Horoscop 19 martie 2018. Planuri de călătorie pentru nativii acestei zodii

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Ne poate pica din cer, aşa, un lucru neaşteptat, un act, o situaţie, o prezenţă nemaipomenită, ceva care să ne ungă pe suflet, nu alta.

Vibraţia zilei este 1 şi e tocmai bun momentul pentru noi începuturi.

PEŞTI: E cineva interesat de voi, de posibilitatea de a fi împreună, şi tot cauta puncte comune ca să se convingă că a ales ce trebuie. Vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care cred în valoarea voastră şi puteţi da startul unei noi afaceri, să vă sporiţi veniturile, să o duceţi mai bine financiar.

BERBEC: Se poate să vă facă o persoană dragă o surpriză şi să vă scoată în oraş, să vă facă şi vreo declaraţie de dragoste. Se vine cu oferte de lucru, poate şi voi sunteţi pregătiţi să faceţi pasul spre un nou profil profesional, să vă repuneţi în valoare şi dintr-un alt unghi de vedere.

TAUR: E o chestiune care vă tot macină pe dinăuntru şi poate găsiţi modalitatea prin care s-o scoateţi, ca să vă eliberaţi. Poate vă pregătiţi de o plecare, se poate să vă trimită şeful pe undeva prin ţară, ori în afară, şi o să vă ocupaţi şi de nişte treburi personale, să împuşcaţi doi iepuri deodată.

GEMENI: Or să vă reuşească iniţiativele particulare, în special cele pe care-o să le realizaţi împreună cu grupul, c-o să fie un cumul energetic. Vă puteţi găsi ceva de lucru în particular şi să v-ajute sumele de bani în plus, să vă puteţi mişca în weekend, să plecaţi la munte sau acolo unde vă simţiţi cel mai bine.

RAC: Poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi luaţi bilete de vacanţă, ori ca să plecaţi de Paşte pe undeva. Poate o să tot fiţi ocupaţi, mai mult decât de obicei, cu munca în colectivitate, acolo e nevoie de voi, să puneţi nişte lucruri în ordine, să iasă un lucru de cea mai bună calitate.

LEU: Vă cheamă cineva în străinătate să respiraţi alt aer, să vizitaţi şi vreun obiectiv turistic. O să primiţi o confirmare dintr-un birou de şef, ori de la vreun prof care v-a corectat o lucrare şi aveţi drumul neted către o relansare în sfera profesională, să se vadă în ce zonă excelaţi.

FECIOARĂ: Vă puteţi croi altă viaţă, din punct de vedere sentimental şi să vă mutaţi la casa voastră, să vă căsătoriţi, să faceţi copii. Poate vă faceţi curaj să le cereţi şefilor nişte avantaje, îi luaţi aşa, pe departe, le cereţi nişte mărunţişuri, după care atacaţi frontal şi le ziceţi şi de bani.

BALANŢĂ: Când credeaţi că a uitat toată lumea de voi, o să apară cineva care să vă facă fericiţi - aviz celor singuri şi neconsolaţi, scepticilor. O să daţi de oameni generoşi, care să vă sponsorizeze un proiect, să vă deschidă nişte uşi, ca să intraţi într-o altă lume, cu posibilităţi nelimitate.

SCORPION: Poate-o să fie de acord şi familia cu noul job, să vă susţină, din toate punctele de vedere, mai ales dac-or fi nişte minusuri pe ici, pe colo. O să vă puteţi răsfăţa şi voi, mai mult decât de obicei, e an bun de casigat faima, bani şi să întâlniţi pe cineva cu care să faceţi casă bună, în sfârşit.

SĂGETĂTOR: Se poate să fi sosit momentul să vreţi un copil, sau încă unul, dacă aveţi deja, că vocaţie de părinţi buni aveţi. E un reviriment în sfera creativă, aveţi idei, inspiraţie, vă doriţi şi un parteneriat de cuplu reuşit, nu că pân-acum, să fiţi şi voi, în sfârşit, fericiţi.

CAPRICORN: Poate se-anunţă cineva în vizită, azi, mâine şi dacă vine de departe o să rămână peste noapte, vreo două, trei zile la voi. O să vă ocupaţi mai mult de casă, în perioada asta, să înlocuiţi nişte obiecte uzate, să reparaţi ceva, să sporiţi gradul de confort de-acasă, c-aveţi banii necesari.

VĂRSĂTOR: Se conturează un succes în carieră şi o să câştigaţi un premiu, o funcţie, bani, şi o să fiţi mult mai apreciaţi, decât pân-acum. Strângeţi rândurile şi daţi drumul unui proiect cu participare largă, să vă puteţi exprima în mai multe feluri, să aibă toată lumea de câştigat de pe urmă calităţilor voastre.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO