Horoscop 22 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își pot întâlni jumătatea

Ultima actualizare: 22-11-2020 09:42

Horoscop 22 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm de o veste bună, de o prezenţă umană, fie ea şi online numai să putem comunica, să nu ne-nstrăinăm unii de alţii.

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o să prindem din zbor o idee strălucită.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O să vă faceţi program de ieşit un pic la plimbare, chit că să faceţi nişte cumpărături, dacă nu să vizitaţi şi un târg de sezon, să daţi o raită prin parc.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

E cineva care vrea să petreceţi câteva ore împreună, poate vă propune o afacere, o colaborare şi o s-aveţi de câştigat, timp s-aveţi.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate-aveți o idee cu care să ieşiţi la rampă, o postaţi pe vreo reţea de socializare şi aşteptaţi impactul la public - care pare să fie unul pozitiv

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

 

Se poate să vă facă cineva o vizită şi să aflaţi noutăţi care să v-aducă cu un pas mai aprope de o realizare - poate - v-apucaţi de ceva nou care promite succes.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

 

Păreţi mai hotărâţi să vă întemeiaţi şi voi o familie, dar nici gândul la cariera nu vă dă pace şi o să faceţi cumva să le-mpăcați pe cele două.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 TAUR

 

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi să petreceţi un timp de calitate împreună până o să vă cunoaşteţi mai bine.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

 

Poate e o sărbătoare în familie, o aniversare, un botez, aşa, doar cu ai casei, să nu vă expuneţi niciunui risc, să fie toată lumea sănătoasă.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 RAC

 

Se pare că e cineva care demult vrea să vă scoată la o întâlnire şi-o să prindă momentul dacă vă nimereşte când sunteţi online, să vă invite pe-afară.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 LEU

 

Poate o să faceţi o trataţie la voi acasă, dacă nu aveţi unde să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri, ca să nu treacă neobservat un moment foarte important.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

O să vă faceţi program cu cei tineri din familie, poate plecaţi într-o escursie de o zi, cu copii, nepoţii, în vizită la bunici poate, la rude.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

Lucrurile bune vin spre voi şi o să cultivaţi în continuare starea de bine, să adunaţi în jurul vostru oameni care să fie în rezonanţă cu voi.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

 

Aveţi energie, inspiraţie şi o să atrageţi oameni de afaceri care vor să lucreze cu voi, c-aveţi resurse nebănuite, mai ales în momentul de față.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO