Horoscop 17 iunie 2022, cu Neti Sandu. Scorpionii întâlnesc pe cineva şi o să iasă o relaţie de toată frumuseţea

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 17 iunie 2022, cu Neti Sandu. O să putem face treaba, o să ne şi distrăm, plecăm în excursii ca să ne limpezim creierii, c-om fi obosit dup-atâta treabă.  

Vibraţia zilei este 8 şi o să ne putem da o recompensă, dar să fim, totuşi, cumpătaţi.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 GEMENI

 

O să vă invite cineva într-o plimbare şi o să vă duceţi şi-ntr-o staţiune turistică dacă e cazul, că poate s-a făcut o rezervare pe acolo.O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună, pot fi şi activităţi colaterale şi să vă armonizaţi, c-o să fie compatibilitate.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 RAC

 

Se pare că vin bani pe altă filieră decât de la serviciu şi o să vă bucuraţi de un confort financiar să vă puteţi mişca un pic. E un eveniment festiv în familie care se cere sărbătorit şi o să pună toată lumea umărul să fie totul pus la punct, că timpul e scurt, e contracronometru.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 LEU

 

Vă caută cineva care-şi doreşte o relaţie şi deşi păreţi reticenţi, o să aibă o armă secretă cu care-o să vă cucerească. Întrevedere cu cineva care e interesat de o colaborare şi o să staţi la discuţii, dar puteţi lăsa răspunsul pe luni, dacă nu vă sunt clare nişte aspecte.

Citește și
Horoscop 14 februarie, cu Neti Sandu. Taurii primesc o recompensă
Horoscop 15 iunie 2022, cu Neti Sandu. Scorpioniii vor întâlni pe cineva care o să le facă viaţa mai frumoasă
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 FECIOARĂ

 

Aţi putea da o fugă în staţiunea preferată şi să vă bucuraţi de atmosferă destinsă, de aer şi poate şi de natura pe gustul vostru. Sunt chestiuni de familie pe care-o să le puteţi rezolva zilele astea, dar o să vă rămână timp şi de plimbare, să vă-ntâlniţi cu prietenii, ca să vă deconectaţi.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 BALANŢĂ

 

Se poate să vă pregătiţi de o nuntă, sau de un botez şi o să vă bucuraţi de o postură privilegiată - poate veţi fi naşi. Vă faceţi uşor relaţii, vă puteţi găsi alt serviciu, să apară şi omul ideal cu care să vă căsătoriţi, sau o să puteţi repara o căsnicie care-şi pierduse consistența, farmecul.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 SCORPION

 

E posibil să-ntâlniţi pe cineva cu care să rezonaţi din punct de vedere afectiv şi să iasă o relaţie de toată frumuseţea. O să reglaţi nişte aspecte legate de muncă, la serviciu, după care o să vă preocupe o plecare într-o minivacanţă, ca să mai uitaţi de stres şi cheltuieli.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 SĂGETĂTOR

 

O să vă puteţi asocia cu cineva care ţine pasul cu voi şi să puneţi pe roate o afacere care să v-aducă beneficii. E un anturaj plin de viaţă cu care vă-nțelegeți de minune şi o să petreceţi câteva zile fie în alt oraş, fie pe la evenimentele din târg.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 CAPRICORN

 

Un semn de viaţă de la cineva care nu va uitat şi vrea să vă revedeţi şi dacă-i puteţi face loc mâine, poimâine o să fie un câştig reciproc. Vin bani, or să fie şi cheltuieli care să vă ia prin surprindere, dar, una peste alta o să vă descurcaţi cu banii în perioada asta.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 VĂRSĂTOR

 

E ceva treabă pe-acasă, dar o să fiţi expeditivi şi vă rămâne timp să ieşiţi la o terasă cu prietenii. E o agendă încărcată , dar o să le rezolvaţi pe toate, relativ, uşor că sunt lucruri care vă fac plăcere, şi oameni cu care aveţi ce-mpărtăși.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 PEŞTI

 

Vă puteţi uni forţele cu ale unui partener de afaceri şi să vă daţi tot interesul să iasă ceva de calitate - extra! Poate aţi făcut comandă de lucruri utile pentru casă, mai renovaţi, sau reamenajaţi interiorul şi o să fie o răscolire de fonduri - probabil din cele de rezervă.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 BERBEC

 

Poate le faceţi o surpriză copiilor şi organizaţi o plecare în excursie cu un grup de prieteni ai copiilor. Vă mobilizaţi uşor să plecaţi pe undeva şi să petreceţi măcar o zi, dacă nu tot week-end-ul, important e să schimbaţi peisajul, să vă revigoraţi.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 TAUR

 

Vi se dă un timp de gândire până săptămâna viitoare să spuneţi dacă bateţi palma pentru o afacere, sau nu. O atmosferă de grup - pe sufletul vostru şi poate aveţi activităţi comune, sport, plimbare, un spectacol, o expoziţie, şi o să se umple frumos, timpul liber.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop 16 iunie 2022, cu Neti Sandu. Gemenii dau drumul la un proiect care le va aduce un succes de zile mari
Horoscop 16 iunie 2022, cu Neti Sandu. Gemenii dau drumul la un proiect care le va aduce un succes de zile mari

Horoscop 16 iunie 2022, cu Neti Sandu. Ca în fiecare zi, Neti Sandu a prezentat la Pro TV horoscopul pentru toate zodiile, dar și vibrația zilei de 16 iunie.

 

Horoscop 15 iunie 2022, cu Neti Sandu. Scorpioniii vor întâlni pe cineva care o să le facă viaţa mai frumoasă
Horoscop 15 iunie 2022, cu Neti Sandu. Scorpioniii vor întâlni pe cineva care o să le facă viaţa mai frumoasă

Horoscop 15 iunie 2022, cu Neti Sandu. E bine să fim pe fază că or să ne inoportuneze tot felul de veşti şi situaţii, şi vrem să câştigăm toate bătăliile.

Horoscop 14 iunie, cu Neti Sandu. Zodia care va face cunoștință cu cineva special
Horoscop 14 iunie, cu Neti Sandu. Zodia care va face cunoștință cu cineva special

Horoscop 14.06.2022 cu Neti Sandu. Ca în fiecare zi, Neti Sandu a prezentat la Pro TV horoscopul pentru toate zodiile, dar și vibrația zilei de 14.06.2022.  

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.