Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală


Ultimul update: Duminica 20 Ianuarie 2019 09:20
Data publicarii: Duminica 20 Ianuarie 2019 08:29
Categorie: Horoscop

Horoscop 20 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi reuşită. Acele lucruri pe care le-aşteptam de multă vreme sosesc şi o să avem un gest de întâmpinare, de răspuns, că în sfârşit, ce ne-am dorit s-a-mplinit.

Vibraţia zilei este 2 şi o să avem la cine apela dacă avem nevoie de o companie de nădejde.

(VĂRSĂTOR)

E posibil să vă duceţi la o zi de naştere, de căsătorie, să vă întâlniţi cu prietenii, şi cu rudele. Se poate să va fi făcut program de vizite şi o să vă-mpărtiți în aşa fel timpul încât să treceţi pe la toţi cei care v-aşteaptă cu masa, ori la cafea.

(PEŞTI)

O invitaţie la un botez sau e o sărbătoare la care v-ar face bine să luaţi şi voi parte, o să vă ridice cota de bună dispoziţie. Se activează sfera sentimentală şi o să apară cineva care va fi pe lungimea voastră de undă şi o să puteţi forma un cuplu, să fiţi o familie cât de curând.

(BERBEC)

Poate se va lărgi gaşcă de prieteni, cu ocazia întâlnirilor pe la evenimentele festive şi o să vă vedeţi mai des de-aici înainte. Vă scot în oraş prietenii, poate vă duceţi la un concert, un târg cu produse de care sunteţi interesaţi şi o să vă placă atmosfera, o să fiţi în vervă.

(TAUR)

O să acceptaţi, în sfârşit, invitaţia la masă, poate e o cină romantică, şi o să se contureze viitoarea relaţie care va fi pe sufletul vostru. Se poate să plecaţi pe undeva, dacă sunteţi invitaţi la o nuntă şi o să aveţi de mers pân-acolo, c-o fi în altă parte a ţării, dacă nu cumva prin străinătate pe undeva.

(GEMENI)

Poate-ntâlniți pe la mondenităţi pe cineva dispus să vă finanţeze un proiect şi o să vă asiguraţi banii de cheltuială. Anturajul v-aşteaptă, puteţi face mai multe lucruri în decursul acestei zile şi o să vă regrupaţi în jurul unei idei, al unui proiect, şi o să vedeţi apoi cum să le puneţi în practică.

(RAC)

Sunt nişte rude apropiate care vor să staţi la masa deciziilor să vă sfătuiţi în privinţa unei case, a unei nunţi care va avea loc în curând. O apariţie la care nu v-aţi fi aşteptat şi o să vă faceţi programul şi-n funcţie de preferinţele persoanei respective, care poate vrea să vă duceţi la plimbare la un spectacol.

(LEU)

Se poate să vă suiţi în tren, avion, şi s-o porniţi spre o destinaţie turistică, nu prea departe de casă, s-aveţi timp să vă-ntoarceţi până diseară. La voi familia ar trebui să fie în prim plan şi să vă faceţi planuri legate de evenimentele care vor avea loc pe parcursul anului să ştiţi cu ce să contribuiţi.

(FECIOARĂ)

E cineva care va dă târcoale în speranţa c-o să vă atragă cu felul de a fi şi să intraţi într-o relaţie de cuplu, şi să fiţi fericiţi. E posibil să vă calce pragul cineva care să rămână, eventual, şi mâine şi să fie o prezenţă agreabilă, să vă facă bine conversaţia, c-aveţi multe în comun.

(BALANŢA)

Se poate să cumpăraţi ceva pentru casă, or fi nişte reduceri care-ar merita toată atenţia. Poate vă-ntâlniţi cu grupul de prieteni ca să desfăşuraţi o activitate de plăcere, să vă descătuşaţi, mai cunoaşteţi şi alţi oameni, şi o să fie un balsam sufletesc.

(SCORPION)

Poate faceţi un consiliu de familie şi stabiliţi, la ce şcoală să-l mutaţi pe copil, sau la ce grădiniţă, să-i placă celui mic mediul, să se ducă cu drag. Vă pregătiţi de un party, o fi botezul unui copilaş, căruia i-aţi putea fi şi naşi, la o adică, dacă e cineva la care ţineţi în mod special.

(SĂGETĂTOR)

O să vă bucuraţi de prezenţa unor persoane care vor să vă facă să uitaţi de tot stresul acumulat, să vă revigoraţi. V-aşteaptă cineva să petreceţi mare parte din zi împreună şi să va-ndeletniciti cu activităţile preferate, poate faceţi şi un pic de sport să mai daţi jos din kilograme.

(CAPRICORN)

Cineva care v-a dus dorul vă căută şi dacă n-aveţi alt program poate faceţi o plimbare. Poate v-aţi recuperat maşina care-a fost la reparat, sau v-aţi luat una nouă şi o să vă plimbaţi spre nişte zone de agrement, c-aveţi nevoie de spaţiu, de aer curat.

Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
VIDEO PROTVPLUS.RO
Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16