Horoscop 20 ianuarie, cu Neti Sandu. Taurii ar putea semna un contract, pe bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 20 ianuarie, cu Neti Sandu. Să fim pe fază, c-am putea prinde o ofertă de zile mari şi să câştigăm bani mulţi. Dar dacă nu suntem atenţi îi putem pierde.

 

Vibraţia zilei este 2 şi o a doua părere nu strică.


HOROSCOP 20 IANUARIE VĂRSĂTOR

Poate cumpăraţi câte ceva în locuinţă, sau măcar faceţi unele modificări ca să aveţi spaţiu şi confort.
O să depuneţi ceva eforturi până să vă vedeţi cu toate lucrurile puse la punct, c-aveţi proiecte care necesită o desfăşurare de forţe.

HOROSCOP 20 IANUARIE PEŞTI

O să vă puteţi schimba maşina, poate vă luaţi chiar una nouă dacă daţi de vreun chilipir.
O reuşită care vă obligă la mai mult, poate vă implicaţi în nişte proiecte care v-ar da un plus de prestigiu şi o să fie şi un câştig substanţial.

Citește și
Horoscop 13 aprilie, cu Neti Sandu. Fecioarele au adunat ceva bani în cont
Horoscop 18 ianuarie, cu Neti Sandu. Berbecii primesc bani

HOROSCOP 20 IANUARIE BERBEC

O să fie nevoie de ajutorul vostru ca să puneţi în operă un proiect care-o să v-aducă bani destul de mulţi. Poate o să luaţi nişte bani care să v-ajute să faceţi nişte achiziţii pe care le-aşteptaţi de multe vreme, o fi vreo aparatură pentru voi, sau pentru copii.

HOROSCOP 20 IANUARIE TAUR

Poate semnaţi un contract care o să vă aducă bani frumoşi în cont şi o să vă alegeţi şi cu alte oferte de afaceri. Apar noutăţi care să vă aprindă imaginaţia şi să v-apucaţi de nişte lucruri care să vă pună în valoare toată creativitatea, simţul artistic şi să fie un succes.

HOROSCOP 20 IANUARIE GEMENI

O să lucraţi frumos la şcoală, poate veţi alterna cursurile online cu mersul la şcoală cât de curând şi rezultatele or să se vadă. Poate vă pregătiţi de un drum, sau măcar de o afacere online, până se vor ridica restricţiile de zbor şi o să puteţi avansa cu proiectul.

HOROSCOP 20 IANUARIE RAC

Se poate să apară cineva care vrea să facă parte din viaţa voastră şi o să vă armonizaţi – vedem cum decurge în timp, relaţia. O să vă treziţi cu nişte oferte care să vă pună pe gânduri c-aveţi de ales şi o să vă fie greu să vă hotărâţi că nu staţi bine cu timpul, dar şi de bani aveţi mare nevoie.

HOROSCOP 20 IANUARIE LEU

O să puneţi un alt accent pe relaţia de cuplu şi dacă nu există niciun impediment o s-o legalizaţi – faceţi cununia civilă. Poate treceţi în revistă ofertele de lucru ca să vă stabiliţi asupra uneia, să-ncheiați contractul şi să v-apucaţi de treabă, c-aveţi multe de făcut.

HOROSCOP 20 IANUARIE FECIOARĂ

O să luaţi teste, examene, o să faceţi progrese la şcoală, c-aveţi o stare de spirit bună şi vă puteţi concentra la studii. E posibil să vă căutaţi o locuinţă care să fie la aer curat undeva, la ţară, la munte, la mare, şi vă interesaţi de ceva convenabil ca preţ.

HOROSCOP 20 IANUARIE BALANŢA

E cineva nou apărut în peisaj şi poate e o chimie de necontestat şi se-nfiripă frumos, o relaţie care o să dăinuie. Vă pregătiţi mintea de relansare – poate faceţi o muncă de creaţie şi ies lucruri de calitate din mâinile voastre şi faceţi bani.

HOROSCOP 20 IANUARIE SCORPION

Un conflict mai vechi se poate stinge dacă s-a digerat toată povestea, altminteri se poate amplifica.
Se impune să luaţi o decizie referitoare la o muncă pe care-aţi putea-o face în colaborare cu cineva care vede un mare potenţial în voi – să câştigaţi împreună.

HOROSCOP 20 IANUARIE SĂGETĂTOR

Vin de undeva nişte bani, lăsând la o parte salariul, şi o să vă luaţi, printre altele, şi lucruri care să vă facă plăcere. Aveţi multe de făcut şi vă puteţi exprima şi în public – în diferite reţele de comunicare, să propuneţi activităţi în care să se implice cât mai mulţi oameni.

HOROSCOP 20 IANUARIE CAPRICORN

E momentul să cereţi unui angajator cât credeţi că meritaţi şi să nu mai lăsaţi de la voi, că pân-acum – încercaţi. Un plus de rafinament la voi, poate faceţi ceva care să vă dea o stare de spirit şi mai bună şi o să arătaţi mai bine, vă cumpăraţi şi câte ceva nou de-mbrăcat.

 

Citește și...
Horoscop 19 ianuarie, cu Neti Sandu. Leii fac marele pas în relația de cuplu
Horoscop 19 ianuarie, cu Neti Sandu. Leii fac marele pas în relația de cuplu

O zi reușită. Se consolidează vibrația de Vărsător și o să ne punem în practică ideile, chiar dacă o să-ntâmpinăm dificultăți.

Horoscop 18 ianuarie, cu Neti Sandu. Berbecii primesc bani
Horoscop 18 ianuarie, cu Neti Sandu. Berbecii primesc bani

O zi de acțiune. Avem multe de făcut și dăm zor să ne-ncadrăm în timp, să nu lăsăm lucrurile neterminate.

Horoscop 17 ianuarie, cu Neti Sandu. Fecioarele se pregătesc de nuntă
Horoscop 17 ianuarie, cu Neti Sandu. Fecioarele se pregătesc de nuntă

A venit vremea primei întâlniri cu astrele. O zi cu vești amestecate.

Recomandări
Zece ani de închisoare pentru dezertorii armatei ruse. Vladimir Putin a promulgat legea
Zece ani de închisoare pentru dezertorii armatei ruse. Vladimir Putin a promulgat legea

Militarii care dezertează din armata rusă pot face până la 10 ani de închisoare, potrivit noilor texte de lege promulgate de președintele Vladimir Putin.

MAE român a anulat vizele mai multor cetățeni ruși. Care este motivul
MAE român a anulat vizele mai multor cetățeni ruși. Care este motivul

Ministerul român al Afacerilor Externe a anunțat că Ambasada României de la Moscova a revocat vizele a 14 cetățeni ruși care urmau să vină, luni, la București, la Conferința Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor.  

Gheorghe Dincă ar putea ieși din închisoare mai devreme. După cât timp poate fi liber
Gheorghe Dincă ar putea ieși din închisoare mai devreme. După cât timp poate fi liber

Gheorghe Dincă, autorul crimelor din Caracal și cel care a înspăimântat România, a fost condamnat, în primă instanță, la 30 de ani de închisoare.