Horoscop 19 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor recupera o sumă de bani


Ultimul update: Miercuri 19 Iunie 2019 09:45
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2019 08:20
Categorie: Horoscop

Horoscop 19 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Veşti surpriză miercuri. O să schimbăm multe decizii după ce-o să primim nişte confirmări şi vom face progrese vizibile - ne putem depăşi propriile recorduri.

Vibraţia zilei este 1 şi o să avem curaj să-ncepem lucruri noi.

Ce se întâmplă cu fiecare zodie:

HOROSCOP 19 IUNIE 2019 GEMENI

 

E posibil să vă duceţi la alt serviciu şi să aveţi un nivel de trăi mai bun c-or fi şi bonusuri, pe lângă salariu. O să puteţi recupera nişte bani şi să rezolvaţi urgenţele de-acasă, că poate s-or fi adunat multe şi vreţi să puneţi toate lucrurile în ordine.

HOROSCOP 19 IUNIE 2019 RAC

 

Se poate să primiţi o sentinţă judecătorească în favoarea voastră şi să reintraţi în posesia unor bunuri, să vă revină şi nişte bani. O să puteţi recupera nişte bani şi să rezolvaţi urgenţele de-acasă, că poate s-or fi adunat multe şi vreţi să puneţi toate lucrurile în ordine.

HOROSCOP 19 IUNIE 2019 LEU

 

O să le daţi o mână de ajutor unor rude apropiate şi o să fie un beneficiu sufletesc pentru voi, poate o să vă crească stima de sine. O să le daţi de capăt problemelor de sănătate şi o să fiţi în formă, gata de noi performanțe, c-aveţi multe de arătat, sunteţi plini de talente.


HOROSCOP 19 IUNIE 2019 FECIOARĂ

 

O să vă scoată la o cafea cineva care vă apreciază, se regăseşte în felul vostru de a fi şi-şi doreşte o relaţie. O ieşire în lume v-ar aduce în contact cu nişte oameni care vă pot susţine, cumva, pe linie profesională şi o să rămâneţi într-o relaţie de afaceri cu unii dintre ei.

HOROSCOP 19 IUNIE 2019 BALANŢĂ

 

Poate din comoditate o să-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi să staţi la un suc, să povestiţi ce-aţi mai făcut şi ce-aveţi de gând în week-end. Poate chemaţi pe cineva să vă repare nişte lucruri pe-acasă sau poate angajaţi o firmă care să se ocupe de nişte lucrări serioase - zugrăvit, reamenajări - poate vă mutaţi.

HOROSCOP 19 IUNIE 2019 SCORPION

 

O s-aveţi rezultate bune la şcoală, o să vă puteţi transfera dacă întruniţi un punctaj anume - se observă succes. Se poate să vă invite cineva într-o călătorie, fie ea şi de afaceri şi să vă prindă bine oricum c-o să schimbaţi peisajul şi mai uitaţi de stresul cotidian.


HOROSCOP 19 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

 

O să vă meargă şi mai bine în relaţia de cuplu dacă o să vă pliaţi pe dorinţele celuilalt şi veţi prelua din responsabilităţi. O să vă faceţi planuri pentru o relansare, aţi dat de un proiect care vă avantajează şi o să puneţi toate resursele interioare în funcţiune să răzbiţi.

 

HOROSCOP 19 IUNIE 2019 CAPRICORN

 

Se poate să reluaţi o activitate care să v-aducă beneficii, dar vă trebui să vă sincronizaţi cu ceilalţi coechipieri din grupul cu care lucraţi. Se poate să intraţi într-o rundă de negocieri cu nişte parteneri de afaceri, sponsori, vă consultaţi şi cu un avocat înainte de semnarea contractului.

HOROSCOP 19 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Se poate să apară o ofertă de lucru şi e posibil încă să mai speraţi la un job în afară, măcar să-ncercaţi să vedeţi cum e. O să vă puteţi recupera nişte bani şi să faceţi plăti ca să scăpaţi de restanțe, dacă aveţi aşa ceva şi să aveţi de buzunar să plecaţi în week-end pe undeva.

HOROSCOP 19 IUNIE 2019 PEŞTI

 

Apare un chilipir, o maşină de cumpărat, chiar şi la mâna a doua sau un obiect scump pe care cineva vi-l dă mai ieftin. Se poate să faceţi un bilanţ financiar să vedeţi de ce bani dispuneţi ca să luaţi nişte bilete de vacanţă sau să cumpăraţi ceva util pentru casă - şi dacă nu v-ajung să luaţi cu împrumut de la bancă.

HOROSCOP 19 IUNIE 2019 BERBEC

 

Poate aveţi de perfectat nişte acte imobiliare, vindeţi, cumpăraţi, închiriaţi sau donaţi o proprietate. Noi provocări şi o să ieşiţi frumos în evidenţă, o să mai faceţi un pas în carieră şi veţi merge, probabil, pe o nouă filieră în afaceri, cu nişte parteneri competenţi.

HOROSCOP 19 IUNIE 2019 TAUR

 

Poate-aveți de dat un examen, să ţineţi vreun discurs motivaţional şi o să aveţi succes, cerul e cu voi.  Se pare c-o să vă achitaţi de nişte obligaţii morale faţă de cineva şi o s-o puteţi lua de la capăt într-o relaţie, să fie totul pe curat, fără resentimente.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

HOROSCOP 18 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor avea cheltuieli
HOROSCOP 18 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor avea cheltuieli
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 5 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Gemenii își găsesc partenerul printre prieteni
Horoscop 18 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea cheltuieli neprevăzute
Horoscop 17 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă de bani
Horoscop 16 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peștii vor primi o sumă importantă de bani
Horoscop 15 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac rost de bani
Horoscop 14 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor lua o decizie importantă
Horoscop 13 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
Neti Sandu
Horoscop 12 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, pregătiţi de căsătorie
Horoscop 11 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc bani pentru cumpărături
Horoscop 10 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii primesc o sumă de bani
Horoscop 9 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O cerere în căsătorie vă lasă fără cuvinte
Horoscop 8 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor recupera o sumă mare de bani
Horoscop 6 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele își vor întâlni perechea