Horoscop 29 noiembrie, cu Neti Sandu. Berbecii sărbătoresc un succes în familie

Ultima actualizare: 29-11-2020 09:34

Horoscop 29 noiembrie, cu Neti Sandu. O s-avem curaj să spunem lucrurilor pe nume, să fim sinceri cu noi înşine, în primul rând şi o să creştem în ochii noştri.

Vibraţia zilei este 11 şi înțelepciunea poate fi atinsă, măcar o fărâmă din ea.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O să faceţi lucruri inedite cu care să-i daţi gata pe prieteni, şi, de fapt, să vă puteţi bucura cu toţii de un moment de respiro.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Poate vă face o vizită cineva din familia lărgită şi o să rezolvaţi o chestiune mai veche pentru care nu și-a putut face timp nici unul, nici celălalt .

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

 

Vă faceţi timp şi pentru voi, să respiraţi alt aer, să vă dezmorţiţi, poate practicaţi un sport, daţi o raită pe la magazine, sau luaţi totul online.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

 

Poate-ati rezervat o cameră pe undeva, într-o staţiune de agrement şi vă bucuraţi de confort, de peisaje şi vă-ntoarceţi până la noapte.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

 

O să cheltuiţi nişte bani ca să le oferiţi alor voştri câteva ore de destindere, poate e şi un prilej anume, că e un succes de ultimă oră în familia voastră.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 TAUR

 

Cineva are o surpriză pentru voi şi o să apreciaţi gestul pentru că persoană e valoroasă şi o să trăiţi clipe cu care nu vă întâlniţi prea des.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

 

Se poate să vină momentul adevărului şi să nu lăsaţi să vă sape ocazia de a fi sincer cu omul visurilor voastre şi poate faceţi vreo declaraţie de dragoste.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 RAC

 

Vă preocupă o activitate extraprofesională, un hobby care să vă completeze frumos, mai scoateţi şi nişte bani şi lucurile se leagă, o să fiţi mulţumiţi.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 LEU

 

Vă daţi întâlnire cu cineva care poate deveni companionul vostru de viaţă - dacă n-aveţi pe nimeni, şi o să puteţi fi şi voi fericiţi.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

O să puteţi rezolva mare parte din probleme din faţa calculatorului, scutiţi timp, bani şi vă puteţi odihni câteva ore bune, Şi vă puteţi plimba.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 BALANŢA

 

Voi o să cheltuiţi fără regrete nişte bani şi o să le-mpliniti nişte dorinţe alor voştri, le luaţi ce le ştiţi că le place, de răsfăţ.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

 

E cineva care vrea să vă ia prin surprindere, să vă cucerească - pentru că-i daţi voie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO