Horoscop 14 ianuarie, cu Neti Sandu. Apar veşti, oameni şi luăm şi bani

Ultima actualizare: 14-01-2021 09:46

O zi cu reuşite. Apar veşti, oameni, confirmări că ni se dă voie să facem diverse lucruri pe care le-am revendicat şi luăm şi bani.

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să abordăm frontal o situaţie.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2021 CAPRICORN

Se poate să vă daţi acordul pentru o colaborare despre care fusese vorba la sfârşitul anului, dar nu prea eraţi convinşi. O să încasaţi nişte bani şi poate plătiţi şi raţe, facturi şi taxe, vreun impozit, oricum e vânzoleala la contul bancar până le puneţi pe toate în ordine.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR

O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, sunt câteva surprize pe care vi le-a pregătit şi o să fie ceva inedit. E animaţie la voi, semn că apar lucruri noi şi bune şi o puteţi lua într-o altă direcţie profesională, fie şi în paralel cu serviciul propriu-zis.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2021 PEŞTI

Poate împreună cu o cunoştinţă, cu un prieten o să ieşiţi la o plimbare, să discutaţi şi nişte probleme importante. O să primiţi ajutor din partea unor oameni care vă apreciază şi poate-nteleg mai mult decât alţii că n-aveţi timp şi sunt şi generoşi din fire.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2021 BERBEC

Poate vă angajaţi undeva, în regim de colaborare ca să vă suplimentaţi veniturile c-aveţi cheltuieli mari. Se poate să primiţi mai multe oferte de lucru şi să alegeţi una mai bănoasă, ca să vă puteţi plăti dările şi să mai rămâneţi şi cu ceva bani.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2021 TAUR

Poate vi se mulţumeşte în mod public pentru felul în care aţi lucrat şi or să se adauge şi nişte bani în cont. Noi provocări şi o să vă reinventaţi c-o să prindeţi un culoar profitabil, şi nu vreţi să rataţi ocazia să lucraţi pe bani mai mulţi.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2021 GEMENI

Poate va invita cineva în alt colţ de ţara să respiraţi alt aer şi poate faceţi şi treaba, printre picături. Poate veţi găsi nişte colaboratori străini care să vă subvenţioneze şi să dezvoltaţi o afacere care să vă ofere o stabilitate financiară pe parcursul anului.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2021 RAC

Vi se dau, probabil, nişte bani din urmă şi o să le daţi o destinaţie clară – c-aveţi multe de făcut, de plătit. O să perfectaţi comunicarea cu şefii, o să vă meargă bine şi în cadrul colectivităţii, la serviciu, chiar şi aşa, online cum se lucrează în momentul de faţă.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2021 LEU

Se poate să vi se propună o funcţie şi să vi se potrivească postura, aveţi vocaţie pentru aşa ceva. Are loc o şedinţă, o fi o negociere şi o să vă hotărâţi, se pare în ce combinaţie partenerială o să lucraţi c-aveţi de ales, nu e o singură variantă.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2021 FECIOARĂ

Poate-abia acum o să înţelegeţi ce s-a întâmplat cu ceva timp în urmă şi o să acceptaţi un adevăr. O să fie mult de lucru şi la serviciu, poate şi acasă v-aţi propus nişte lucruri de reparat şi, poate renovaţi o porţiune a casei, mai cumpăraţi câte ceva nou.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2021 BALANŢĂ

O veste bună despre un copil care-o să vă facă viaţa mai frumoasă, poate-l recuperaţi după un divorţ. Vi se dă ceva de lucru şi o să vă descurcaţi frumos pentru c-o să puneţi suflet, să scoateţi la vedere latura voastră creativă, c-aveţi multe de oferit.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2021 SCORPION

O să vă pliaţi pe cerinţele momentului şi o să găsiţi o variantă şi mai eficientă ca să munciţi rapid şi o să câştigaţi mai mulţi bani. Poate soseşte comanda cu ce-aţi comandat pentru casa, ori eliberaţi un spaţiu, faceţi ordine, curăţenie ca să vă reorganizaţi interiorul, să fie şi mai funcţional.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR

E o atmosferă mai bună în mediul colegial, pune toată lumea umărul şi de-acasă şi de la serviciu şi o să fie perfect. Or să intre bani c-aveţi de recuperat şi din urmă, pe lângă salariu şi posibile colaborări şi o să vă descurcaţi cu plăţile acestei luni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO