Horoscop 2 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Leilor le vine o idee care să le aducă bani

02-12-2020 07:37


Horoscop 2 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Aflați ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie.

 

Horoscop 2 decembrie 2020 SĂGETĂTOR


Sunt lucruri importante de stabilit împreună cu partenerul de viaţă şi poate-o s-aveţi o discuţie între patru ochi pe subiectele de interes ca să puneţi punctul pe i.

Horoscop 2 decembrie 2020 CAPRICORN

 

Apare o promisiune de bani, o fi vreo colaborare şi care să fie de durată ca să vă asigure un venit pe distanţă lungă de timp.

Horoscop 2 decembrie 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate o să avansaţi rapid cu nişte studii şi veţi găsi o altă formula cu şcoala, că mutaţi în altă grupă, vă-nscrieți la un doctorat, un masterat ceva.

Horoscop 2 decembrie 2020 PEŞTI

 

O să vă decideţi într-o zi, două, cu cine-o să lucraţi o perioadă, ca să nu lăsaţi pe nimeni încurcat, şi treceţi la treabă, s-aveţi de unde să luaţi bani.

Horoscop 2 decembrie 2020 BERBEC

 

Voi o să vă daţi peste cap să faceţi lucruri cre să vă propulseze în cariera şi să faceţi şi nişte achiziţii pe bani mulţi, poate vă luaţi o casă.

Horoscop 2 decembrie 2020 TAUR

 

Se observă rezultate bune la şcoală, în sfera intelectuală e un reviriment puternic şi poate deveniţi interesaţi de o nouă materie, de nişte studii speciale care să va-mbogateasca frumos.

Horoscop 2 decembrie 2020 GEMENI

 

Veşti, surprize plăcute, o să tot primiţi impulsuri să faceţi treaba în paralel cu serviciul şi stimulentul financiar pare să vă convingă să faceţi un efort suplimentar.

Horoscop 2 decembrie 2020 RAC

 

Întrvedere, chiar şi în video cu cineva care va propune o afacere şi o să vină cu argumente ca să se asigure că nu pierde un partener de calibrul vostru.

Horoscop 2 decembrie 2020 LEU

 

O să vă vină vreo idee care să v-aducă bani - poate fi o preocupare curentă şi din care să faceţi rost de bani în perioada asta - pentru că se cere ce faceţi voi acolo.

Horoscop 2 decembrie 2020 FECIOARĂ

 

O promisiune de bani şi care o să v-ajute să ieşiţi dintr-un impas - fie o bancă va-mprumutati, fie un prieten, o rudă v-ajuta cu suma de care-aveti nevoie.

Horoscop 2 decembrie 2020 BALANŢA

 

Încă mai trebuie s ale dovediţi şefilor că sunteţi cei mai buni, că nu e cazul să se-ndoiască de voi şi să vă treacă la primele anuale de sfârşit de an.

Horoscop 2 decembrie 2020 SCORPION

 

La slujbă mai e mult de lucru şi se poate să vă lăsaţi ofertaţi şi de nişte prieteni de afaceri care au nevoie de voi să vă puneţi tot talentul la bătaie şi o s-aveţi de ales.


VIDEO PROTVPLUS.RO