Horoscop 22 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele intră la cheltuieli

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 22 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu surprize. Ar fi minunat să fim mai relaxaţi ca să nu ne împiedicăm de toate mărunţişurile care ne pot strica buna dispoziţie. Lucruri bune chiar ni se pot întâmpla, să fim încrezători.

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi se poate întâmpla ceva deosebit. 

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ


E un eveniment festiv, poate e continuarea de ieri a unei petreceri de nuntă, de botez, ziua voastră de naştere, ori altceva şi o să vă distraţi. Se poate să aveţi un concurs, un eveniment monden cu descărcare de adrenalină şi-o să vă implicaţi serios în tot ce se-ntâmplă acolo şi o să vă placă.

 

 

Citește și
Horoscop 20 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 20 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele se pot muta în casă nouă
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 BALANŢĂ

 

O s-alegeţi o activitate deconectantă şi o să puteţi merge mai departe, să vă recăpătaţi tonusul. O să intraţi la cheltuială, poate-aveti de luat şi nişte cadouri ca să vă duceţi în vizită la prieteni, dar rezervă de bani aveţi.

 

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION


Voi puteţi întâlni pe cineva cu care să va-ntemeiati o familie şi să aveţi un trăi cu totul diferit de-aici încolo, poate şi plecaţi din ţară, sau doar din oraş. Se poate să reluaţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită şi să depăşiţi un moment critic al relaţiei, să vă reinventaţi.

 


HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR


Prezenţa voastră n-o să treacă neobservată la o întrunire festivă şi poate v-alegeţi cu un job, o colaborare de care să fiţi foarte încântaţi. Relaţia sentimentală promite să fie mai bună şi poate vă doriţi şi copii - că tot e anul vostru special.

 


HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN


O să acceptaţi invitaţia la o petrecere chiar şi în alt oraş v-ar mai dezmorţi puţin şi o să deveniţi şi mai sociabili, c-aveţi nevoie de un debuşeu. O să vă faceţi mai greu înţeleşi în relaţia de cuplu, dar cu răbdare o să ajungeţi la inima partenerului iubit.

 

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

E o festivitate la care s-ar putea să vă duceţi şi o să puteţi afla despre o provocare profesională şi care v-ar propulsa în carieră. Poate faceţi echipă cu nişte prieteni şi o să va-nscrieţi într-o competiţie sau în cadrul unei fundaţii o să activaţi o vreme.

 

 

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 PEŞTI


Se pare c-o să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să puneţi cu toţii umărul la o acţiune, un proiect în folosul altora şi care să fie şi în avantajul vostru. O s-apară cineva care să facă echipă cu voi şi să decurgă armonios relaţia de cuplu, să fiţi fericiţi.


HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 BERBEC


O să fiţi pe fază când o să se plece într-o excursie şi-o să-i luaţi şi pe ai voştri, să mai vedeţi şi alte peisaje, să cunoaşteţi şi alţi oameni ca să evoluaţi. Se poate să vă contacteze careva care vrea să colaboraţi dac-aveti timp şi e şi familia de acord, şi daţi mâine-poimâine răspunsul.

 

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 TAUR


Poate-o să ieşiţi în oraş la un suc, o cafea, să mai puneţi ţară la cale, să vă mai opriţi din treabă, c-aveţi nevoie şi de un respiro-macar pentru câteva ore, o jumătate de zi. Poate le preparaţi ceva delicios, cum ştiţi voi, prietenilor şi staţi la taclale ori vă duceţi la piscină, în aer liber într-un parc de agrement.


HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 GEMENI


E veselie, chiar dacă veştile n-or fi toate nemaipomenite, şi o să ştiţi cum să treceţi peste mărunţişuri şi o să revedeţi nişte oameni care-or să vă inspire bună dispoziţie. Noutăţi, veşti bune, oameni drăguţi, dar şi intruşi care vă storc de energie, e de făcut slalom să ajungeţi cu bine la liman.

 

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 RAC


Poate se autoinvita careva pe la voi şi dacă nu aveaţi de gând să ieşiţi din casă e perfect, dacă nu, amânaţi întâlnirea ca să vă priască. Se poate să aibă loc o întrunire de familie c-aveţi un sărbătorit, sau aveţi de luat nişte decizii.


HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 LEU


Cineva în care v-aţi pus mari speranţe să v-ajute vine, dar nu vă faceţi prea mari iluzii că o să facă minuni, pentru că se poate întâmpla exact pe dos, dar tot o să vă descurcaţi. O să cheltuiţi atât cât e nevoie ca să le faceţi pe plac copiilor şi să fiţi cu toţii mulţumiţi, pentru că dup-atata muncă, e nevoie şi de un respiro.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Horoscop 21 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc o ofertă avantajoasă
Horoscop 21 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc o ofertă avantajoasă

O zi a schimbărilor. E bine să fim pe fază, ca să prindem un pont, o ofertă de afaceri, ori poate e cineva interesat de o relaţie şi noi la fel!

Horoscop 20 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele se pot muta în casă nouă
Horoscop 20 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele se pot muta în casă nouă

O să facem câte puţin din toate lucrurile de care avem nevoie şi o să ne declarăm mulţumiţi! Să nu uităm să mai facem câte ceva şi pentru noi, c-avem nevoie. Vibraţia zilei este 2 şi e un câştig pentru cuplu.

Horoscop 19 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele pot începe o viață nouă
Horoscop 19 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele pot începe o viață nouă

Or să ne reuşească iniţiativele, o să ne bucurăm şi de surprize plăcute din partea celor din jur şi o să ne fie mai uşor cu toate. Vibraţia zilei este 1 şi o să lăsăm deoparte trecutul să-ncepem lucruri noi, de succes.

Horoscop 18 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au de primit bani
Horoscop 18 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au de primit bani

O s-avem parte de bani, o să facem şi nişte achiziţii valoroase şi o să le venim în ajutor unor oameni care se află în dificultate.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.