Horoscop 17 noiembrie 2017. Cei născuți în această zodie trebuie să fie atenți la relația de cuplu

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 17 Noiembrie 2017 08:22
Categorie: Horoscop

Horoscop 17 noiembrie 2017, prezentat de Neti Sandu. Ne putem aștepta la surprize plăcute, să ne întâlnim cu cineva de care ne era dor, să primim, în sfârșit, banii pe care-i așteptăm de mult, să ni se confirme c-am trecut cu bine de un examen.

 

Vibratia zilei este 8 și dac-o să fim atenți cu banii o să ne descurcăm fără probleme, n-o să rămânem în pană de bani.

SCORPION
E posibil să apară cineva în viața voastră și să fie o prezența magică, să va facă să uitați de greutăți, de stresuri, să fie o bucurie. O să va umpleți timpul liber cu activități deconectante, va duceți la întâlniri cu oameni care or să facă parte din viață voastra.

SĂGETATOR
Un anturaj tânăr care se ține scai de voi și o să va imprime o stare bună, o s-aveți inspirație, veți deveni creativi. O prospețime, c-ați aflat vești bune, că vi s-au dat înapoi niște bani și va puteți mișca, să plecați în plimbare chiar și de azi într-un loc pitoresc, să va-ncarcati bateriile.

CAPRICORN
E posibi să plecați pe undeva cu grupul și să va vedeți mai des, cel puțin în perioada asta, să desfășurați activități deconectante. Pareti a fi în dubiu, va puteți mută altundeva sau să va schimbați serviciul și dacă nu sunteți ferm convinși să faceți pasul, lăsați până săptămâna viitoare.

VĂRSĂTOR
O să va dați întâlnire zilele astea cu niște coechipieri de afaceri, să repuneți pe tapet o acțiune în folosul comunității, c-aveți destulă energie pentru așa ceva. Se iau decizi în biroul șefilor și o să vi se spună ce-aveți de făcut, care sunt prioritățile și poate aflați c-o să ocupați un fotoliu de șef, sau temporar să conduceți un departament.

PEȘTI
E un eveniment monden în oraș care-i adună pe prietenii voștri și vreți să fiți și voi de față, că poate aveți ceva de spus, de facut. Cineva din afara țării vă caută, vă cheamă în vizită și o să va luați câteva zile libere înainte sau după week-end, să plecați acolo, sau va-ntelegeti să vină persoană respectivă la voi.

BERBEC
E posibil să luați niște bani, poate-ați cerut o suplimentare de credit și o să v-ajute să luați ce trebuie pentru ai vostri. O să negociați - la sânge - cu un angajator că să obțineți ce considerați că meritați, să n-aveți ce regretă după aceea, că munciți pe rupte și pe bani putini.

TAUR
Se poate s-aveți de-a face cu sfera notariatelor c-aveți de legalizat niște acte, să vi se recunoască și în scris, nu numai verbal, drepturile. Intâlniri care pot aduce rezolvări atât în plan profesional, cât și personal, și o să aveți o mai mare deschidere spre nou, și o să va reinventati.

GEMENI
Poate fără să vreți o să creați motive de gelozie și asta va dauna relației de cuplu, mai bine vorbiți deschis cu partenerul. Poate o să perfectați comunicarea cu partenerul de suflet, să nu vi se mai reproșeze c-ați uitat să anunțați că veniți mai târziu acasă, că lucrați până tarziu.

RAC
Noutăți în sfera sentimentală, se poate să faceți cunoștință cu cineva care se simte atras de voi, în grupul cu care ieșiți pe la evenimente festive. O să mai faceți niște modificări în locuința și o să coste, dar se pare că ați mai strâns niște bani, tocmai pentru așa ceva și o să fiți încântați de rezultate.

LEU
Poate-ați comandat vreo piesă de mobilier și vine firma respectivă să v-o monteze, să sporiți gradul de confort de-acasa. Poate va interesați de o mașină nouă, sau dacă nu stați bine cu finanțele, poate dați de un mecanic care să va pună mașină la punct, până faceți rost de bani s-o schimbati.

FECIOARĂ
Se poate să cheltuiți mai mult decât v-ați propus că să umpleți cămară cu tot ce trebuie pentru iarnă și se poate să mai faceți și mâine astfel de cumparaturi. Vă-ntâlniți cu colegii și după program, poate e ziua cuiva de naștere și o să va intretineti frumos până târziu, dacă tot aveți liber mâine și poimaine.

BALANȚA
Or să vi se dea niște sporuri salariale și să va completați veniturile, s-aveți și pentru ieșirile din week-end, să va puteți plimbă. Aveti o energie suplimentară și puteți face multe lucruri pe care, pan-acum, le-ați tot evitat, c-ar fi fost un efort prea mare să va puneți mintea cu ele, acum le puteți ataca frontal.

Horoscop 16 noiembrie 2017. Zodia care astăzi găsește o nouă sursă de bani
Horoscop 16 noiembrie 2017. Zodia care astăzi găsește o nouă sursă de bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 21 ianuarie 2019. Cine are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
horoscop
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă