Horoscop 21 august 2023, cu Neti Sandu. Leii își pot schimba jobul, ce le așteaptă pe restul zodiilor

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 21 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. Mai avem pe ici, pe colo câte o restanță de care să ne ocupăm şi o să ne facem viaţa mai frumoasă, dacă ne eliberăm.  

Vibraţia zilei este 3 şi o să ne putem deplasa cu destulă uşurinţă.

Horoscop 21 august 2023 – LEU

Aţi putea pune în aplicare un plan mai vechi şi să plecaţi acolo unde aţi plănuit mai demult, dar n-aţi putut din cine ştie ce motive.

V-aţi putea găsi ceva nou de lucru şi să vă suplimentaţi veniturile din toamnă, dacă o să vă hotărâţi, că pot interveni diverse.

Horoscop 21 august 2023 - FECIOARĂ

O să vă bucuraţi de nişte privilegii, o primă, voucher de vacanţă, aparatură de ultimă generaţie la serviciu, ca să crească şi performanţele

Se poate să vă treziţi cu nişte bani care vin de la vreo colaborare mai veche şi o s-aveţi de buzunar dacă plecaţi pe undeva în weekend.

Horoscop 21 august 2023 – BALANŢA

E posibil să aveţi o întâlnire de afaceri şi să daţi drumul unui proiect care v-ar aduce un plus de atenţie, aprecieri şi bani.

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi să o discutaţi cu partenerul să-şi spună şi el părerea.

Horoscop 21 august 2023 – SCORPION

O să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care cred în voi, vă apreciază eforturile şi calitatea muncii, şi poate încheiaţi un contract.

Poate o să fiţi mai receptivi la problemele cu care se confruntă partenerul de cuplu şi preluaţi din greutăţi, să nu-l lăsaţi singuri.

Horoscop 21 august 2023 – SĂGETĂTOR

Voi staţi bine la capitolul acte, studii, o să primiţi accept la un grad superior, masterat, doctorat, şi o să porniţi într-o aventură... intelectuală.

E o problemă de suflet care se cere, cu insistenţă, rezolvată şi să nu lăsaţi să se piardă o relaţie care poate fi salvarea voastră!

Horoscop 21 august 2023 – CAPRICORN

E mult de lucru la serviciu, poate mai aveţi şi vreo afacere particulară şi o să fie supra solicitant, dar o să vă descurcaţi şi vor fi şi bani.

E momentul să avansaţi pe scara socială, primiţi un titlu, vi se poate încredinţa şefia unui departament, o să fie o upgradare.

Horoscop 21 august 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni care apreciază modul vostru de lucru şi puteţi câştiga bani frumoşi împreună, lucrurile or să se lege frumos.

Apare şi pentru voi omul potrivit şi o să fiţi dispuşi să faceţi casă bună împreună, c-aţi învăţat din experienţele anterioare.

Horoscop 21 august 2023 – PEŞTI

V-ar putea coopta cineva într-o colaborare, dacă vă mai rămâne timp în particular, şi asta oricum, după ce vă terminaţi concediul.

O să faceţi monetarul să vedeţi dacă v-ajung banii pentru o escapadă turistică la sfârşit de săptămână şi se pare că o să aveţi o rezervă.

Horoscop 21 august 2023 – BERBEC

O să vă acordaţi şi voi un timp de respiro, să plecaţi pe undeva ca să porniţi apoi cu forţe proaspete că vreţi să fiţi la înălţime în plan profesional.

Vă caută cineva care vrea să fiţi împreună şi dacă şi voi sunteţi în căutarea perechii de suflet poate o să ieşiţi la plimbare.

Horoscop 21 august 2023 – TAUR

Poate se fac presiuni să daţi drumul unui proiect din care aveţi de câştigat, pe lângă bani, nişte relaţii şi promisiuni de colaborare.

Sunt câteva aspecte care ţin de sănătate pe care-ar trebui să le luaţi în serios ca să nu apară şi consecinţele durerii, internare.

Horoscop 21 august 2023 – GEMENI

Se poate să vă interesaţi de şcoli, grădiniţe, ca să-i înscrieţi pe copii şi să mai luaţi o porţie de concediu, ca să vă reveniţi după atât efort.

Poate îi trimiteţi pe copii într-o tabără, sau măcar într-o excursie ca să se mai bucure de vacanţă, că încep şcoală.

Horoscop 21 august 2023 – RAC

O să recuperaţi banii pe care i-aţi tot revendicat şi o să ştiţi ce vă permiteţi să cumpăraţi şi ce nu, că aveţi o listă a priorităţilor de care trebuie să ţineţi cont.

Se poate să aveţi spor la preocupările de grup, fie că sunteţi la serviciu, fie în vacanţă.

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep și-a negociat revenirea pe teren! Turneul la care a fost dorită insistent: „A spus că ar vrea”
Simona Halep și-a negociat revenirea pe teren! Turneul la care a fost dorită insistent: „A spus că ar vrea”
Citește și...
Horoscop 30 noiembrie 2023. Ce aduc astrele zodiilor de Sfântul Andrei
Horoscop 30 noiembrie 2023. Ce aduc astrele zodiilor de Sfântul Andrei

Horoscop 30 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi splendidă. E sărbătoare, şi avem şi alte motive personale să fim fericiţi şi să ne bucurăm de prezenţa celor dragi, aşa că să nu ezităm s-o facem.

Horoscop 29 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești bune
Horoscop 29 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești bune

Horoscop 29 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. Se precipită nişte lucruri, evenimente şi o să ne urmărim îndeaproape interesul ca să obţinem maximum din ce ne-am propus.

Cele patru zodii care se îmbogățesc în 2024, Anul Dragonului de Lemn
Cele patru zodii care se îmbogățesc în 2024, Anul Dragonului de Lemn

Anul 2024 este anul Dragonului de Lemn, un simbol al transformării și al oportunităților pentru toate zodiile. 

 

Recomandări
Cătălin Cherecheș are cameră de rugăciune la închisoare. Va mai sta în Germania, pentru că a refuzat extrădarea simplificată
Cătălin Cherecheș are cameră de rugăciune la închisoare. Va mai sta în Germania, pentru că a refuzat extrădarea simplificată

Arestat în Germania, Cătălin Cherecheș se ține tare. Nu a fost de acord cu procedura simplificată de trimitere a lui, în România.

Hamas i-a îngrozit. Calvarul copiilor evrei eliberați din Gaza continuă:
Hamas i-a îngrozit. Calvarul copiilor evrei eliberați din Gaza continuă: "Mănâncă puțin și nu-și pot închide ochii"

Mia Shem, tânără israeliană care a apărut în prima înregistrare cu ostatici difuzată de Hamas, la zece zile după atac, a fost eliberată, joi după-amiază, împreună cu o altă femeie.

Aglomerație mare la ieșirile din țară. Românii pleacă în străinătate de Ziua Națională
Aglomerație mare la ieșirile din țară. Românii pleacă în străinătate de Ziua Națională

Sunt destui românii care se vor cinsti de Ziua Naţională în alte țări. Unii au fugit de temperaturile scăzute în destinații calde cu palmieri, flori şi apă călduţă în piscină.