Horoscop 14 iulie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care atrage banii ca un magnet

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 14 iulie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi frumoasă. O să fim atenţi atraşi de tot ce e nou şi pe care vrem să-l experimentăm că simţim nevoia să atingem un alt nivel de viaţă.  

Vibraţia zilei este 5 şi aventură - e cuvântul cheie al zilei. O aventură a cunoaşterii.

Horoscop 14 iulie 2023 – RAC

Lucrurile vă ies uşor şi o să faceţi progrese vizibile ca să vă atingeţi obiectivele, c-aveţi o agendă încărcată în perioada asta.

Se anunţă bani din surse colaterale şi o să vă bucuraţi de nişte achiziţii care să vă ungă pe suflet, că sunt pentru casa, şi poate ar fi şi mai ieftine.

Horoscop 14 iulie 2023 – LEU

Sunt activităţi pe care vreţi mai demult să le treceţi în revistă ca să vă bucuraţi de o stare de spirit mai bună că vi se oferă ocazia să vă puneţi în valoare nişte calităţi.

Citește și
INTERVIU. Selly, despre costurile festivalului „Beach, please!”: „Au fost de vreo 14 milioane de euro, e prima ediție profitabilă”

Poate începeţi nişte cursuri, cultivaţi un hobby şi o să vă ocupaţi timpul liber cu ceva care să vă facă plăcere.

Horoscop 14 iulie 2023 – FECIOARĂ

Vă curtează cineva să-i faceţi o vizită ca să petreceţi un timp de calitate împreună, că aveţi multe de vorbitşi n-o să puteţi face asta prea des, din cauza distanţei.

Poate daţi de nişte bilete de vacanţă mai ieftine şi o să plecaţi în călătorie, după ce o să vă terminaţi toate treburile de pe-acasă.

Horoscop 14 iulie 2023 – BALANŢA

O să vă bucuraţi de nişte sume de bani recuperate şi care să vă prindă bine ca să plecaţi în vacanţă după o perioadă de stres şi muncă multă.

Poate o să apelaţi la un împrumut ca să vă luaţi o casă, ori s-o fi defectat maşina şi trebuie să vă luaţi alta.

Horoscop 14 iulie 2023 – SCORPION

Voi păreţi a fi pe picior de plecare şi dacă se aşează, frumos, lucrurile o să vă puteţi da voie să o porniţi la drum, într-o excursie.

O reuşită, după ce ați fi întâmpinat tot felul de piedici şi odată depăşite o să vă focusați atenţia pe familie ca să plecaţi împreună într-un bine meritat concediu.

Horoscop 14 iulie 2023 – SĂGETĂTOR

E cineva care vrea să vă vedeţi c-aveţi lucruri importante de discutat şi poate vă faceţi timp să aflaţi despre ce este vorba că poate viaţa voastră va lua o întorsătură fericită.

Par să vină din urmă nişte bani şi să vă puneţi deoparte ceva pentru concediu.

Horoscop 14 iulie 2023 – CAPRICORN

O să interacţionaţi cu nişte oameni ca să daţi drumul unui proiect care să v-aducă satisfacţii profesionale neaşteptate şi să faceţi progrese la slujbă, în plan social.

O să atrageţi banii ca un magnet şi poate-o să vă permiteţi o escapadă turistică la malul mării, pe vârf de munte sau în străinătate, şi nu singuri.

Horoscop 14 iulie 2023 – VĂRSĂTOR

Încă vă străfulgeră ideea de mutat altundeva, mai aproape de părinţi, de socri, de şcoală ori de serviciu, dar trebuie vorbit serios cu partenerul de cuplu să vedeţi ce zice.
O să vă asiguraţi că nu le lipseşte nimic alor voştri şi că puteţi pleca pentru două, trei zile undeva, pentru sufletul vostru.

Horoscop 14 iulie 2023 – PEŞTI

Poate găsiţi o platformă de pe care să vă transmiteţi ideile ca să ajungă la destinatarii care prezintă interes pentru voi.

Sufleteşte promite să vă fie mai bine, să existe comunicare între voi şi partener, că aţi depăşit perioada tăcerilor care nu vă apropiau deloc.

Horoscop 14 iulie 2023 – BERBEC

Vă vin idei care să v-aducă o prospeţime, ca să le puneţi în practică şi aşteptaţi să rodească şi poate faceţi echipă cu nişte oameni.

Se poate să vi se dea ceva nou de făcut la serviciu şi să vă prindă ideea. Totul e să nu vă plictisiţi înainte de a termina.

Horoscop 14 iulie 2023 – TAUR

O să fiţi cooptaţi într-o preocupare, o afacere care să vă solicite zi şi noapte, dar dacă nu staţi deloc bine cu banii o să negociaţi condiţiile.

Poate o să luaţi nişte bani în plus de pe urma unor colaborări.

Horoscop 14 iulie 2023 – GEMENI

Noutăţi care să vă suscite interesul pentru o nouă slujbă, sau doar o colaborare, oricum, provocările sunt la ordinea zilei.

Prezenţa cuiva o să vă aducă acel supliment de optimism care să v-ajute să munciţi şi mai mult şi mai bine.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Ianis Hagi și-a dat acordul să semneze și se pregătește pentru transfer!
NEWS ALERT Ianis Hagi și-a dat acordul să semneze și se pregătește pentru transfer!
Citește și...
Horoscop 22 iulie 2024, cu Neti Sandu. Pentru nativii unei zodii vin niște bani despre care uitaseră
Horoscop 22 iulie 2024, cu Neti Sandu. Pentru nativii unei zodii vin niște bani despre care uitaseră

Horoscop 22 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PROTV. O zi frumoasă. Mai depinde și de noi să așezăm în pagină ce ne dorim să ni se-ntâmple, cu ce oameni să colaborăm, unde să ne petrecem concediul și câte și mai câte.

Horoscop lunar 22 iulie-22 august 2024 cu Neti Sandu. Ce urmează pentru planete cu Soarele în Leu
Horoscop lunar 22 iulie-22 august 2024 cu Neti Sandu. Ce urmează pentru planete cu Soarele în Leu

Neti Sandu și Andreea Marinescu au vorbit despre ce aduc planetele în perioada 22 iulie - 22 august, când Soarele traversează zodia Leu. 

Horoscop 21 iulie 2024, cu Neti Sandu. Luna Plină aduce de toate pentru zodii
Horoscop 21 iulie 2024, cu Neti Sandu. Luna Plină aduce de toate pentru zodii

Horoscop 21 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PROTV. Luna Plină, cu de toate. O să-i adunăm în jurul nostru pe cei care contează pentru noi și o să mergem la plimbare, pe la târguri, expoziții,la aniversări și alte festivități, să ne bucurăm.

Recomandări
Motivul pentru care Joe Biden a luat decizia istorică de a se retrage din cursa prezidențială. „Nimeni nu știa”
Motivul pentru care Joe Biden a luat decizia istorică de a se retrage din cursa prezidențială. „Nimeni nu știa”

Izolat, frustrat şi furios, Joe Biden s-ar fi simţit trădat de aliaţii care s-au întors împotriva sa într-un moment de cumpănă, dar în cele din urmă a ajuns la concluzia că trebuie să se retragă din cursa electorală, deşi nu şi-ar fi dorit, scrie NBC News.

 

Val de căldură persistent şi disconfort termic, luni şi marţi, în mai multe județe. HARTĂ
Val de căldură persistent şi disconfort termic, luni şi marţi, în mai multe județe. HARTĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de caniculă şi disconfort termic ridicat, valabilă luni şi marţi în zece judeţe şi în Municipiul Bucureşti.

Un oraș din Europa este considerat cel mai bun din lume la calitatea vieții în 2024. Surpriză în ceea ce privește Bucureștiul
Un oraș din Europa este considerat cel mai bun din lume la calitatea vieții în 2024. Surpriză în ceea ce privește Bucureștiul

Pentru al treilea an consecutiv, un oraș din Europa a fost desemnat drept cel mai locuibil din lume, dintre cele 173 incluse în Indexul anual al locuibilității globale realizat de The Economist.