Horoscop 17 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc o sumă semnificativă de bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 17 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Veşti bune azi. Încep să se vadă rezultatele demersurilor noastre, eforturile au dat roade şi o să ne putem bucura de câştiguri morale şi materiale.

Vibraţia zilei este 8 şi o să fie-n avantajul nostru să fim mai economi.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 LEU

 

Se poate să luaţi o sumă de bani de pe urma unor activităţi colaterale şi să vă echilibraţi din punct de vedere financiar. Noutăţi, aflaţi răspunsurile la cererile pe care le-aţi formulat mai de mult şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut pe direcţia profesională, ca să excelaţi.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 FECIOARĂ

 

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

E momentul să lichidaţi problemele trecutului şi să deveniţi nişte oameni liberi, cu conștiinta uşoară, ca să daţi drumul proiectelor noi. Vă pregătiţi de schimbări - acasă, faceţi nişte reparaţii, poate zugrăviţi, luaţi aparatura nouă şi e posibil să vă schimbaţi şi maşină, la o adică.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 BALANŢA

 

Se poate să vă găsiţi o colaborare şi care să nu vă solicite din cale-afară, în schimb să vă salveze din punct de vedere financiar. E de insistat şi online ca să luaţi nişte aprobări, să rezolvaţi problema actelor şi poate le şi trimiteţi documentele personale, autentificate ca să vi se valideze un statut.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 SCORPION

 

Se poate să primiţi o invitaţie la un eveniment care vă poate fi rampa de lansare pentru mulţi dintre voi şi să fie, într-adevăr un succes. Se fac nişte evaluări la voi la serviciu şi o să luaţi un calificativ de top, cu care puteţi candida la o funcţie - şi o să fie o upgradare.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

 

E cineva plecat departe şi care-aşteaptă să vă-ntâlniţi şi dacă momentan e imposibil să vă deplasaţi, poate vine persoana respectivă la voi. O să legalizaţi o situaţie, şi-o să puteţi începe un alt proiect care să vă propulseze şi pe voi în carieră, să vă detaşaţi de marea masă a colegilor de breaslă.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 CAPRICORN

 

Se poate să luaţi o decizie referitoare la partenerul de cuplu şi o să i-o comunicaţi în timpul unei cine romantice, e de presupus. E posibil să vă intre o sumă consistentă de bani şi să vă descurcaţi frumos cu cheltuielile, iar dacă plecaţi pe undeva să nu vă refuzaţi nimic pentru c-aveţi şi voi nevoie de un confort psihic.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să primiţi un accept, să vă fie recunoscută o diplomă, să mai faceţi nişte paşi în carieră. O întrevedere cu cineva care şi-a pus mari speranţe în voi c-o să luaţi parte la un proiect de anvergură şi care-o să v-aducă bani frumoşi în cont - vedeţi ce alegeţi.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 PEŞTI

 

Poate-o să urcaţi în grila salarială, sau vi se plătesc nişte ore suplimentare, şi o să luaţi mai mulţi bani în perioada asta. Poate va-ncumetați şi voi la o muncă de durată şi care să v-aducă bani, de care chiar aveţi nevoie c-o să aveţi altă casă, ori o maşină nouă.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 BERBEC

 

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să se-aşeze, dar or să mai fie urcuşuri şi coborâşuri până la sfârşitul anului. O energie debordantă şi o să puteţi face mult mai multe lucruri decât credeţi şi rezultatele or să se vadă şi acum şi anul viitor.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 TAUR

 

Poate semnaţi nişte acte imobiliare, plătiţi vreo rată, sau mai multe, practic rezolvaţi nişte probleme care trenează de multă vreme. Voi e bine să vă dozaţi eforturile ca să vă economisiţi energia, să vă păstraţi sănătatea, s-aveţi grijă şi de ai voştri, să vă puneţi cu toţii la adăpost din punctul ăsta de vedere - al sănătăţii.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 GEMENI

 

Poate vă faceţi programul în funcţie de preferinţele copiilor, să-i răsfăţaţi un pic, să-i duceţi în parc, într-o excursie, pe la muzee, la zoo. Se poate să vă preocupe un domeniu de studiu şi să vă înscrieți la o formă de învăţământ - probabil online şi o să vă placă, o să asimilaţi frumos materia.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 RAC

 

Poate bateţi palma pentru un contract avantajos şi o să fie cu multă muncă şi stres, dar o să luaţi şi bani ca lumea. Se-anunţă bani, se poate să câştige şi partenerul mai mult şi să aveţi un fond de rulment din care să luaţi atunci când aveţi nevoie.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop 16 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor avea parte de o surpriză și vor primi niște bani
Horoscop 16 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor avea parte de o surpriză și vor primi niște bani

Horoscop 16 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi a surprizelor. Apar surprize de unde ne așteptăm cel mai puțin și o să fie o zi reușită din mai multe puncte de vedere.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.