Horoscop 19 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele se vor căsători

Ultima actualizare: 19-08-2020 08:49

Horoscop 19 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu lună nouă și vești bune. O să avem parte de rezolvări și o să facem progrese și la slujbă și în viața profesională, semn că eforturile noastre au dat roade.

 

Vibrația zilei este 1 și e bine să începem ceva de care ne simțim în stare.

HOROSCOP 19 AUGUST 2020 LEU


O veste care să vă ridice moralul, poate vine cineva care să vă umple frumos viața și o să fiți fericiți. O definitivare și o să vă restartați cu ocazia asta, sunt lucruri pentru care ați muncit de la începutul anului și abia acum o să culegeți roadele, să fiți răsplătiți.

HOROSCOP 19 AUGUST 2020 FECIOARĂ


Va trebui să luați o decizie referitoare la relația de cuplu, împărțiți responsabilități, vă luați angajamente, poate vă căsătoriți. Poate vi se aprobă un împrumut, le cereți șefilor un salariu, două în avans, ca să organizați o serbare fie la voi acasă, la o terasă, undeva.

HOROSCOP 19 AUGUST 2020 BALANȚĂ


E o răscolire interioară și o să încercați să eliminați cauza, că aveți nevoie de armonie și nu de disconfort interior. Se poate să cereți niște lămuriri cu privire la o taxă care vi se cere, poate faceți chiar o contestație, să aduceți și niște dovezi în favoarea voastră.

HOROSCOP 19 AUGUST 2020 SCORPION


Poate vă invită cineva o zi, două într-o stațiune turistică și faceți tot posibilul să lăsați treburile și să vă duceți. O să ieșiți la rampă cu ceva nou care să vă pună în valoare și să luați chiar și o distincție, să căpătați un titlu, apăreți undeva, pe un firmament.

HOROSCOP 19 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR


E cineva care o să se dea peste cap să vină să vă vedeți, pentru că i-ați lipsit și vrea neapărat să fiți împreună. Vă croiți drum spre mare, munte, poate în weekend, dacă nu sunteți în concediu și o să vă revigorați după atâta stres și probleme de tot felul.

HOROSCOP 19 AUGUST 2020 CAPRICORN


Se poate să vi se vireze niște bani în cont și o să aveți o lejeritate de mișcare, să vă plimbați prin țară. O să faceți o înțelegere scrisă cu banca să vă mai păsuiască, poate, cu vreo rată, două, sau poate vi se aprobă un credit și rezolvați cu el probleme de-ale casei.

HOROSCOP 19 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR


O să primiți un răspuns de la ființa iubită, în care v-ați pus toate speranțele de viitor, ca să rămâneți împreună. Apar confirmări, vi se dă mână liberă să abordați după cum credeți de cuviință un proiect, ca să iasă totul frumos, de calitate.

HOROSCOP 19 AUGUST 2020 PEȘTI


Se pare că ați dat de remediul potrivit ca să vă recăpătați starea de bine și o să fiți în formă să munciți, să vă distrați. Poate semnați un contract, vi se poate mări salariul, e posibil să luați un credit, poate vă luați casă, ori mașină. Pare să fie un moment important.

HOROSCOP 19 AUGUST 2020 BERBEC


O regăsire, o revenire la viața de cuplu care se întrerupsese că aveați poate, o gândire imatură, acum însă simțiți lucrurile altfel. Se poate să vă încumetați să dați o fugă chiar și peste hotare într-un scurt concediu sau la noi pe undeva, cu lume puțină, să evitați aglomerația.

HOROSCOP 19 AUGUST 2020 TAUR


Poate dați de o cazare la preț convenabil într-o stațiune turistică și o să vă duceți cu familia pentru câteva zile, o săptămână. Poate vă ocupați tot de casă, v-or mai fi rămas niște lucruri de făcut, ori amenajați, luați mobilă, aparatură, mobilier de terasă.

HOROSCOP 19 AUGUST 2020 GEMENI
 

Sunt niște colegi care vă susțin și o să puneți în practică o idee care o să vă aducă satisfacții profesionale și bani. Se poate să primiți un răspuns favorabil de la o instituție de învățământ, ori poate de la interviu și o să luați startul într-o aventură profesională.

HOROSCOP 19 AUGUST 2020 RAC


E posibil să semnați un certificat de căsătorie sau de naștere, că s-a născut un copil pe care-l așteptați de multă vreme. Se pare că s-a definitivat un contract și intrați direct în pâine, începeți munca și vă dați tot interesul să respectați condițiile cu care ați fost de acord.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO