Horoscop 18 februarie 2019. Iubirea bate la uşa celor născuţi în această zodie. Atenţie mare la cheltuieli

18-02-2019 07:33


Vibraţia zilei este 9 şi o să avem o privire de ansamblu a lucrurilor care contează. Intrăm în zodia Peştilor şi-o să fim mai intuitivi şi mai sensibili poate, o să dăm dovadă de creativitate şi-ar trebui să ne meargă şi mai bine.

PEŞTI
Poate luaţi nişte bani de la bancă să vă cumpăraţi o casă, ori poate de o maşină, aveţi nevoie pentru familie. O să începeti proiecte noi, apar tot felul de oportunităţi care vă pot aduce ascensiune socială şi bani şi nu trebuie să rataţi astfel de momente.

BERBEC
Se poate să încasaţi dintr-o sursă colaterală nişte bani şi o să faceţi unele investigaţii medicale, mai ales dacă e ceva care vă supăra. Se deblochează o situaţie şi o să faceţi progrese, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională, vor fi nişte schimbări vizibile.

TAUR
Poate va invita cineva la un spectacol sau la o plimbare, mai faceţi şi cumpărături din mers, şi-o să aflaţi nişte noutăţi bulversante. Se poate să vi se dea ok-ul pentru un job şi să vă redresaţi cu banii, să fiţi cu ratele la zi şi să aveţi cu ce să plecaţi în weekend pe undeva.

GEMENI
E cineva care aşteaptă un răspuns de la voi şi o să se ştie ce gânduri aveţi legate de o posibilă relaţie de cuplu. Şi voi vă puteţi găsi ceva nou de lucru şi să meargă bine parteneriatul de afaceri, să vă asiguraţi pe o perioadă mai lungă de timp banii de cheltuială.

RAC
La voi relaţia de cuplu a căpătat acel liant care vă poate garanta o căsătorie trainică, iar dacă sunteţi deja cu acte-n regulă o să vă simţiţi şi mai bine. Se poate să mai cheltuiţi nişte bani cu reamenajarea locuinţei, să luaţi mobilă nouă, aparatura, mai faceţi nişte reparaţii, să fie şi funcţional totul.

LEU
Poate vă găsiţi un pic de timp liber şi pentru voi, lăsaţi cumpărăturile în grijă altora şi vă duceţi direct acasă, dormiţi, şi poate chemaţi pe cineva în vizita mai pe seara. O să puteţi recupera nişte bani şi să vă permiteţi nişte cheltuieli pe care de mult voiaţi să le faceţi, dar nu vă ajungeau banii, şi o să vă descurcaţi frumos.

FECIOARĂ
O să puteţi legaliza nişte acte şi să deveniţi proprietari, sau să aveţi dreptul să lucraţi, ori să-nvăţaţi, să călătoriţi poate. O s-aveţi nişte idei pe care le puteţi pune în practică, în curând, cu ajutorul unor oameni care vor ţine pasul cu voi până când o să terminaţi treaba.

BALANŢA
E bine să aveţi şi mai multă grijă de sănătate, şi chiar să daţi peste nişte remedii care să vă scutească de dureri, masaj, fizioterapie. Apar noutăţi la serviciu şi or să fie pe gustul vostru, par să fie şi nişte bani în plus şi o să aveţi pentru ieşitul în lume şi să vă luaţi şi lucruri noi de imbracat.

SCORPION
E cineva nou apărut în peisajul sentimental şi o să vă surprindă cu stilul personal, ingenios şi o să se lege o idilă. O să vă descurcaţi mai bine la activităţile care ţin de şcoală, veţi lucra eficient şi împreună cu câţiva colegi, poate vă duceţi şi la cursuri suplimentare, meditaţii.

SĂGETĂTOR
Poate va trebui să va-ngrijiti de sănătatea cuiva din familie şi să-l duceţi la doctor, să-i faceţi rost şi de medicamente. Poate scoateţi din banii puşi deoparte să vă luaţi ceva mai confortabil acasă, şi să redecorati o încăpere, sau vă ocupaţi de toată casa.

CAPRICORN
O să vă mai luaţi şi voi câte ceva care să vă facă să arătaţi mai bine, eleganţi, în pas cu moda, dar în stilul vostru. O să primiţi un accept, să-ncepeti o lucrare, poate fi şi în particular dacă va mai rămâne timp şi familia e şi ea de acord s-o sacrificaţi ca să faceţi rost de bani.

VĂRSĂTOR
Relaţia cu fiinţa iubită promite să fie şi mai bună şi o să vă acordaţi mai mult timp ca să fiţi împreună. Voi vă daţi întâlnire cu colegii, prietenii să puneţi în practică un proiect, poate fi şi de timp liber şi o să fiţi încântaţi de rezultate, poate primiţi şi nişte bani.

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggeri din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57