Horoscop 14 martie 2018. Zodia care va avea parte de o schimbare

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 14 martie 2018. O să ne-ngrijim şi de ceilalţi, care nici măcar nu ne-o cer, dar tare şi-ar dori să le vină cineva în ajutor şi o s-avem satisfacţii sufleteşti. Vibraţia zilei este 5 şi o să le dăm dovezi de dragoste celor din jurul nostru.

Horoscop 14 martie 2018

PEŞTI: O să vă treziţi cu oferte de lucru şi, dacă nu va mai convine actualul loc de muncă, poate vă orientaţi spre una dintre ele.

O să vă puteţi face viaţa mai uşoară şi mai frumoasă dacă vă oferiţi un timp suplimentar de relaş, ieşiţi la întâlnirile cu prietenii şi cu rudele cu care vă-nțelegeți cel mai bine.

BERBEC: O să alocaţi o sumă de bani look-ului, vă duceţi la tuns, la stilist, faceţi shopping şi daţi refresh ca să vă-ntineriți. 

Citește și
Horoscop
Horoscop 12 martie 2018. Zodia care ar putea primi o mărire de salariu

Aveţi energie, entuziasm, planuri măreţe, care mai de care şi o să atrageţi lucrurile bune spre voi, o să vă atingeţi obiectivele, pentru că sunteţi foarte ambiţioşi.

TAUR: Voi o să primiţi o invitaţie la un spectacol, un târg, o expoziţie şi o să vă prindă bine să schimbaţi impresii cu oameni pe care-i admiraţi.

Lucrurile se rezolvă mai rapid în perioada asta şi o să luaţi aprobări, o să aveţi rezultate bune la şcoală, la serviciu, poate o să acceptaţi şi noi provocări.

GEMENI: Se pare c-o s-aveţi cu ce să vă umpleţi timpul liber, prietenii v-aşteaptă să reluaţi sporturile preferate, hobby-urile, deloc puţine.

O s-apară cineva care vrea să faceţi echipă la treabă, să aveţi un proiect care să v-aducă succes în carieră, să vă asociaţi pe termen lung, pe cât posibil.

RAC: Vi se cere părerea şi la serviciu, în societate şi în particular, poate o să le fiţi de ajutor mai multor oameni care au nevoie de o sugestie de la voi.

O să fie mult de lucru la serviciu, dar sunteţi atraşi de munca respectivă, o să luaţi şi bani şi-atunci o să fiţi în confort, o să vă meargă din ce în ce mai bine.

LEU: Un control medical nu v-ar strica deloc, aţi afla cum staţi şi dacă ar fi ceva probleme vi s-ar spune cum să le trataţi. 

Poate luaţi o decizie cu privire la sfera imobiliară, poate vă luaţi altă casă, mai cereţi nişte autorizaţii de construcţie să ridicaţi un etaj, să mai faceţi o anexă, să zugrăviţi.

FECIOARĂ: Poate-o să luaţi legătura cu un avocat care să pledeze în favoarea voastră, să vă ceară drepturile şi să vă scape de nişte acuzaţii.

Aţi putea face rost de nişte bani în plus, fie de la bancă, fie de la cei cu care colaboraţi în particular, şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile mari, din perioada asta.

BALANŢĂ: Cineva tânăr se ataşează din ce în ce de voi şi o să găsiţi o cale să menţineţi relaţia la cald - poate fi profesională legătura.

E momentul să vă asociaţi cu nişte oameni ca să lucraţi la un proiect care să fie spre beneficiul unor persoane defavorizate şi o să aveţi parte de mulţumire sufletească.

SCORPION: O să faceţi rost de bani mai mulţi, poate veţi lucra pe mai multe fronturi şi o să strângeţi un capital.

E bine s-aveţi curaj, să abordaţi şi lucruri care păr peste puterile voastre, că-n felul ăsta o să vă testaţi şi voi limitele şi o să le puteţi depăşi.

SĂGETĂTOR: Vă puteţi reface viaţa amoroasă, gata cu nevoia de independenţă, aveţi şi voi nevoie de stabilitate în cămin. 

Poate vă pregătiţi de venirea pe lume a unui copilaş şi-o să amenajaţi o cameră, două sau poate închiriaţi o casă. Veţi face nişte modificări, oricum.

CAPRICORN: E posibil să luaţi nişte bani pe care să nu-i cheltuiţi imediat c-aveţi planuri cu bătaie lungă, cum ar fi vacanţă de vară.

O să deveniţi mai interiorizaţi, mult mai atenţi la ce se-ntâmplă cu voi şi o să vă adaptaţi, treptat, la situaţiile noi cu care vă confruntaţi şi-o să fiţi în armonie şi cu voi şi cu mediul.

VĂRSĂTOR: Preocupările de grup or să vă ocupe tot timpul liber şi o să descărcaţi tensiunile, o să vă revigoraţi într-un timp scurt.

Vă caută cineva care vrea să faceţi echipa, să munciţi cot la cot la ceva care v-ar aduce, în mod cert, avantaje pe care poate că nici nu vi le imaginaţi în momentul de față.

Citește și...
Horoscop 13 martie 2018. Capricornii ar putea primi o ofertă avantajoasă
Horoscop 13 martie 2018. Capricornii ar putea primi o ofertă avantajoasă

O zi cu veşti bune. O s-avem o energie care să ne-ajute în tot ce ne-am propus, o să ni se pară totul mai uşor şi vom face progrese, mai ales dacă ne mai întind şi alţii o mână de ajutor.

Horoscop 12 martie 2018. Zodia care ar putea primi o mărire de salariu
Horoscop 12 martie 2018. Zodia care ar putea primi o mărire de salariu

Horoscop 12 martie 2018. Intuiţia ne spune care e drumul cel mai scurt şi către inima partenerului şi către un succes profesional - răspunsul e în noi, nu trebuie căutat mai departe.

Recomandări
Alegeri prezidențiale în Turcia. Votul în turul 2 s-a încheiat. Consiliul Electoral spune că Erdogan conduce cu 54,47 %
Alegeri prezidențiale în Turcia. Votul în turul 2 s-a încheiat. Consiliul Electoral spune că Erdogan conduce cu 54,47 %

Alegeri în Turcia. Cetățenii turci au votat astăzi în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, care ar putea duce la prelungirea domniei preşedintelui Recep Tayyip Erdogan, aflat la putere de două decenii.

”Săruta-ți-aș gurița!”. Drumurile din Giurgiu și Argeș, asfaltate prost și pe bani mulți de familiile politicienilor
”Săruta-ți-aș gurița!”. Drumurile din Giurgiu și Argeș, asfaltate prost și pe bani mulți de familiile politicienilor

Țara lui ”Lasă-mă, să te las”, partea a III-a. În Argeș, un drum județean este asfaltat prin Anghel Saligny de firma soțului șefei de la regia de drumuri.  

Greva din Educație continuă. Guvernul anunță OUG pentru prime: 2.500 de lei pentru profesori, 1.000 pentru restul angajaților
Greva din Educație continuă. Guvernul anunță OUG pentru prime: 2.500 de lei pentru profesori, 1.000 pentru restul angajaților

Guvernul a pregătit ordonanţa de urgenţă care va asigura majorarea veniturilor personalului din sistemul educaţional, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.