutaţi față-n-față cu şefii, să vă spuneţi punctul de vedere, să le cereţi nişte favoruri sau poate să vă duceţi la un interviu - la care o să vă prezentaţi onorabil.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2019 BERBEC

 

O să primiţi o ofertă de lucru şi se pare că întruneşte condiţiile impuse de voi, pentru că ţineţi la un standard. Se poate s-aveţi de dat un examen, vă luptaţi pentru o funcţie şi sorţii vor fi de partea voastră, s-aveţi încredere că o să fie bine.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2019 TAUR

 

Poate-ați tot amânat mersul la doctor, la analize şi dacă nu aveţi un program încărcat şi aveţi şi ceva bani sunt de făcut nişte investigaţii. Se iveşte o postură tentantă la serviciu şi dacă vă mişcaţi rapid o să fiţi primii care pot primi funcţia, ori poate jobul, oricum e o nouă provocare.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2019 GEMENI

 

E bine să vă consultaţi agenda financiară şi să vedeţi dacă aveţi vreo datorie față de cineva şi să vă achitaţi urgent sau alţii, dacă au față de voi. Poate-abia acum vi se plătesc nişte bani din urmă şi o să le pregătiţi nişte surprize copiilor drept răsplată pentru că şi-au respectat programul pe care şi l-au făcut.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2019 RAC

 

Se poate să primiţi o atenţie specială din partea cuiva care n-a uitat ajutorul pe care i l-aţi acordat şi o să vă prindă bine, sufleteşte. Apar noutăţi, vă căută nişte oameni, poate vor să plecaţi pe undeva, să ajungeţi în vizită la ei, şi o să vă ajustaţi programul astfel încât să rămâneţi câteva zile pe acolo.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2019 LEU

 

Preocupările de grup or să vă aducă satisfacţii atât materiale, cât şi sufleteşti şi poate vi se deschid noi posibilităţi de afirmare. O să va-ngrijiți de semnarea unor acte, să nu pierdeţi un tren, să rataţi şansă de a face progrese fie pe linie profesională, fie personală - e bine să fiţi pe fază.


HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

Poate bateţi palma pentru o afacere care v-ar aduce un venit suplimentar şi ar fi acea cotă de bunăstare care vă lipsea. Poate vă mutaţi sau renovaţi casă, apartamentul în care locuiţi, o să sporiţi gradul de confort de-acasă şi toţi ai voştri or să vă fie recunoscători pentru că fără ajutorul vostru nu ar fi ajuns aici, la confort.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 22 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele intră la cheltuieli
Horoscop 22 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele intră la cheltuieli
Horoscop 21 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc o ofertă avantajoasă
Horoscop 21 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc o ofertă avantajoasă
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 4 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 23 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii au parte de bani și prestigiu
Horoscop 22 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor primi o sumă de bani
Horoscop 21 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor avea venituri în plus
Horoscop 20 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele vor face economii
Horoscop 19 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor cheltui o sumă de bani
Horoscop 18 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii câştigă bani în plus
Neti Sandu
Horoscop 17 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de un câștig
Horoscop 16 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au reuşite financiare
Horoscop 15 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Peştii scapă de toate datoriile
Horoscop 14 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii își vor întemeia o familie
Horoscop 13 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii au parte de surprize
Horoscop 12 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii au satisfacții materiale