Horoscop 21 aprilie, cu Neti Sandu. Capricornii sunt în negocieri pentru o afacere care i-ar scuti de grijile financiare

Dată publicare: 21-04-2021 07:31
Dată actualizare: 21-04-2021 09:12


Horoscop 21 aprilie, cu Neti Sandu. O să întâmpinăm unele piedici, dar care n-or să ne descurajeze să nu ne urmăm visul, acela de a fi fericiţi.

Vibraţia zilei este trei şi e bine să spunem ce vrem şi mai ales ce nu vrem.

HOROSCOP 21 APRILIE 2021 TAUR

 

O să rezolvaţi o sumedenie de lucruri care şi-au aşteptat rândul şi o să vă asiguraţi şi câştiguri financiare pe măsură, ca să vă meargă bine pe toate planurile.

HOROSCOP 21 APRILIE 2021 GEMENI

 

Întrevedere cu cineva care are gânduri mari cu voi, să puneţi umărul la ceva care v-ar aduce beneficii şi-ar fi o rampă de lansare pentru voi.

HOROSCOP 21 APRILIE 2021 RAC

 

Se poate să intraţi la cheltuială şi să vă luaţi câte ceva pentru casă, dar şi cadouri pentru cei dragi, faceţi comandă sau daţi o raită pe la magazine.

HOROSCOP 21 APRILIE 2021 LEU

 

E posibil să vă treziţi cu nişte bani despre care nu aveţi habar şi să mai plătiţi din ei câte o datorie ca să scăpaţi de restanțe, să vă eliberaţi de o povară.

HOROSCOP 21 APRILIE 2021 FECIOARĂ

 

Se poate să puneţi la punct situaţia şcolară şi treceţi la nivelul următor, poate luaţi o diplomă şi vă puteţi angaja undeva şi să lucraţi şi de-acasă.

HOROSCOP 21 APRILIE 2021 BALANŢĂ

 

Vă socotiţi banii ca să vedeţi cum îi împărţiţi ca să faceţi şi cumpărături şi să v-ajungă şi pentru o plimbare în zilele de Paşte, dacă şi doresc şi-ai voştri.

HOROSCOP 21 APRILIE 2021 SCORPION

 

Se oferă nişte coechipieri de afaceri să pună umărul şi mai serios la treabă, să preia, poate, o parte din obligaţiile voastre şi să vă scutească de un efort sporit.

HOROSCOP 21 APRILIE 2021 SĂGETĂTOR

 

O să vă consultaţi, probabil, cu un avocat ca să ştiţi ce şansă aveţi să recuperaţi nişte bunuri sau despre bani o fi vorba şi o să vedeţi încotro o s-o apucaţi.

HOROSCOP 21 APRILIE 2021 CAPRICORN

 

Se poate să fiţi în negocieri pentru o afacere care v-ar scuti de griji financiare şi o să daţi răspunsul luna viitoare, după Paşte, ca să trăiţi în linişte sufletească sărbătorile pascale.

HOROSCOP 21 APRILIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Poate i-a venit şi casei rândul să se-nnoiască şi să vedeţi ce găsiţi prin magazinele online şi-or fi şi la reduceri.

HOROSCOP 21 APRILIE 2021 PEŞTI

 

O să puteţi obţine semnături pe actele depuse cu multă vreme în urmă şi o să vă puteţi angaja undeva sau să faceţi o achiziţie, să vă luaţi o casă, ori o maşină.

HOROSCOP 21 APRILIE 2021 BERBEC

 

Se ivesc oportunităţi să vă sporiţi banii din cont şi să aveţi resurse financiare pentru o vacanţă în toată regulă, mai la vară dacă nu de Paşte.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO