Horoscop 17 ianuarie, cu Neti Sandu. Fecioarele se pregătesc de nuntă

17-01-2021 06:57


A venit vremea primei întâlniri cu astrele. O zi cu vești amestecate.

 

 

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 CAPRICORN

 

Poate-aveți o discuție cu cineva care vrea să vă intre-n gratii, dar nu a avut prea multe șanse, și-acum îi puteți spune și voi ce intenții aveți.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR

 

O să strângeți rândurile, indiferent cum, să aveți niște activități comune cu oamenii cu care chiar rezonați pe anumite frecvențe și să faceți lucruri de calitate-extra.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 PEȘTI

 

Vești bune, oamenii care vor să vă scoată la o cafea plimbată ca să nu-nghețați la terasă și să spuneți ce-aveți de gând cu viață voastră personală, profesională.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 BERBEC

 

O să faceți o cheltuială, pentru că nu vă puteți abține, apar tentații pe net, pe viu și o să luați ce-aveți nevoie, care poate sunt lucruri care vă plac mult.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 TAUR

 

Sunteți plini de idei și-o să le puteți pune în practică dacă mai vine și altcineva cu o mână de ajutor, ca să fie o și mai mare eficiență.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 GEMENI

 

Se pare că vă e destul de ușor să vă deplasați, aveți chef de vizitat o rudă, poate și cu treabă, nimic de zis și o să fie o gură de oxigen plimbarea.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 RAC

 

E cineva cu care nu v-ați mai văzut demult și dacă n-aveți nicio reținere puteți face 2 pași pe-afară împreună - poate e vorba despre o posibilă relație.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 LEU

 

E momentul să faceți cunoștință cu cineva care vă poate deveni partener de viață, iar dacă sunteți deja într-o relație o să vă meargă și mai bine în doi.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 FECIOARĂ

 

Se poate să luați o decizie referitoare la viața de cuplu și să vă pregătiți și de nuntă, dacă ați ajuns la o asemenea convingere, sau poate mai înțelepți, c-abia a-nceput anul.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 BALANȚĂ

 

Vă-nțelegeți cu rudele să organizați un eveniment la care-ar trebui să participe familia reunită, dar nu se poate decât pe bucăți, în număr mic, vedeți cum faceți.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 SCORPION

 

Vă scoate cineva la o plimbare, să se simtă care e pulsul relației, că s-au cam întârziat lucrurile și persoana respectivă nu vrea să vă piardă.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR

 

O să vă găsiți câte ceva de făcut prin casă, asta ca să vă puteți și odihni, să fiți fresh pentru săptămâna viitoare, c-aveți de lucru, multe de făcut.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO