Horoscop 13 iulie, cu Neti Sandu. Balanțele se gândesc la căsătorie. Zodia care primește bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 13 iulie, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de veștile primite și o să știm în ce direcție s-o apucăm, dacă cumva pierduserăm busola.

Vibrația zilei este 4 și o să ținem cont de ce-și doresc ai noștri.

HOROSCOP 13 IULIE 2021 RAC


O să puteți rezolva o sumedenie de lucruri cu condiția să fiți insistenți și să nu cedați la prima piedică, nu abandonați cursa. Se-anunță bani și poate vin din colaborări, c-aveți de primit din mai multe surse și o să aveți cu ce să plătiți ratele și să plecați în concediu.

HOROSCOP 13 IULIE 2021 LEU


Promite să fie o perioadă bănoasă și să o țineți așa și pe parcursul anului c-aveți oferte din partea unor angajatori. O să puteți pune în practică ideile, vor fi oameni care să vă susțină și succesul e pe-aproape, va fi un context favorizant și e de profitat la maximum.

HOROSCOP 13 IULIE 2021 FECIOARĂ

Citește și
Neti Sandu
Horoscop 11 iulie, cu Neti Sandu. Peștii avansează spre căsătorie
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Poate-ați rezolvat niște chestiuni care țin de sănătate și o să fiți în formă, vă mai relaxați și în concediu și o să fie perfect. Aveți planuri mari pe care vi le puteți împlini după concediu, iar pan-atunci aveți de încheiat niște situații ca să nu rămâneți cu restanțe.

HOROSCOP 13 IULIE 2021 BALANȚĂ


Se poate să vă gândiți la căsătorie, poate chiar e programată nuntă și aveți o sumedenie de lucruri de pus la punct. Poate-abia acum or să va aprecieze șefii și să vadă exact cât ați muncit și poate vor avea pentru voi o recompensă pe măsură eforturilor - o promovare.

HOROSCOP 13 IULIE 2021 SCORPION


Încep să vină banii, poate fi acel împrumut pe care l-ați cerut unei bănci sau o fi suma pe care v-o înapoiază cineva pe care l-ați împrumutat. V-ați putea muta afacerile în străinătate sau, cât sunteți in concediu, o să mai și lucrați dacă e volum mare de- muncă și se-apropie predarea.

 

HOROSCOP 13 IULIE 2021 SĂGETĂTOR


Poate dați o fugă la niște prieteni care locuiesc prin țară, prin lume, pe undeva și o să va recreați o săptămână, două. O să reluați un parteneriat cu cineva care va preferă altora, cu care n-au câștigat la fel de mult ca și cu voi și o să vă remontați - financiar vorbind.

 HOROSCOP 13 IULIE 2021 CAPRICORN

O să vă puteți înțelege mult mai bine cu perechea de suflet c-oți fi găsit alte preocupări comune care să vă facă să petreceți timp împreună. Întrevedere cu cineva care e pe lungimea voastră de undă, din punct de vedere profesional și o să puteți pune în practică o idee, să lansați la apă un proiect.

 HOROSCOP 13 IULIE 2021 VĂRSĂTOR

O să aveți o discuție între patru ochi cu cineva care vrea să fiți într-o relație, dar voi nu păreți încrezători - poate fi ceva temporar. Se pare că se pot rezolva atât chestiuni care țin de semnarea unor contracte, cât și de niște angajamente particulare că să va suplimentați veniturile.

HOROSCOP 13 IULIE 2021 PEȘTI

O să faceți o introspecție să vă fie clar dacă persoana cu care sunteți rezonează pe toate planurile cu voi sau nu. O să fiți atrași de niște activități care v-ar destinde, v-ar aduce bani și ar fi o modalitate de a vă pune și altfel în valoare.

HOROSCOP 13 IULIE 2021 BERBEC

E posibil să aflați despre o destinație de vacanță, la care v-ar prinde bine să va duceți și se poate să fie și o reducere la cazare. Banii care vi s-au promis sosesc, poate reușiți să nu-i cheltuiți fără milă, c-o s-aveți nevoie pentru neprevăzute și poate mai prindeți o colaborare. 

HOROSCOP 13 IULIE 2021 TAUR

Poate vă faceți programul în funcție de cei mici și o să-i duceți în diverse locuri, dacă tot sunt în vacanță sau și la bunici îi duceți. O să faceți mici schimbări în locuință și o să vă coste, dar contează confortul pe care vreți să îl oferiți alor voștri și nu mai contează banii. 

HOROSCOP 13 IULIE 2021 GEMENI

O să vă puneți la punct cu actele, cu reactualizarile fără de care nu vă puteți deplasa și o să fiți cu toate la zi. Se poate să primiți și alți bani pe lângă salariu și să vă descurcați cu toate cheltuielile c-aveți multe pe cap în perioada asta și vreți să vă achitați de toate.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 12 iulie, cu Neti Sandu. Peștii vor face pasul cel mare
Horoscop 12 iulie, cu Neti Sandu. Peștii vor face pasul cel mare

Horoscop 12 iulie, cu Neti Sandu. O să se-ntâmple ceva bun care să ne mişte, acolo, la coarda sensibilă şi să facem lucruri de care să fim mândri.

Horoscop 11 iulie, cu Neti Sandu. Peștii avansează spre căsătorie
Horoscop 11 iulie, cu Neti Sandu. Peștii avansează spre căsătorie

Horoscop 11 iulie, cu Neti Sandu. Poate facem o evaluare a relațiilor de prietenie și dac-am rămas datori cu ceva cuiva să facem bine să echilibrăm balanță.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.