Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 17 martie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu surprize. Poate că n-o să se potrivească ce ne-am propus cu ce-o să facem, dar nici rău n-o să iasă, va fi altceva.

Vibraţia zilei este 8 şi e bine să cheltuim mai cu milă banii.

(PEŞTI)
E posibil să apară cineva în viaţa voastră şi să vă-ncercați şansele de a forma un cuplu, să vedeţi dacă vă puteţi întemeia o familie. O să primiţi tot felul de invitaţii şi la plimbare şi la masă, pe la evenimentele mondene şi o să faceţi rondul de onoare pe la prieteni şi pe la rude.

(BERBEC)
Se poate să reglaţi nişte conturi financiare şi după ce vedeţi cum staţi o să ieşiţi în oraş să vă distraţi cu familia, cu prietenii. Se poate să ieşiţi în evidenţă prin ceva care să fie în stilul vostru şi să primiţi aprecieri la scena deschisă, c-o să faceţi impresie, poate fi o lovitură de imagine.

(TAUR)
E posibil să schimbaţi destinaţia c-o fi intervenit ceva care să vă capteze atenţia şi faceţi un dus-întors rapid, cât să vă priască. Voi o să vă pliaţi pe cerinţele fiinţei iubite, mai ales dacă sunteţi la-nceput de drum şi vreţi să faceţi impresie bună, o să fiţi inventivi, inspiraţi.

Citește și
Horoscop, Neti Sandu
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

(GEMENI)
O să vă duceţi la ziua cuiva de naştere şi o să revedeţi oamenii care înseamnă ceva pentru voi, o să vă-ncărcați frumos emoţional. Se pare că ştiţi, sau o să aflaţi cât de curând ce șanse aveți să formaţi un cuplu pe viaţă cu cineva de care sunteţi îndrăgostiţi până peste cap.

(RAC)
Poate v-aţi propus mai demult s-ajungeţi la un film, la un concert să-i faceţi o surpriză partenerului de viaţă, să trăiţi nişte momente speciale. Păreţi cam ezitanţi - aţi ieşi la plimbare, la un spectacol, o expoziţie în oraş, dar aţi sta şi-acasă, şi să-i chemaţi pe nişte prieteni la o cafea, o cină, din comoditate.

(LEU)
O să vă găsiţi şi voi perechea de suflet şi să vă doriţi copii şi-o să-i aveţi - promisiuni sunt în acest sens. O să luaţi parte la nişte întruniri mondene, o să vă faceţi noi prieteni, poate şi relaţii de afaceri, dacă vreţi să vă extindeţi aria de influenţă, să lucraţi la alt nivel.

(FECIOARĂ)
O ieşire cu prietenii, cu copii cu tot v-ar elibera de stres şi le-aţi face o bucurie în special celor mici - toată lumea ar avea de câştigat. Sunteţi aşteptaţi cu masa undeva, poate şi prin ţara şi n-o să ezitaţi să vă duceţi pentru că atracţia faţă de acea persoană e destul de mare.

(BALANŢA)
Se poate să preparaţi ceva pentru musafirii de după-amiază, dacă nu cumva o să-i scoateţi în oraş să fie mai festiv. O trataţie în familie, poate-i chemaţi pe la voi, sau vă-ntâlniţi la un restaurant cu fraţi, surori, să vă cinstiţi cu un prilej anume.

(SCORPION)
O veste bună de la cineva de care sunteţi îndrăgostiţi şi va da speranţe c-o să puteţi trăi împreună. Poate vă faceţi timp să beţi o cafea cu cineva cu care vreţi să faceţi o afacere şi să va-ntelegeti fără multă bătaie de cap şi să vă daţi acceptul.

(SĂGETĂTOR)
Se poate să vă duceţi la o întrunire amicală, să vă puneţi la curent cu ultimele noutăţi mondene şi să fie revigorant. Cineva care contează pentru voi vă căuta, va invita pe undeva şi o să acceptaţi, c-aveţi nevoie de o confirmare - dacă-şi doreşte să fiţi într-o relaţie de cuplu, sau nu.

(CAPRICORN)
Invitaţie la masă, poate fi un prânz cu persoane dragi vouă dar cu care să nu vă întâlniţi prea des - din cele scumpe la vedere. O să vreţi să umpleţi şi voi un gol sufletesc, vă duceţi într-o excursie în doi, o ieşire la cafea, o cină romantică, să vă spuneţi lucruri care vă privesc doar pe voi.

(VĂRSĂTOR)
Voi păreţi mai fericiţi decât de obicei, poate vi s-au aprins călcâiele după cineva care va face să visaţi la o fericire pe care-o meritaţi. Se poate să vă implicaţi într-un eveniment care o să atragă comentarii admirative la adresa voastră şi o să vă bucuraţi c-o să mai fiţi solicitaţi şi cu altă ocazie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere

Horoscop 16 martie 2019, prezentat de Neti Sandu. Surprize plăcute azi. O stare de bine şi asta o să ne determine să trecem peste supărări mai vechi, să facem gesturi de omenie care să le fie de mare folos celor din jur.

Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă

Veşti surpriză vineri. O să primim răspunsuri la întrebările puse mai demult şi n-o să ocolim adevărul dacă ne trezim faţă-n faţă cu el.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.