Horoscop 17 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. O zi frumoasă și echilibrată pentru toate zodiile

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 17 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasă, echilibrată. Avem disponibilitate pentru munca de la slujbă, şi pentru cea din particular şi o să perfectăm şi comunicarea cu partenerul de viaţă.  

Vibraţia zilei este 8 şi n-o să dăm banii pe trot ce ne iese-n cale.

Horoscop 17 noiembrie 2023 – SCORPION

O să vă faceţi mai mulţi prieteni şi relaţii. vă lărgiţi cercul de cunoştinţe şi o să începeţi nişte colaborări, proiecte noi ca să atrageţi atenţia asupra voastră.

E cineva căruia îi pasă de voi şi o să vă invite la relax în weekend ca să se vadă dacă există o atracţie, sau nu.

Horoscop 17 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR

Voi debordaţi de energie şi o să faceţi şi treaba şi o să puteţi ieşi în oraş, la distracţie, sau plecaţi într-o escapadă turistică pentru 2, 3 zile.

O prezenţă neanunţată o să fie totuşi, binevenită c-o să petreceţi câteva ore împreună ca să uitaţi de rate, facturi şi obligaţii de tot felul.

Horoscop 17 noiembrie 2023 – CAPRICORN

Poate apare şi la voi acel cineva care să vă completeze frumos şi să trăiţi în bună înțelegere c-aveţi nevoie de stabilitate în plan sufletesc.

Poate vi se mulţumeşte pentru ce-aţi muncit în ultima vreme şi o să aveţi cu ce să plecaţi şi voi într-un city break cu familia.

Horoscop 17 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR

Voi se poate să legalizaţi o situaţie şi să vă mutaţi la alt serviciu, ori în altă locuinţă, să începeţi o viaţă nouă să dovediţi că sunteţi puternici.

Poate o să recuperaţi de undeva nişte bani şi-o să vă achitaţi de promisiunile făcute alor voştri şi să ieşiţi pe undeva în plimbare - zilele astea.

Horoscop 17 noiembrie 2023 – PEŞTI

Se poate să vi se aprobe împrumutul pe care l-aţi cerut unei bănci şi să vă luaţi o casă, ori să achitaţi taxa şcolară, ori să vă cumpăraţi o maşină.

Se poate s-aveţi nişte idei de afaceri care să vă aducă profit c-o să le valorificaţi, şi-or să atragă nişte investitori.

Horoscop 17 noiembrie 2023 – BERBEC

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi să vă îndreptăţi spre căsătorie, vă cumpăraţi casa s-aveţi poate mai mult spaţiu, să fiţi separaţi de părinţi.

Vi se recunosc nişte drepturi, poate printr-o sentinţă judecătorească, iar în cel mai bun caz prin bunăvoinţa celuilalt.

Horoscop 17 noiembrie 2023 – TAUR

Vi se fac oferte de afaceri şi dacă tot o s-aveţi de unde s-alegeţi o să vă gândiţi la varianta cea mai avantajoasă c-aveţi, deja un program încărcat.

O să faceţi nişte eforturi financiare ca să luaţi tot ce trebuie pentru casa şi să aveţi şi pentru ieşirile din weekend.

Horoscop 17 noiembrie 2023 – GEMENI

Se poate să vă alăturaţi unui grup ca să lucraţi împreună fie pentru serviciu, fie pentru afacerile personale, dacă nu cumva e vorba despre un hobby, un sport preferat.

Vă puteţi găsi şi altceva de lucru, chiar şi în alt oraş, altă ţară şi să lucraţi online, în mare parte.

Horoscop 17 noiembrie 2023 – RAC

E posibil să vi se propună ceva nou de lucru şi să daţi curs ofertei c-aveţi nevoie de un surplus financiar şi poate dezvoltaţi un alt busines în continuare.

Vă scoate cineva la cafea şi poate va invita în weekend pe undeva ca să vă deconectaţi.

Horoscop 17 noiembrie 2023 – LEU

O să vă caute cineva care are gânduri mari cu voi şi poate o să construiţi o relaţie - pe viaţă! E cineva serios şi dacă n-aveţi nicio relaţie o să îndrăzniţi.

Se poate să primiţi de undeva nişte bani şi să vă faceţi planuri de plecat în excursie de mâine ca să schimbaţi peisajul.

Horoscop 17 noiembrie 2023 – FECIOARĂ

Se poate să vă interesaţi de diverse lucruri de cumpărat pentru casa, poate daţi o zugrăveală, sau doar schimbaţi decorul ca să fie şi mai primitoare locuinţa.

Se conturează o relaţie care vă poate face fericiţi şi o să ştiţi să păstraţi ritmul, să fie un echilibru, o constantă.

Horoscop 17 noiembrie 2023 – BALANŢA

Se poate schimba - în bine - viaţa voastră de cuplu şi să vă bucuraţi de o linişte interioară c-or fi fost turbulenţe în ultima vreme.

Poate ieşiţi la o parolă cu cineva care vrea să petreacă mai mult timp cu voi c-aveţi multe în comun - chiar şi profesional vorbind.

Articol recomandat de sport.ro
10 milioane de euro pentru Simona Halep! Tun financiar dat de fostul număr 1 WTA
10 milioane de euro pentru Simona Halep! Tun financiar dat de fostul număr 1 WTA
Citește și...
Horoscop 11 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Unei zodii îi intră bani și o să dea iama prin magazine
Horoscop 11 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Unei zodii îi intră bani și o să dea iama prin magazine

Horoscop 11 decembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi spornică. O să cam fie alergătură, că toată lumea se grăbește să încheie socotelile pe anul acesta, ca să pornim cu dreptul anul viitor.

Horoscop 10 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care va avea o reușită, într-un mediu în care nu erau prea bine văzuți
Horoscop 10 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care va avea o reușită, într-un mediu în care nu erau prea bine văzuți

Horoscop 10 decembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasă. O să ne ascultăm inima și o să facem pe placul ei, să ne respectăm sentimentele și să fim în rezonanță și cu cei din jurul nostru.

Horoscop săptămânal 11 - 17 decembrie 2023. Planetele aduc evenimente marcante pentru toate zodiile
Horoscop săptămânal 11 - 17 decembrie 2023. Planetele aduc evenimente marcante pentru toate zodiile

Pe 13 decembrie se formează Luna Nouă din zodia Săgetător. În aceeași zi, Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă, pentru următoarele trei săptămâni, și aduce preocupări pentru revizuirea și reevaluarea planurilor.

Recomandări
Condițiile Austriei pentru ridicarea parţială a veto-ului privind intrarea României în Schengen.
Condițiile Austriei pentru ridicarea parţială a veto-ului privind intrarea României în Schengen. "Mingea este în terenul CE"

Vești importante pentru România. Austria a anunțatat ce condiții are pentru ridicarea parţială a veto-ului privind intrarea țării noastre în Schengen. "Mingea este în terenul Comisiei Europene", au spus austriecii. 

 

Ministerele care primesc în plus bani de la buget în 2024. De unde se ia, unde se dă
Ministerele care primesc în plus bani de la buget în 2024. De unde se ia, unde se dă

Bani în plus la bugetul pe 2024 vor primi mai multe ministere, în timp ce sume importante se vor tăia de la altele. Marcel Ciolacu se angajează să țină deficitul bugetar sub 5%, mai puțin cu jumătate de punct procentual față de acest an.

Patru țări UE au transmis președintelui Consiliului să ceară încetarea focului în Gaza. „Este timpul ca UE să acționeze”
Patru țări UE au transmis președintelui Consiliului să ceară încetarea focului în Gaza. „Este timpul ca UE să acționeze”

Primii miniștri ai Spaniei, Belgiei, Irlandei și Maltei au cerut președintelui Consiliului European Charles Michel să aibă o „dezbatere serioasă” în această săptămână despre conflictul Israel-Hamas din Gaza, potrivit unei scrisori văzute de POLITICO.