Horoscop 16 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii le fac o surpriză celor dragi


Ultimul update: Duminica 16 Iunie 2019 09:41
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2019 08:21
Categorie: Horoscop

Horoscop 16 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu revelaţii. Lucrurile din jurul nostru capată sens, oamenii de care-avem nevoie vin spre noi şi o să înţelegem sensul ascuns, o să citim printre rânduri.

Vibraţia zilei este 7 şi o să atingem un nivel de inetelpciune.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

 

Horoscop 16 IUNIE 2019 GEMENI

 

Speranţa voastră de a fi din nou împreună cu fiinţa pe care o iubiţi o să prindă viaţă şi o să vă puteţi căsători. Întâlniri, petreceri, şanse de a cunoaşte pe cineva care să se insinueze frumos în viaţa voastră şi să rămâneţi împreună, dacă vă doriţi o familie.

Horoscop 16 IUNIE 2019 RAC

 

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se plieze frumos pe dorinţele voastre şi să mergeţi împreună într-o relaţie. E o petrecere în familie şi o să puneţi umărul la pregătiri, să fie festiv, să se bucure toată lumea, c-aveţi multe de oferit şi de împărtăşit.

 

Horoscop 16 IUNIE 2019 LEU:

 

Se poate să vă duceţi la un botez sau nişte prieteni sărbătoresc ziua de naştere a copilului şi vă duceţi. Sfera sentimentală aduce noutăţi care-or să vă stârnească interesul şi endorfinele or să zburde c-aveţi disponibilitate pentru o nouă relaţie.

Horoscop 16 IUNIE 2019 FECIOARĂ:

 

Se prea poate să vină cineva în vizită diseară şi mai chemaţi şi alţi prieteni să fie o atmosferă destinsă, cu lume binedispusă.
Sunt ceva mondenităţi pe care le puteţi trece şi voi în revistă şi să completaţi lista prietenilor cu nume noi, să vă faceţi program comun în timpul liber.

 

Horoscop 16 IUNIE 2019 BALANŢĂ


Poate e sărbătoare în familie şi vin nepoţii, verii, o să vă facă plăcere să staţi până noaptea târziu. Poate se-adună prietenii din grupul cu care vă vedeaţi des înainte vreme şi o să reluaţi bunele obiceiuri să ieşiţi la plimbare, la activităţi sociale, la manifestări sportive, artistice.

Horoscop 16 IUNIE 2019 SCORPION:


E posibil să se-anunţe cineva de departe, dar dacă o să plecaţi în excursie n-o să vă puteţi întâlni. Se poate să vă suiţi la volan şi să conduceţi ore bune până să ajungeţi acolo unde cineva drag sărbătoreşte ziua de cununie, de naştere, de botez, e ceva la care lumea se bucură.

Horoscop 16 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR:


E posibil să primiţi un cadou şi să le faceţi cinste prietenilor care vin pe la voi sau cu care, poate, ieşiţi la picnic. O plecare într-o vilegiatură v-ar aduce un suflu de prospeţime, v-ar oferi posibilitatea să revedeţi niște prieteni cu care nu vă-ntâlniţi prea desdin cauza distanţei.

Horoscop 16 IUNIE 2019 CAPRICORN:


O să le fiţi de ajutor părinţilor sau unor altor rude mai în vârstă care se află într-un moment mai delicat. Sunt oameni cu care s-ar putea să ieşiţi la cafea să vedeţi ce intenţii de afaceri au şi dacă vă puteţi înţelege la bani, sau în privinţa condiţiilor contractuale.


Horoscop 16 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR:


Se poate să vă pice cu tronc cineva şi să trăiţi o frumoasă poveste de dragoste, să vă ungă pe suflet. Familia e solicitantă şi o să ştiţi cum să vă achitaţi rapid de obligaţii, ca să vă rămână o oră, două după orele de treburi gospodăreşti să vă distraţi.

Horoscop 16 IUNIE 2019 PEŞTI:

 


O fi o zi de botez, de majorat, de reînnoit jurămintele pentru prietenii care s-au căsătorit acum mulţi ani şi trageţi un chef.O să aveţi prilejul să descarcati tensiunile acumulate şi să fiţi creativi, să ieşiţi în lume, să vedeţi spectacole, să vă duceţi pe la targuri cu diverse specialităţi.


Horoscop 16 IUNIE 2019 BERBEC:

 


Poate le organizaţi copiilor o petrecere în aer liber şi o să-i invitaţi pe copii cu părinţi cu tot s-aveţi şi voi cu cine socializa. Poate vă invită cineva la un grătar, fie şi la iarbă verde sau la malul mării, să vă bucuraţi de revederea unor oameni dragi, scumpi la vedere şi vă duceţi.

Horoscop 16 IUNIE 2019 TAUR:

 


Se-mplinesc nişte ani de când aţi absolvit liceul, facultatea, e un motiv să faceţi masă mare. O să primiţi o invitaţie poate pe cheltuiala altcuiva în alt oraş, într-o staţiune turidtică şi o să vă bucuraţi de plăcerea drumului de peisaje şi de prezenţa celor dragi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

HOROSCOP 15 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, o zi cu încărcătură emoțională
HOROSCOP 15 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, o zi cu încărcătură emoțională
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop Neti Sandu
Horoscop 19 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii, sfătuiți să aibă grijă la economii
Horoscop 18 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea cheltuieli neprevăzute
Horoscop 17 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă de bani
Horoscop 16 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peștii vor primi o sumă importantă de bani
Horoscop 15 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac rost de bani
Horoscop 14 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor lua o decizie importantă
Horoscop 5 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Gemenii își găsesc partenerul printre prieteni
Horoscop 13 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
Horoscop 12 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, pregătiţi de căsătorie
Horoscop 11 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc bani pentru cumpărături
Horoscop 10 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii primesc o sumă de bani
Horoscop 9 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O cerere în căsătorie vă lasă fără cuvinte
Horoscop 8 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor recupera o sumă mare de bani