Horoscop 20 februarie 2018. Schimbări la locul de muncă pentru nativii acestei zodii

×
Codul embed a fost copiat

E bine să fim deschişi, pe fază, dac-apar situaţii ofertante, cum ar fi un job, o casă, o maşină de cumpărat, sau o persoană care s-ar putea să ne facă fericiţi.

Vibraţia zilei este 2, tocmai bună pentru o relaţie de cuplu, reuşită.

PEŞTI: Se poate să luaţi nişte bani care vă dau posibilitatea să vă mişcaţi cu lejeritate, să vă culturalizaţi. Încep să vină răspunsuri favorabile din biroul şefilor, de la diverşi angajatori care vă vor în echipa lor c-aveţi multe de oferit şi chiar sunteţi într-o perioadă cu energie şi creativitate.

BERBEC: Vă scoate cineva la o cafea poate-aveți lucruri foarte importante de aflat şi de transmis şi o să luaţi nişte decizii se pare. Se ivesc oportunităţi de a da drumul unor afaceri care să v-aducă, pe lângă bani şansă de a cunoaşte nişte profesionişti şi de a căpăta notorietate.

TAUR: Or să vă contacteze nişte oameni de afaceri care vă dau de lucru în particular şi dacă o să meargă bine totul o să vă mutaţi la firma lor. Poate vă faceţi curaj să ieşiţi la o întâlnire cu cineva cu care aţi vorbit doar, şi intuiţia vă spune ce ar fi potrivit pentru voi, iar Jupiter o să vă confirme.

Citește și
Horoscop
Horoscop 18 februarie 2018. Astăzi, Taurii încep o perioadă bună pentru căsătorie

GEMENI: Poate stabiliţi de comun acord cu partenerul de cuplu programul de weekend, să plecaţi pe undeva la relaş, la munte undeva. E în continuare agitaţie la serviciu, poate sunt şi nişte schimbări, nu numai mult de lucru şi trebuie să vă descurcaţi, fără să intraţi în încurcături, conflicte.

RAC: Se poate să primiţi o invitaţie din afara ţării şi să vă faceţi timp de o escapadă turistică în weekend, dac-aveți şi bani. Se poate să faceţi numeroase deplasări, în perioada asta, în interesul serviciului şi să aveţi şi rezultate favorabile, să însemne şi mai mulţi bani de-acum înainte.

LEU: Poate reuşiţi să dedicaţi mai mult timp familiei, copiilor, poate s-au înmulţit responsabilităţile şi nu vă puteţi eschiva, sustrage de la ele. Poate-ar fi cazul să-i reamintiţi şefului ce v-a promis şi o să fie mult, greu de lucru, dar o să vă bucuraţi de prestigiu şi veţi figura pe o listă de avansări - trebuie avut însă răbdare.

FECIOARĂ: Poate avea loc diseară o întâlnire amicală şi să faceţi cunoştinţă cu cineva care-o să vi se lipească de retină, de suflet. O să perfectaţi un act care, în mod sigur o să vă deschidă alt orizont şi o să puteţi începe un proiect care-o să v-aducă stabilitate financiară.

BALANŢĂ: Poate-o să ieşiţi la o cafea să discutaţi față-n față cu fiinţa iubită să-i testaţi sinceritatea din priviri. Se poate să vă mutaţi în alt departament la serviciu, sau la alt serviciu, dacă aveţi de gând să faceţi o schimbare, ca să nu devină o corvoadă muncă.

SCORPION: O să vă fie mai bine din punct de vedere sentimental, poate v-aţi hotărât să aduceţi pe lume şi un copil pentru că vă e bine sufleteşte. Vă simţiţi eliberaţi de nişte poveri şi o să aveţi curaj să demaraţi lucruri noi, de viaţă personală, pentru că, de multă vreme, vi se pare că bateţi pasul pe loc.

SĂGETĂTOR: O să mai investiţi nişte bani în casă şi e tocmai bine c-aveați o rezervă şi o să vă rămână mărunţiş şi de ieşit în plimbare, în weekend. E cineva care vrea să vă cunoască, dar nu e grabă, parcă nu mai aveţi aceeaşi curiozitate ca-nainte, totuşi nu excludeţi varianta să faceţi echipa, un cuplu cu cineva.

CAPRICORN: E momentul să vă-ngrijiți de sănătate şi să nu-i lăsaţi nici pe ai voştri să se vaite de ceva şi să nu-i duceţi la medic. Poate va trebui să vă achitaţi de o obligaţie - morală, probabil, față de părinţi, sau față de altcineva din familia lărgită, şi-o să le faceţi o vizită, îi duceţi undeva, acolo unde au nevoie.

VĂRSĂTOR: O ieşire cu prietenii o să v-ajute să fixaţi nişte idei de proiect, c-aveați de gând să-ncepeți ceva ca să vă relansaţi pe scenă socială. O să vă puteţi rotunji veniturile, cu banii dintr-o colaborare, sau în sfârşit se vinde ceva pe care l-aţi lansat mai de mult pe piaţă, or să fie nişte câştiguri.

Citește și...
Horoscop 19 februarie 2018. Balanțele pot primi un cadou, o recompensă
Horoscop 19 februarie 2018. Balanțele pot primi un cadou, o recompensă

O zi destul de bună. Se pot întâmpla multe dintre lucrurile pe care ni le-am dorit şi pentru care am depus mari eforturi şi o să avem o idee mult mai clară despre ce-avem de făcut în continuare.

Horoscop 18 februarie 2018. Astăzi, Taurii încep o perioadă bună pentru căsătorie
Horoscop 18 februarie 2018. Astăzi, Taurii încep o perioadă bună pentru căsătorie

Horoscop 18 februarie 2018, prezentat de Neti Sandu. Ne putem aştepta la intâlniri-surpriză, la cadouri şi la diverse lucruri care nici măcar nu ne trec prin cap şi o să stăm şi mai bine cu moralul.

Horoscop 17 februarie 2017. Peștii vor fi răsfățați de partenerul de cuplu
Horoscop 17 februarie 2017. Peștii vor fi răsfățați de partenerul de cuplu

Horoscop 17 februarie 2018, prezentat de Neti Sandu. Se pot întâmpla acele lucruri la care visam de multă vreme, dar ne şi pot lua prin surprindere unele mesaje, apariţii care ne pot destabiliza uşor, deşi n-ar trebui.

Recomandări
Boicotul românilor față de Austria: „Este vorba de o umilire a poporului român de către Guvernul austriac”
Boicotul românilor față de Austria: „Este vorba de o umilire a poporului român de către Guvernul austriac”

Votul negativ al Austriei pentru intrarea României în spațiul Schengen a declanșat în țară o acțiune de boicot la adresa firmelor cu acționari austrieci.

Vladimir Putin: „Până la urmă” va trebui să se ajungă la un acord care să pună capăt Războiului din Ucraina
Vladimir Putin: „Până la urmă” va trebui să se ajungă la un acord care să pună capăt Războiului din Ucraina

Un acord va fi necesar ”până la urmă”, pentru a se pune capăt Războiului rus din Ucraina, subliniază vineri preşedintele rus Vladimir Putin, care se îndoieşte însă de ”încrederea” pe care Moscova o poate avea, în opinia sa, în interlocutorii săi.

CM 2022 |Olanda - Argentina, LIVE TEXT! Misiune dificilă pentru Messi în „sferturile” Cupei Mondiale
CM 2022 |Olanda - Argentina, LIVE TEXT! Misiune dificilă pentru Messi în „sferturile” Cupei Mondiale

CM 2022 | Croația - Brazilia | Seară de coșmar pentru sud-americani! Au fost eliminați la loviturile de departajare