Horoscop 18 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor câștiga o sumă mare de bani

Ultima actualizare: 18-08-2020 09:24

Horoscop 18 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu rezolvări. O să avem intuiție și o viziune de ansamblu, ca să știm cum să obținem ce ne dorim.

 

Vibrația zilei este 9 și o să prindem din zbor o idee care se va dovedi salvatoare.

HOROSCOP 18 AUGUST 2020 LEU


E cineva interesat de voi, poate vă propune un proiect de timp liber și n-o să ziceți nu, pentru că sună bine. Apar solicitări din mai multe direcții și o să vă străduiți din răsputeri să nu ratați nici un obiectiv, ca să aveți succese pe linie.

HOROSCOP 18 AUGUST 2020 FECIOARĂ


O să vă faceți niște socoteli cu banii, ca să știți pe ce sume puteți conta, dacă o să vreți să investiți niște bani într-o afacere. E momentul să lichidați restanțele, să vă îngrijiți de sănătate și să pregătiți o strategie de lucru pentru perioada care urmează, poate aveți idei noi.

HOROSCOP 18 AUGUST 2020 BALANȚĂ


Poate vă luați câteva zile să plecați pe undeva, faceți o rezolvare și alegeți niște activități recreative. O să vă alăturați unui grup să faceți treabă și pe cât posibil să vă relaxați. Poate plecați spre o zonă aerisită și le îmbinați pe cele două.

HOROSCOP 18 AUGUST 2020 SCORPION


Se poate să aveți o reușită în familie, copilul a intrat la o școală, ori poate se căsătorește, va avea un copil. Se poate să dați o lovitură de imagine, să vă relansați cu ceva care va rămâne în atenția oamenilor și o să vă crească, o să vedeți, cota valorifică.

HOROSCOP 18 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR


Poate o să vă apucați de niște cursuri, pentru că e o sete de cunoaștere și care v-ar prinde bine în perioada asta. E posibil să vi se propună o colaborare cu cineva din străinătate, să se întâmple în mare parte online ce aveți de făcut și când se va putea, o să vă și întâlniți.

HOROSCOP 18 AUGUST 2020 CAPRICORN


Se poate să vi se aprobe un împrumut bancar sau amânarea unor rate, ca să mai respirați. O să tot aveți planuri cu locuința, să zugrăviți, să mai reparați ceva, să vă mutați - poate v-oți fi găsit o casă acolo unde vă doreați de multă vreme și o să fructificați șansa.

HOROSCOP 18 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR


Se poate rezolva o problemă contractuală și să vă recuperați banii/bunuri, să vi se facă dreptate. Întrevedere cu niște oameni care vor să colaborați și o să vă spuneți punctul de vedere, ca să vedeți dacă aveți o viziune comună, să vă sincronizați.

HOROSCOP 18 AUGUST 2020 PEȘTI


De cheltuieli n-o să scăpați cu una, cu două. Apar încontinuu niște aspecte care se repară doar cu bani. Pare să fie o perioadă încărcată la serviciu, dar cu satisfacții profesionale și bani și o să aveți și o nouă perspectivă, să lucrați cu niște profesioniști.

HOROSCOP 18 AUGUST 2020 BERBEC


Poate știți ce răspuns să-i dați partenerului de suflet care așteaptă de ceva vreme să-i spuneți dacă vă vedeți împreună. O să puneți toate resursele interioare la bătaie, ca să puneți pe roate o afacere și să câștigați mai mulți bani decât până acum, pentru că e o conjunctură favorizantă.

HOROSCOP 18 AUGUST 2020 TAUR


Poate faceți o rezervare pentru weekend la mare, la munte, să luați un pic de aer, să revedeți locuri în care vă regăsiți. Se poate să comandați lucruri noi pentru casă, e posibil să vă aflați la finalul lucrărilor din locuință și să mai fie doar finisaje pe ici, pe colo.

HOROSCOP 18 AUGUST 2020 GEMENI


Se poate să plecați împreună câțiva membri ai familiei într-o plimbare la malul mării, la munte, poate, să vă deconectați. O să bateți palma pentru un contract care o să vă aducă stabilitate financiară și să vă înțelegeți cu cei care fac parte din echipă, că aveți un scop comun.

HOROSCOP 18 AUGUST 2020 RAC


O să-i faceți o surpriză ființei iubite și vă interesați de o cazare – safe, la mare, sau la munte, pentru weekend. Se rezolvă problema financiară și poate investiți în casă, banii sau vă schimbați mașina. O să folosiți cât mai eficient banii pe care o să-i primiți.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO