Horoscop 16 ianuarie, cu Neti Sandu. Racii cheltuiesc ceva bani, la shopping ori online

16-01-2021 07:21


Horoscop 16 ianuarie, cu Neti Sandu. O să ne ocupăm şi de treburile casnice, dar o să ne acordăm şi nouă un respiro, să ne decuplăm de la sursele de stres.

Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm de un sâmbure de înţelepciune.

HOROSCOP 16 IANUARIE 2021 CAPRICORN

O să vă scotociţi de nişte bani ca să luaţi ce vă trebuie, poate pregătiţi o masă mai specială, cu un prilej anume. Apar câteva ocazii să plecaţi undeva, să ieşiţi măcar la o plimbare, şi dacă vă simţiţi în formă o să ieşiţi la aer, să vă bucuraţi şi de compania cuiva.

HOROSCOP 16 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR

Se poate să vă invite cineva la o plimbare, ori la o cafea, aşa, din mers, ca să mai schimbaţi o vorbă.
E o efervescență la voi, poate vreţi să organizaţi ceva festiv, dar sunt reguli care vă-ncurcă şi o să vă limitaţi la câţiva apropiaţi care să fie cu voi.

HOROSCOP 16 IANUARIE 2021 PEŞTI

Poate vi se-aduce aminte de o colaborare în care aţi zis c-o să implicaţi şi partenerii vă-ntreabă dacă v-aţi decis. O stare de bine poate pentru că vine cineva, sau vă transmite o emoţie puternică la telefon, şi relaţia va deveni şi mai bună, se va suda frumos.

HOROSCOP 16 IANUARIE 2021 BERBEC

Se poate să v-aştepte cineva departe de casă, poate aţi rezervat un loc într-o staţiune de agrement, sau la nişte prieteni, dacă vă simţiţi în siguranţă. O să faceţi ceva anume care să vă pună în valoare, poate vă faceţi singuri reclamă, şi o să vă bucuraţi de admiraţia celor din jur.

HOROSCOP 16 IANUARIE 2021 TAUR

Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva care v-aduce popularitate şi să mai urcaţi o treaptă socială. Poate încercaţi ceva nou, o activitate, un hobby, nişte cursuri practice, ca să vă dezvoltaţi nişte calităţi, pentru că voi, oricum, sunteţi doldora de talente.

HOROSCOP 16 IANUARIE 2021 GEMENI

Poate vă mai uitaţi inc-o dată pe oferta contractuală pe care aţi primit-o în decembrie şi luni daţi email de răspuns. O plimbare scurtă până la părinţi, în alt oraş, le-ar prinde bine şi lor, şi vouă, poate au nevoie să le aduceţi ceva şi să le alinaţi dorul de voi.

HOROSCOP 16 IANUARIE 2021 RAC

Se poate să cheltuiţi nişte bani, poate faceţi comandă dacă n-aveţi curaj să ieşiţi la shopping, pentru că vă protejaţi. O să interacţionaţi cu nişte oameni, fie şi doar în vorbă, şi se pot naşte proiecte frumoase- sunt promisiuni de bani şi o să stabilți acum ce şi cum.

HOROSCOP 16 IANUARIE 2021 LEU

O să luaţi mult mai în serios relaţia cu partenerul de viaţă şi o să vă gândiţi şi la căsătorie, unii dintre voi. E cineva care vă duce dorul şi rămâne de văzut cum o să procedaţi ca să vă-ntâlniţi, poate rămâneţi o vreme împreună, sau doar un dus-întors v-ar motiva.

HOROSCOP 16 IANUARIE 2021 FECIOARĂ

Se poare să faceţi cunoştinţă cu cineva care se va dovedi interesat de voi şi o să puteţi începe o relaţie, dacă n-aveţi partener de viaţă. Vă pregătiţi de reuniune cu câteva dintre rudele apropiate, c-aveţi fie de sărbătorit pe cineva, fie trebuie dat o mână de ajutor la nişte treburi gospodăreşti.

HOROSCOP 16 IANUARIE 2021 BALANŢA

O discuție-ntre patru ochi cu fiinţa iubită ar clarifica o chestiune care a cam erodat relaţia. Poate aveţi de gând să vă mutaţi cu cineva, să schimbaţi locuinta, reamenajaţi şi un spaţiu de lucru de-acasă, și viaţa voastră o să devină mai frumoasă.

HOROSCOP 16 IANUARIE 2021 SCORPION

O să vă-nțelegeți mult mai bine cu fraţii, cu surorile, va fi o apropiere, după care tânjeaţi demult. E momentul să vă faceţi curaj să spuneţi lucrurilor pe bune, să nu-l mai lăsaţi pe partener să ghicească ce vă deranjează – trebuie spus direct.

HOROSCOP 16 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR

Se poate să vină cineva în vizită, mamă, bunica, soacra sau sora şi o să petreceţi câteva ore.
Poate-o s-alegeți un alt grup cu care să lucraţi ceva în particular, poate vă adunaţi online, vine fiecare cu o idee şi iese un proiect de succes.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO