Horoscop 21 februarie 2024, cu Neti Sandu. Apare o reușită după lungi așteptări, vin și bani pentru o zodie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 21 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu dezvăluiri. O să aflăm lucruri la care nu ne-am fi așteptat, și poate și noi vom fi în situația de a face unele mărturisiri forțați de împrejurări.

Vibratia zilei este 3 și comunicarea cu sinceritate face toți banii azi.

Horoscop 21 februarie 2024 - PEȘTI

Se poate să primiți o ofertă de lucru, și dacă vreți să vă schimbați serviciul, tocmai bine, dar vă asigurați mai întâi că este cineva serios care o să vă și plătească.

Poate o să recuperați niște bani ca să vă puteți plăti ratele, facturile, taxele, impozitele și să vedeți cu ce mai rămâneți.

Horoscop 21 februarie 2024 - BERBEC

O să vă dați întâlnire cu prietenii ca să puneți la cale un eveniment, poate o petrecere la sfârșit de săptămână sau o plecare în excursie.

Citește și
„Înseamnă un Al Treilea Război Mondial”. Reacția Ungariei, după ce Macron a reluat ideea trimiterii de trupe în Ucraina

Sunteți pe punctul de a face un salt calitativ în meserie, dar este musai să terminați proiectele mai vechi.

Horoscop 21 februarie 2024 - TAUR

Sunt acte de semnat și o să obțineți online tot ce aveți nevoie ca să nu mai bateți drumurile și să avansați cu demersurile de tot felul.

Se pare că o să vă asociați cu niște oameni care vor să puneți cu toții umărul la un obiectiv care poate fi în folosul celor defavorizați.

Horoscop 21 februarie 2024 - GEMENI

Apare o reușită după lungi așteptări, vin și bani și o să munciți cu alt elan, că știți că sunteți apreciați, nu invizibili, ca până acum.

Sunteți prinși cu multe treburi și o să le duceți pe toate la bun sfârșit, ca să vă apucați de altele și să aveți banii asigurați.

Horoscop 21 februarie 2024 - RAC

Ies la iveală niște aspecte care s-ar putea să vă pună pe gânduri, că s-au înțeles greșit niște lucruri și o să mai remediați câte ceva pe ici, pe colo.

Se poate să treacă diseară cineva pe la voi și să primiți și ceva în dar, poate fi chiar un motiv special, vreo reușită la sărbătorit.

Horoscop 21 februarie 2024 - LEU

Se poate să vă înțelegeți mult mai bine cu șefii, să aveți de lucru și în paralel și să primiți și recompense, bani, bonuri valorice și vreo funcție.

Relația cu partenerul de cuplu este mai degajată, că a trecut perioada cu munca multă contra cronometru.

Horoscop 21 februarie 2024 - FECIOARA

Se poate să dați de capăt unei chestiuni mai vechi, poate un proces, și o să-l câștigați, în sfârșit, că aveți dovezi, argumente și vă recuperați bani, bunuri.

Se poate să luați acei bani pe care i-ați cerut, dar pe care nu vi i-au putut da din diverse motive.

Horoscop 21 februarie 2024 - BALANȚA

Sunt niște treburi pe acasă pe care va trebui să le rezolvați ca să puteți pleca liniștiți în weekend prin țară sau în străinătate.

O să apară acel cineva care v-a lipsit și să ștergeți cu buretele neînțelegerile, să fiți din nou împreună.

Horoscop 21 februarie 2024 - SCORPION

Apar noutăți, este cineva care simte că puteți forma un cuplu și o să vă convingă, speră, să vă încercați șansele într-o relație - dacă și voi consimțiți la așa ceva.

Se poate să începeți o viață nouă, să vă luați casă sau să vă gândiți la o extensie, să mai construiți un etaj.

Horoscop 21 februarie 2024 - SĂGETĂTOR

Este posibil să vă caute cineva din trecutul sentimental și să-i spuneți ce ați simțit în perioada cât ați stat separați, dacă o mai vreți pe această persoană în viața voastră sau nu.

O să puteți rezolva niște probleme legate de școală, de examene, poate vă duceți la un interviu, luați o bursă.

Horoscop 21 februarie 2024 - CAPRICORN

O să vă cheme cineva la o discuție de principiu despre un proiect care v-ar aduce stabilitate financiară, dar va fi cu multă muncă.

Vă scoate cineva la cafea ca să ia pulsul relației, poate sunt și niște urgențe de luat în discuție spre a fi rezolvate.

Horoscop 21 februarie 2024 - VĂRSĂTOR

O idee ingenioasă, și o să o puteți pune în practică, să vă și apucați de treabă, pe cât posibil.

Ofertele de colaborare curg și trebuie văzut dacă e vremea care merită într-adevăr să luați totul și să vă apucați de ea.

Articol recomandat de sport.ro
„Câți bani câștigi în România?” Apărătorul de la FCSB, dorit în Franța, a dat răspunsul pe loc
„Câți bani câștigi în România?” Apărătorul de la FCSB, dorit în Franța, a dat răspunsul pe loc
Citește și...
Horoscop 3 mai 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii în Vinerea Mare
Horoscop 3 mai 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii în Vinerea Mare

Horoscop 3 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să avem parte de surprize la tot pasul și o să ne lăsăm pătrunși de spiritul sărbătorilor pascale și o să fim recunoscători pentru tot ce primim, material sau spiritual.

Horoscop 2 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate descoperi niște bani în cont
Horoscop 2 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate descoperi niște bani în cont

Horoscop 2 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu emoții constructive. O să facem și treabă, ca mai e de lucru și la serviciu și acasă, dar ne putem și plimba și întâlni la un restaurant, la un picnic cu cei pe care-i avem la inimă.

Horoscop 1 mai 2024, cu Neti Sandu. E o zi cu grătare și petreceri cu prietenii pentru mai multe zodii
Horoscop 1 mai 2024, cu Neti Sandu. E o zi cu grătare și petreceri cu prietenii pentru mai multe zodii

Horoscop 1 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. Or să fie schimbări de direcție, de asociere cu un grup, sau cu altul de prieteni, dar distracție tot va fi!  

Recomandări
Rușii de la Gazprom au pierdut aproape 7 miliarde de dolari din reducerea livrărilor de gaze spre Europa
Rușii de la Gazprom au pierdut aproape 7 miliarde de dolari din reducerea livrărilor de gaze spre Europa

Grupul rus Gazprom a raportat joi pierderi nete de 629 miliarde de ruble (6,9 miliarde de dolari) în 2023, comparativ cu un profit net de 1.226 miliarde de ruble (15,2 miliarde de dolari) în 2022.

Donald Trump spune în ce condiții va recunoaște rezultatele alegerilor prezidențiale. ”Va trebui să luptăm”
Donald Trump spune în ce condiții va recunoaște rezultatele alegerilor prezidențiale. ”Va trebui să luptăm”

Republicanul Donald Trump a refuzat să se angajeze explicit să recunoască rezultatul noii sale confruntări cu Joe Biden în timpul alegerilor prezidenţiale ce vor avea loc în noiembrie, potrivit unui interviu difuzat joi, informează AFP.

Intervenție în forță a trupelor speciale după ce un bucureștean s-a încuiat în casă cu gemenii de 4 luni. Ce i-a făcut soției
Intervenție în forță a trupelor speciale după ce un bucureștean s-a încuiat în casă cu gemenii de 4 luni. Ce i-a făcut soției

Trupele speciale de la Poliția Capitalei au intervenit de urgență la un caz de violență domestică. Un bărbat de 46 de ani se încuiase în locuința din Sectorul 5 cu doi bebeluși de numai 4 luni.