Horoscop 16 decembrie 2018. Cheltuieli neprevăzute pentru acest nativ al zodiacului

×
Codul embed a fost copiat

O să pornim cu o stare de spirit destul de bună şi care se va amplifica pe parcursul zilei odată cu veştile cu oamenii pe care-o să-i întâlnim. Vibraţia zilei este 7 şi o să ne meargă la suflet o vorbă, un gest de inimă.

SĂGETĂTOR
O să luaţi parte la un eveniment care să v-aducă în lumina reflectoarelor, să câştigaţi poate şi un premiu. Energie, exuberanță, noutăţi de tot felul, majoritatea bune şi o să aveţi chef de ieşit la socializare, să le împărţiţi apropiaţilor ideile, proiectele de afaceri.

CAPRICORN
E cineva căruia-i pasă de voi, o prietenă, o rudă, şi vrea să vă ţină companie, să v-ajute efectiv, dac-o să fie nevoie. O să vă alăturaţi unui grup ca să vă duceţi la o zi de naştere, la o expoziţie, să vedeţi poate un spectacol, un concert, poate şi în deplasare.

VĂRSĂTOR
Se poate s-aveţi o discuţie, la cafea, cu cineva care vrea să vă dea de lucru, şi o să fiţi degajaţi şi puteţi refuza dacă nu vă convine. Invitaţii o să tot primiţi pe la diverse evenimente, timp s-aveţi şi să nu presupună un efort prea mare, c-atunci o să preferaţi ceva mai comod.

PEŞTI
E cineva foarte insistent care ştie cum să vă ia pe sus ca să vă convingă că puteţi forma un cuplu. O veste bulversantă şi care o să vă activeze, să plecaţi la drum dacă ştiţi că cineva suspina după voi sau şi invers, dacă voi nu mai puteţi de dorul cuiva.

Citește și
Horoscop
Horoscop 14 decembrie 2018. Cine intră astăzi într-o relație amoroasă
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

BERBEC
Or să vă ia prin surprindere mesajele, apariţiile din cursul zilei, şi o să vă faceţi programul în funcţie de invitaţiile primite. Cineva de departe vă curtează să vă duceţi de sărbători şi o să găsiţi şi timp şi bani să daţi o fugă, sau să vă luaţi chiar concediu şi să staţi un pic mai mult.

TAUR
O să dispuneţi de nişte bani cu care vreţi să luaţi cadouri, să nu vă prindă sărbătorile nepregătiţi şi-o să faceţi totul în mare secret. Relaţia cu partenerul de cuplu intră în zodia armoniei şi dacă n-aveţi cu cine să petreceţi sărbătorile o s-apară cineva care să vă completeze frumos.

GEMENI
Vă caută acea persoană care vede în voi omul ideal pentru o relaţie, o căsnicie şi se poate să simţiţi şi voi la fel. O să mai lăsaţi grijile la o parte şi o să vă daţi întâlnire cu prietenii să schimbaţi idei, să cereţi un sfat legat de unde-o să vă petreceţi anul nou, cu ce să vă-mbrăcaţi.

RAC
Un eveniment de familie o să-i reunească pe toţi ai voştri şi să puneţi la cale toate detaliile, să spună fiecare cu ce-o să se implice. Se pare c-o să vi se împlinească dorinţa de a fi cu cineva căruia-i plac copii, şi să-şi dorească să fiţi împreună şi să deveniţi cât de curând părinţi.

LEU
Poate reluaţi un hobby care vă destinde, vă animă şi în măsura timpului disponibil vă delectaţi cu acea preocupare. O să vă puteţi întâlni şi voi marea dragoste şi să vi se schimbe cu totul viaţa, în bine, să vă puteţi dezvolta frumos alături de perechea voastră.

FECIOARĂ
O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care-o să vă scoată dintr-o pasă nu tocmai bună şi o să vă ridice moralul. Vă faceţi program de ieşit din casă, c-aveţi multe de vorbit cu prietenii şi asta v-ar mai ajuta să descărcaţi tensiunile, poate mai faceţi şi mişcare, mergeţi pe jos, eventual.

BALANŢĂ
Strângeţi rândurile cu cei din familie fraţi, surori, nepoţi, veri, cumnaţi, şi o să staţi la un grătar, la cafea să vă reconectaţi. O să vă faceţi planuri cu bătaie lungă şi o să vă atingeţi obiectivele, să câştigaţi mai mulţi bani şi să petreceţi mare parte din timpul liber cu familia, sau în doi dacă n-aveţi copii.

SCORPION
Cineva cu care trebuia să vă vedeţi acum vreo două luni reapare şi o să fiţi şi voi fericiţi. Poate vă duceţi la o ceremonie, se căsătoresc nişte prieteni, rude şi o să fie o atmosferă care să vă meargă la suflet, tot suntem în perioada sărbătorilor.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 15 decembrie. Nativul căruia i se recomandă să fie mai cumpătat cu banii
Horoscop 15 decembrie. Nativul căruia i se recomandă să fie mai cumpătat cu banii

O zi cu adrenalina forte. E bine să fim şi mai atenţi decât de obicei şi cu noi şi cu ceilalţi şi o să ne punem la adăpost de eventualele surprize neplăcute.

Horoscop 14 decembrie 2018. Cine intră astăzi într-o relație amoroasă
Horoscop 14 decembrie 2018. Cine intră astăzi într-o relație amoroasă

Horoscop 14 decembrie 2018, prezentat de Neti Sandu. Răspunsurile pe care le-aşteptam cu-nfrigurare vor sosi, oamenii pe care-i dorim în viaţa noastră ne dau un semn de viaţă şi poate chiar vin şi o să fie un balsam sufletesc.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.