Horoscop 14 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care se îndrăgostește

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 14 martie 2023 prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. Atenționări azi. O să fim receptivi la nou și o să putem face față provocărilor, dacă apar din senin.  

Vibrația zilei este 5 și e bine să avem curaj și prudență să înfruntăm situațiile noi.

Horoscop 14 martie 2023 - PEȘTI

O să aveți multă treabă, vi se vor semna și niște acte și o să faceți progrese, atât în plan profesional, cât și personal. O să fiți într-un vârf de formă.

Vă caută cineva care vrea să formați un cuplu și dacă și voi sunteți în căutarea perechii de suflet poate vă încercați șansele.

O să fiți ferm pe poziție la semnarea unui contract, ca să nu vă supuneți condițiilor partenerului de afaceri așa pur și simplu, ci să vă impuneți și voi punctul de vedere.

Citește și
Două bloggerițe din Ucraina care ridiculizau soldații ruși au fost împușcate mortal, la Vinnîțea. Suspectul, găsit decedat

Horoscop 14 martie 2023 - BERBEC

E posibil să vi se propună altceva de lucru pe bani mai mulți și poate vor mai fi și alte avantaje și o să vă duceți, dacă nu vă mai leagă nimic de actualul serviciu.

Se poate să cheltuiți mai mult decât v-ați propus și o să vă calculați bugetul să vă ajungă până la salariu.

O să tot cheltuiți bani, dar partea bună e că o să mai și încasați. Vin acum afaceri profitabile.

Horoscop 14 martie 2023 - TAUR

Se poate să primiți acei bani pe care-i așteptați de multă vreme și o să mai căutați diverse lucruri pentru interiorul locuinței, că vreți să fie frumos de Paște la voi.

Se prea poate să vă încarce șefii cu ceva în plus de lucru și să nu vă displacă ideea, că o să vina și bani.

Se poate să strângeți un capital, asta după ce ați tot cheltuit cu nemiluita, că ați avut și voi rate, facturi și v-ați pus casa la punct.

Horoscop 14 martie 2023 - GEMENI

Se poate să ieșiți la o discuție în doi cu ființa iubită, că nu s-au aplanat de tot conflictele, mai mocnesc unele pe-acolo și trebuie făcut ceva.

Vă puteți asocia cu cineva ca să câștigați niște bani în plus sau vă mai luați o colaborare să adunați o sumă suplimentară.

Vine cineva care v-a dus dorul și o să lăsați inima să vorbească, dacă vreți să știți ce să faceți în situația respectivă.

Horoscop 14 martie 2023 - RAC

O să investiți niște bani în casă și o să puneți deoparte ceva, că să dați o fugă în weekend la aer, să vă eliberați de stres, să vă revigorați.

Se rezolvă și la voi, cumva, problema banilor și o să scăpați de toate cheltuielile obligatorii.

O să primiți aprecieri la scenă deschisă, că ați făcut dovada calităților care vă propulsează în carieră.

Horoscop 14 martie 2023 - LEU

O să dați zor să duceți la bun sfârșit un proiect, că aveți planuri mari pentru perioada care urmează. O să demarați proiecte noi, să vă reinventați.

E cineva care insistă să vă vedeți că își dorește să vă evaluați șansele de a fi împreună, dacă și voi vă doriți acest lucru.

Cineva de care v-a fost dor vă scoate la cafea și o să descoperiți cât de mult aveți în comun pentru o relație ca lumea.

Horoscop 14 martie 2023 - FECIOARĂ

Se poate să primiți un procent în plus la salariu, un voucher, niște produse, pentru că ați muncit în ultima vreme și o să fie stimulativ, încurajator.

Se poate să apară cineva care să vă impresioneze prin felul de a fi și să visați la o relație, dacă sunteți singuri.

Se poate să vină în ajutorul vostru niște oameni care să vă susțină moralul, să vă însoțească undeva, unde aveți voi nevoie.

Horoscop 14 martie 2023 - BALANȚĂ

Poate o să dați curs unei oferte de lucru pe care ați primit-o mai demult și o să vă interesați în amănunt, de data asta.

Se poate să simțiți că a venit momentul să vă căsătoriți, dacă relația voastră de cuplu a atins acel prag al maturității.

E cineva care vă face ochii dulci și nu o să-i dați ignor, pentru că sunt ceva fluturași la stomac și nu e deloc puțin lucru.

Horoscop 14 martie 2023 - SCORPION

Se anunță o reușită în sfera banilor și o să vă permiteți niște lucruri la care doar visați și o să faceți tot posibilul să păstrați acest standard.

Apar bani și pe filiera partenerului de cuplu și poate vă rămân și pentru o plecare la relaxare în weekend.

Trebuie să faceți monetarul să vedeți dacă vă ajung banii pentru o escapadă turistică la sfârșit de săptămână, cu ai voștri, cu prietenii.

Horoscop 14 martie 2023 - SĂGETĂTOR

Aveți energie, idei, oameni pe care să-i rugați să vă ajute dacă e cazul și multe lucruri se pot rezolva cu mult succes, că aveți rețeta.

Vi se propune un job, dar e posibil să vi se propună și la actualul serviciu o funcție. Este greu de ales.

Vi se întâmplă tot felul de lucruri bune care să vă activeze optimismul bine cunoscut, stima de sine și o să fiți fericiți.

Horoscop 14 martie 2023 - CAPRICORN

Sunt promisiuni de bani poate și pentru că lucrați în particular sau vi se returnează, în sfârșit, o datorie, câștigați un proces.

O să aveți parte de reușite în formula de grup și să vă prelungiți colaborarea.

Vin ceva bani pe o filieră diferită de cea de la serviciu și o să vă descurcați cu plățile acestei perioade, deloc puține.

Horoscop 14 martie 2023 - VĂRSĂTOR

O să adunați în jurul vostru niște oameni care gândesc la fel ca voi, sunt la fel de pricepuți și o să faceți echipă bună și la treabă și la distracție.

Poate o să vă faceți timp și pentru rudele apropiate, frați, surori, nepoți ca să vă vedeți, să plecați în weekend pe undeva.

Poate să fie o zi bănoasă și o să interacționați și cu oameni care să vă cointereseze la diferite treburi și să aveți succes.

Articol recomandat de sport.ro
"Mizerabil!" Ce au făcut fanii Scoției la meciul cu Germania + reacția presei după umilința de la Munchen
"Mizerabil!" Ce au făcut fanii Scoției la meciul cu Germania + reacția presei după umilința de la Munchen
Citește și...
Horoscop 15 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are bani promiși
Horoscop 15 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are bani promiși

Horoscop 15 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi chiar frumoasă. O să dăm dovadă de generozitate, o să le împlinim dorințele alor noștri și o să facem mișcare, o să reușim să ne destindem.

Horoscop 14 iunie 2024, cu Neti Sandu. O recuperare de bani, bunuri, și o să fie liniște
Horoscop 14 iunie 2024, cu Neti Sandu. O recuperare de bani, bunuri, și o să fie liniște

Horoscop 14 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro TV. O zi cu rezolvări. Se face lumină în unele situații și o să ne bucurăm de răspunsuri favorabile atât de la cei apropiați, cât și de la autorități.

Horoscop 13 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care încep să se adune bani din surse colaterale
Horoscop 13 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care încep să se adune bani din surse colaterale

Horoscop 13 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi destul de bună. Se poate s-avem de luat decizii, dar să ne confruntăm cu îndoieli și poate o să ne pripim. Să mai amânăm o zi, două, dacă vrem să fim încrezători, stăpâni pe noi.

Recomandări
Fenomen grav în România. Problema medicală care ucide o persoană la fiecare 30 de minute.
Fenomen grav în România. Problema medicală care ucide o persoană la fiecare 30 de minute. "Nu mai are limită de vârstă"

La fiecare 30 de minute, un român moare din cauza unui infarct. Iar vârsta la care apare această problemă gravă de sănătate a scăzut tot mai mult.

Ce cred americanii despre capacitățile de apărare aeriană ale României „necesare pentru a-şi proteja cetăţenii”. Mesajul SUA
Ce cred americanii despre capacitățile de apărare aeriană ale României „necesare pentru a-şi proteja cetăţenii”. Mesajul SUA

Ambasada SUA susține că încheierea cu succes a exerciţiului Ramstein Legacy24, desfăşurat între 3 și14 iunie, în poligonul Capu Midia, arată că România "are capacităţile de apărare aeriană necesare pentru a-şi proteja cetăţenii şi teritoriul naţional".

Risipa de apă a devenit un fenomen periculos în rândul românilor. Cum putem evita această pierdere
Risipa de apă a devenit un fenomen periculos în rândul românilor. Cum putem evita această pierdere

Lăsăm robinetul să curgă în timp ce spălăm vasele sau ne spălăm pe dinți. Și nu suntem atenți la instalațiile defecte. Așa se face că, în ultimii ani, risipa de apă a devenit un fenomen periculos, atrag atenția activiștii de mediu.