Horoscop 18 februarie 2019. Iubirea bate la uşa celor născuţi în această zodie. Atenţie mare la cheltuieli

Ultimul update: Luni 18 Februarie 2019 10:08
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019 07:33
Categorie: Horoscop

Vibraţia zilei este 9 şi o să avem o privire de ansamblu a lucrurilor care contează. Intrăm în zodia Peştilor şi-o să fim mai intuitivi şi mai sensibili poate, o să dăm dovadă de creativitate şi-ar trebui să ne meargă şi mai bine.

PEŞTI
Poate luaţi nişte bani de la bancă să vă cumpăraţi o casă, ori poate de o maşină, aveţi nevoie pentru familie. O să începeti proiecte noi, apar tot felul de oportunităţi care vă pot aduce ascensiune socială şi bani şi nu trebuie să rataţi astfel de momente.

BERBEC
Se poate să încasaţi dintr-o sursă colaterală nişte bani şi o să faceţi unele investigaţii medicale, mai ales dacă e ceva care vă supăra. Se deblochează o situaţie şi o să faceţi progrese, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională, vor fi nişte schimbări vizibile.

TAUR
Poate va invita cineva la un spectacol sau la o plimbare, mai faceţi şi cumpărături din mers, şi-o să aflaţi nişte noutăţi bulversante. Se poate să vi se dea ok-ul pentru un job şi să vă redresaţi cu banii, să fiţi cu ratele la zi şi să aveţi cu ce să plecaţi în weekend pe undeva.

GEMENI
E cineva care aşteaptă un răspuns de la voi şi o să se ştie ce gânduri aveţi legate de o posibilă relaţie de cuplu. Şi voi vă puteţi găsi ceva nou de lucru şi să meargă bine parteneriatul de afaceri, să vă asiguraţi pe o perioadă mai lungă de timp banii de cheltuială.

RAC
La voi relaţia de cuplu a căpătat acel liant care vă poate garanta o căsătorie trainică, iar dacă sunteţi deja cu acte-n regulă o să vă simţiţi şi mai bine. Se poate să mai cheltuiţi nişte bani cu reamenajarea locuinţei, să luaţi mobilă nouă, aparatura, mai faceţi nişte reparaţii, să fie şi funcţional totul.

LEU
Poate vă găsiţi un pic de timp liber şi pentru voi, lăsaţi cumpărăturile în grijă altora şi vă duceţi direct acasă, dormiţi, şi poate chemaţi pe cineva în vizita mai pe seara. O să puteţi recupera nişte bani şi să vă permiteţi nişte cheltuieli pe care de mult voiaţi să le faceţi, dar nu vă ajungeau banii, şi o să vă descurcaţi frumos.

FECIOARĂ
O să puteţi legaliza nişte acte şi să deveniţi proprietari, sau să aveţi dreptul să lucraţi, ori să-nvăţaţi, să călătoriţi poate. O s-aveţi nişte idei pe care le puteţi pune în practică, în curând, cu ajutorul unor oameni care vor ţine pasul cu voi până când o să terminaţi treaba.

BALANŢA
E bine să aveţi şi mai multă grijă de sănătate, şi chiar să daţi peste nişte remedii care să vă scutească de dureri, masaj, fizioterapie. Apar noutăţi la serviciu şi or să fie pe gustul vostru, par să fie şi nişte bani în plus şi o să aveţi pentru ieşitul în lume şi să vă luaţi şi lucruri noi de imbracat.

SCORPION
E cineva nou apărut în peisajul sentimental şi o să vă surprindă cu stilul personal, ingenios şi o să se lege o idilă. O să vă descurcaţi mai bine la activităţile care ţin de şcoală, veţi lucra eficient şi împreună cu câţiva colegi, poate vă duceţi şi la cursuri suplimentare, meditaţii.

SĂGETĂTOR
Poate va trebui să va-ngrijiti de sănătatea cuiva din familie şi să-l duceţi la doctor, să-i faceţi rost şi de medicamente. Poate scoateţi din banii puşi deoparte să vă luaţi ceva mai confortabil acasă, şi să redecorati o încăpere, sau vă ocupaţi de toată casa.

CAPRICORN
O să vă mai luaţi şi voi câte ceva care să vă facă să arătaţi mai bine, eleganţi, în pas cu moda, dar în stilul vostru. O să primiţi un accept, să-ncepeti o lucrare, poate fi şi în particular dacă va mai rămâne timp şi familia e şi ea de acord s-o sacrificaţi ca să faceţi rost de bani.

VĂRSĂTOR
Relaţia cu fiinţa iubită promite să fie şi mai bună şi o să vă acordaţi mai mult timp ca să fiţi împreună. Voi vă daţi întâlnire cu colegii, prietenii să puneţi în practică un proiect, poate fi şi de timp liber şi o să fiţi încântaţi de rezultate, poate primiţi şi nişte bani.

Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
VIDEO PROTVPLUS.RO
zodiac
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Neti Sandu, horoscop 10 martie
Horoscop 13 martie 2019. Nativul care trebuie să fie foarte atent la sănătate
Horoscop 12 martie 2019. Zodia care-și va reface viața sentimentală
Horoscop 11 martie 2019. Zodia care trebuie să facă o vizită urgentă la doctor
Horoscop 10 martie 2019. Zodia care va avea o întâlnire importantă ce îi va schimba viața
Horoscop 9 martie 2019. Zodia care ia o decizie importantă astăzi
Horoscop 8 martie 2019. Zodia care are o perioadă bună pentru refăcut viaţa sentimentală