Horoscop 14 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care se îndrăgostește

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 14 martie 2023 prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. Atenționări azi. O să fim receptivi la nou și o să putem face față provocărilor, dacă apar din senin.  

Vibrația zilei este 5 și e bine să avem curaj și prudență să înfruntăm situațiile noi.

Horoscop 14 martie 2023 - PEȘTI

O să aveți multă treabă, vi se vor semna și niște acte și o să faceți progrese, atât în plan profesional, cât și personal. O să fiți într-un vârf de formă.

Vă caută cineva care vrea să formați un cuplu și dacă și voi sunteți în căutarea perechii de suflet poate vă încercați șansele.

O să fiți ferm pe poziție la semnarea unui contract, ca să nu vă supuneți condițiilor partenerului de afaceri așa pur și simplu, ci să vă impuneți și voi punctul de vedere.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Horoscop 14 martie 2023 - BERBEC

E posibil să vi se propună altceva de lucru pe bani mai mulți și poate vor mai fi și alte avantaje și o să vă duceți, dacă nu vă mai leagă nimic de actualul serviciu.

Se poate să cheltuiți mai mult decât v-ați propus și o să vă calculați bugetul să vă ajungă până la salariu.

O să tot cheltuiți bani, dar partea bună e că o să mai și încasați. Vin acum afaceri profitabile.

Horoscop 14 martie 2023 - TAUR

Se poate să primiți acei bani pe care-i așteptați de multă vreme și o să mai căutați diverse lucruri pentru interiorul locuinței, că vreți să fie frumos de Paște la voi.

Se prea poate să vă încarce șefii cu ceva în plus de lucru și să nu vă displacă ideea, că o să vina și bani.

Se poate să strângeți un capital, asta după ce ați tot cheltuit cu nemiluita, că ați avut și voi rate, facturi și v-ați pus casa la punct.

Horoscop 14 martie 2023 - GEMENI

Se poate să ieșiți la o discuție în doi cu ființa iubită, că nu s-au aplanat de tot conflictele, mai mocnesc unele pe-acolo și trebuie făcut ceva.

Vă puteți asocia cu cineva ca să câștigați niște bani în plus sau vă mai luați o colaborare să adunați o sumă suplimentară.

Vine cineva care v-a dus dorul și o să lăsați inima să vorbească, dacă vreți să știți ce să faceți în situația respectivă.

Horoscop 14 martie 2023 - RAC

O să investiți niște bani în casă și o să puneți deoparte ceva, că să dați o fugă în weekend la aer, să vă eliberați de stres, să vă revigorați.

Se rezolvă și la voi, cumva, problema banilor și o să scăpați de toate cheltuielile obligatorii.

O să primiți aprecieri la scenă deschisă, că ați făcut dovada calităților care vă propulsează în carieră.

Horoscop 14 martie 2023 - LEU

O să dați zor să duceți la bun sfârșit un proiect, că aveți planuri mari pentru perioada care urmează. O să demarați proiecte noi, să vă reinventați.

E cineva care insistă să vă vedeți că își dorește să vă evaluați șansele de a fi împreună, dacă și voi vă doriți acest lucru.

Cineva de care v-a fost dor vă scoate la cafea și o să descoperiți cât de mult aveți în comun pentru o relație ca lumea.

Horoscop 14 martie 2023 - FECIOARĂ

Se poate să primiți un procent în plus la salariu, un voucher, niște produse, pentru că ați muncit în ultima vreme și o să fie stimulativ, încurajator.

Se poate să apară cineva care să vă impresioneze prin felul de a fi și să visați la o relație, dacă sunteți singuri.

Se poate să vină în ajutorul vostru niște oameni care să vă susțină moralul, să vă însoțească undeva, unde aveți voi nevoie.

Horoscop 14 martie 2023 - BALANȚĂ

Poate o să dați curs unei oferte de lucru pe care ați primit-o mai demult și o să vă interesați în amănunt, de data asta.

Se poate să simțiți că a venit momentul să vă căsătoriți, dacă relația voastră de cuplu a atins acel prag al maturității.

E cineva care vă face ochii dulci și nu o să-i dați ignor, pentru că sunt ceva fluturași la stomac și nu e deloc puțin lucru.

Horoscop 14 martie 2023 - SCORPION

Se anunță o reușită în sfera banilor și o să vă permiteți niște lucruri la care doar visați și o să faceți tot posibilul să păstrați acest standard.

Apar bani și pe filiera partenerului de cuplu și poate vă rămân și pentru o plecare la relaxare în weekend.

Trebuie să faceți monetarul să vedeți dacă vă ajung banii pentru o escapadă turistică la sfârșit de săptămână, cu ai voștri, cu prietenii.

Horoscop 14 martie 2023 - SĂGETĂTOR

Aveți energie, idei, oameni pe care să-i rugați să vă ajute dacă e cazul și multe lucruri se pot rezolva cu mult succes, că aveți rețeta.

Vi se propune un job, dar e posibil să vi se propună și la actualul serviciu o funcție. Este greu de ales.

Vi se întâmplă tot felul de lucruri bune care să vă activeze optimismul bine cunoscut, stima de sine și o să fiți fericiți.

Horoscop 14 martie 2023 - CAPRICORN

Sunt promisiuni de bani poate și pentru că lucrați în particular sau vi se returnează, în sfârșit, o datorie, câștigați un proces.

O să aveți parte de reușite în formula de grup și să vă prelungiți colaborarea.

Vin ceva bani pe o filieră diferită de cea de la serviciu și o să vă descurcați cu plățile acestei perioade, deloc puține.

Horoscop 14 martie 2023 - VĂRSĂTOR

O să adunați în jurul vostru niște oameni care gândesc la fel ca voi, sunt la fel de pricepuți și o să faceți echipă bună și la treabă și la distracție.

Poate o să vă faceți timp și pentru rudele apropiate, frați, surori, nepoți ca să vă vedeți, să plecați în weekend pe undeva.

Poate să fie o zi bănoasă și o să interacționați și cu oameni care să vă cointereseze la diferite treburi și să aveți succes.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Horoscop 29 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să mai ia niște bani și poate mai cumpără ceva pentru casă
Horoscop 29 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să mai ia niște bani și poate mai cumpără ceva pentru casă

Horoscop 29 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să ne bucurăm de ce am agonisit, o să ne facem drum spre prieteni, rudele la care ținem și o să avem un weekend consistent.

Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu
Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu

Horoscop 28 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să intuim ce lipsește din rețeta succesului și o să adăugăm ingredientele necesare ca să le putem folosi ori de câte ori o s-avem nevoie.

Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie plănuiește o afacere grandioasă
Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie plănuiește o afacere grandioasă

Horoscop 27 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să apelam la resursele interioare ca să facem față provocărilor și să ne atingem obiectivele.  

Recomandări
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei.

„Proba” deținută de Rusia în cazul atentatului din Moscova pune Vestul pe jar: „Niște neguțători de bălegar”
„Proba” deținută de Rusia în cazul atentatului din Moscova pune Vestul pe jar: „Niște neguțători de bălegar”

Rusia a anunţat joi că deţine ”proba” care arată că autorii atentatului soldat cu 143 de morţi în apropiere de Moscova întreţineau legături cu ”naţionalişti ucraineni”, acuzaţii catalogate de către Statele Unite drept ”propagandă absurdă”.

România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara
România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara

A început numărătoarea inversă până la intrarea României în spațiul Schengen aerian și maritim. În noaptea de sâmbătă spre duminică se vor schimba regulile, iar autoritățile fac ultimele pregătiri.