Horoscop 16 noiembrie 2020, cu Neti Sandu. Racii își vor schimba locul de muncă

Ultima actualizare: 16-11-2020 10:12

Horoscop 16 noiembrie 2020, cu Neti Sandu. Aflăm veşti şi bune şi mai puţin bune, dar o să facem în aşa fel încât să ne descurcăm fără probleme.

Vibraţia zilei este 7 şi intuiţia ne spune pe ce traseu s-o luăm ca s-avem succes.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

 

E posibil să luaţi nişte bani şi să faceţi unele achiziţii pentru casă, pentru copii, să se desfăşoare în şi mai bune condiţii şi munca adulţilor, şi studiul copiilor de-acasă.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Aflaţi veşti bune, luaţi şi bani, vă pregătiţi de o relansarec-aveti multe proiecte la activ şi o să ieşiţi la rampă cu ceva nou cât de curând.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

O să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care vă apreciază şi o să vă fie mai uşor cu toate, fie că vorbim despre afaceri, sau de viaţa personală.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să staţi mai bine la capitolul - studii, examene, pare să meargă totul strună şi o s-aveţi şi banii pentru taxele şcolare.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

 

Se poate să vă orientaţi spre alte zone de interes profesional, să alegeţi o colaborare şi să câştigaţi o sumă importantă de bani în perioada asta.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

 

Iniţiativele ar trebui să vă reuşească, să daţi drumul proiectelor noi şi să-ncepeți o muncă susţinută, care să vă propulseze în carieră.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE 2020 TAUR

 

Or să vă contacteze nişte profesionişti care vor să lucraţi împreună şi s-ar putea să iasă ceva de calitate şi să prelungiţi colaborarea.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

 

O să aflaţi nişte răspunsuri la-ntrebările puse mai demult şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut într-o colaborare, sau într-o relaţie partenerială, de cuplu.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE 2020 RAC

 

Voi păreţi a fi pe picior de plecare la alt serviciu, cineva a fost insistent şi se pare că v-a convins, v-aţi făcut curaj şi vă croiţi un alt drum în carieră.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE 2020 LEU

 

E o perioadă încărcată, cu multă treabă la serviciu, chit că de-acasă, dar şi cu problemele casei pe cap, poate chiar intenţionaţi să vă mutaţi.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

O să tot primiţi bani, chiar dacă sume mici, se-adună şi o s-aveţi de cheltuială, să nu duceţi lipsă de nimic nici voi, nici ai voştri.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

Vă-ngrijiti şi de voi, şi de chestiunile de serviciu, pot veni de-acolo şi bani, se rezolvă tot felul de situaţii în perioada asta, o să vedeţi.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO