Horoscop 16 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor avea parte de o surpriză și vor primi niște bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 16 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi a surprizelor. Apar surprize de unde ne așteptăm cel mai puțin și o să fie o zi reușită din mai multe puncte de vedere.

Vibrația zilei este 7 și o să ne gândim bine de tot a înainte de a lua o decizie.

HOROSCOP 16 AUGUST 2020 LEU

 

Veşti dintre cele mai bune, sunt oameni care vă duc dorul și sunt dispuşi să facă niște sacrificii ca să vă vedeți.
O ieșire, chiar și în parc va prinde bine, să faceți puțină mișcare, mai stați la o parolă și cu un prieten dacă un dus-întors la mare, la munte e prea costisitor.

HOROSCOP 16 AUGUST 2020 FECIOARĂ

 

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Se poate să realizați că aveți și voi o parte de vină într-o dispută cu cineva la care țineți și poate reglaţi toată poveste, stingeți conflictul. Poate găsiți o cale de-mpăcare cu cineva care v-a lipsit și aţi face orice să revină în viața voastră, ca să împărțiți bune și rele, să vă fie bine împreună.

HOROSCOP 16 AUGUST 2020 BALANŢA

 

E posibil să faceți cunoștință cu cineva de care vă leagă un hobby, o activitate care vă ajută să vă potențați calitățile. O să vă duceți la o întrunire festivă să vedeți ce mai fac prietenii voștri, mai stați și la aer, mai povestiți ca să vă întoarceți revigoraţi la muncă, de mâine.

HOROSCOP 16 AUGUST 2020 SCORPION

 

Poate vă faceți cunoscută munca, fie online, fie o fi vreun târg în aer liber, expoziție, un workshop. Se poate să fiți și voi de față când îşi pun pirostriile prieteni sau rude de-ale voastre şi o să mai faceți o plimbare, ca să mai uitați de stres.

HOROSCOP 16 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

 

Poate vă faceţi de lucru mai pe lângă casă, mai faceți o plimbare, mai vedeți un film, la voi acasă, citiți o carte, vă odihniți. Sunt niște prieteni cu care trebuia să vă vedeți mai de mult și o să vă duceți în parc, la pădure, la plajă, undeva ca să vă relaxați și să povestești ce ați mai făcut .

HOROSCOP 16 AUGUST 2020 CAPRICORN

 

Poate puneți la cale un proiect care o să vă aducă bun dacă luați în serios oferta. Vă faceți timp să ieșiți la o întâlnire ca să luaţi pulsul unei relații sentimentale care promite și în care chiar aveţi de gând să investiți tot tumultul vostru sufletesc.

HOROSCOP 16 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

 

Relația voastră de cuplu capăta stabilitate și dacă nu mai aveți rezerve în privința căsătoriei, o să o faceți. Poate faceţi cinste că v-aţi luat serviciu, a intrat copilul la un liceu, o facultate, v-aţi mutat, sau abia aţi dat avansul pentru o casă să o să fie o atmosferă festivă.

HOROSCOP 16 AUGUST 2020 PEŞTI

 

Se poate să fie o sărbătoare în familie și să revedeți şi veri, cumnați, cu distanțare cu tot, se-nțelege. O confirmare afectivă din partea ființei pe care o iubiți și până la căsătorie nu mai e decât un pas, totul e să nu mai existe niciun impediment.

HOROSCOP 16 AUGUST 2020 BERBEC

 

Poate le pregătiți copiilor un miniparty, și important s-aveți spațiu ca să se poată mișca și ei. Se pare că o să încropiţi o distracție, ca să vă petreceți frumos timpul liber, să fie ceva creativ și o să vă echilibrați sufletește.

HOROSCOP 16 AUGUST 2020 TAUR

 

O plimbare până la malul mării ar fi o gură de aer proaspăt pentru voi și pentru familie, ca să vă revigoraţi. O să vedeți niște persoane care înseamnă mult pentru voi și o să vă consolidați relația, o să țineți legătura de acum încolo, măcar online să vă vedeți, să vorbiți.

HOROSCOP 16 AUGUST 2020 GEMENI

 

Poate aveți un botez în familie sau o aniversare, vă strângeți câțiva acasă ca să bifați sărbătoarea cumva. Se poate să vă înapoieze cineva niște bani și să aveți pentru o deplasare în stațiunea turistică preferată, ca să mai vedeți și altceva decât cei patru pereți ai voştri.

HOROSCOP 16 AUGUST 2020 RAC

 

Faceți atracţie, primiți cadouri, se-ntâmplă ceva care vă face fericiți și o să vreți să împărtășiți bucuria. Se întâmplă ceva deosebit care o să vă atingă la coarda sensibilă poate o să luați și o decizie legată de relația de cuplu - o să fie stabilitate și poate vă căsătoriți.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 15 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
Horoscop 15 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză

Horoscop 15 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi a surprizelor. O să tot găsiți motive de bucurie, o să-i luăm prin surprindere pe cei dragi cu o vorbă, un gest, un cadou și o să ne meargă tuturor la suflet.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.