Horoscop 13 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii fac rost de bani


Ultimul update: Marti 13 August 2019 10:25
Data publicarii: Marti 13 August 2019 08:14
Categorie: Horoscop

O zi a câştigurilor. Într-o astfel de zi ne putem folosi toate valenţele şi să obţinem ce ne-am propus, să ne atingem toate ţelurile îndrăzneţe, pentru că se poate.

Vibraţia zilei este 4 şi o să avem grijă de familie, să se bucure de confort şi de protecţia noastră, să se simtă în siguranţă.

 

HOROSCOP 13 AUGUST 2019 LEU


O să faceţi rost şi de proiecte noi şi ca atare şi de bani ba poate reînnoiţi nişte contracte care să vă menţină veniturile. O să puteţi relua o idee, un proiect pe care să le duceţi la bun sfârşit pentru că există un context favorabil şi nu trebuie ratat momentul.

 

HOROSCOP 13 AUGUST 2019 FECIOARĂ


Se pare că va invita cineva din străinătate în vacanţă şi să renunţaţi la alte variante ca să petreceţi câteva zile în compania acelei persoane. Sunt câteva lucruri pe care o să le puteţi pune la punct, altele de care să vă debarasaţi ca să faceţi curăţenie în viaţa voastră, să faceţi progrese considerabile.

 

HOROSCOP 13 AUGUST 2019 BALANŢĂ


Voi poate adunaţi mai mulţi prieteni cu care să plecaţi într-o excursie, un circuit prin ţară, prin lume, aveţi lucruri de vizitat. O să vă grupaţi în jurul unui lider şi faceţi treaba, poate-o să le fiţi de ajutor unor oameni, le rezolvaţi nişte probleme pe care singuri nu le pot depăşi.

 

HOROSCOP 13 AUGUST 2019 SCORPION


Se poate să-ncepeti un proiect particular, şi o să vă reinventaţi o să mai arătaţi şi altă latură a creativităţii voastre. Poate vi se propune o funcţie şi o să intraţi în altă liga profesionistă, o să lucraţi pe alţi bani şi o să vă simţiţi, în sfârşit apreciaţi, după o lungă perioadă în care păreaţi invizibili.

 

HOROSCOP 13 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR


O să deveniţi interesaţi de o materie de studiu, poate vă perfecţionaţi într-un domeniu şi o să atingeţi un alt nivel profesional. Vi se deschid nişte perspective la care nu v-aţi fi aşteptat şi o să accesaţi resursele interioare ca să faceţi fatza provocărilor, noilor cerinţe.


HOROSCOP 13 AUGUST 2019 CAPRICORN


Se poate să rezolvaţi nişte chestiuni legate de casă, cu ajutorul unui credit imobiliar, ori poate unii dintre voi vreţi să vă cumpăraţi o maşină. Şi vouă vă atrag atenţia nişte lucruri pe care le-aţi putea valorifica, să începeţi nişte colaborări, să vă asociaţi cu cineva şi ca să plecaţi în plimbare cât de curând.


HOROSCOP 13 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR


E rost de mai bine în viaţa de zi cu zi la voi, s-aveţi şi bani să vă mişcaţi şi să fie lângă voi şi cineva care să conteze. Multe dintre situaţiile stresante se pot soluţiona în perioada asta şi să vă eliberaţi, să puteţi da drumul proiectelor noi.


HOROSCOP 13 AUGUST 2019 PEŞTI


V-ar prinde bine o vizită la medic, poate nu e nimic, dar dacă va zgandara ceva e indicat să faceţi un control. Vă puneţi şi voi casa la punct, şi poate va mai luaţi o bucăţică de concediu, să vă şi relaxaţi, să vă puteţi apuca de lucrurile care vă plac.


HOROSCOP 13 AUGUST 2019 BERBEC


Poate v-aţi decis în privinţa posturii de părinte şi o să faceţi nişte schimbări majore, de stil de viaţă, se pare. O să vă reacomodaţi cu cineva într-o relaţie care poate duce la căsătorie dacă simţiţi că e omul vieţii voastre şi o să vă echilibraţi sufleteşte.


HOROSCOP 13 AUGUST 2019 TAUR


E posibil să se-anunţe cineva de la drum, în vizită şi să vă faceţi programul în funcţie de preferinţele musafirului. Poate-ati găsit o locuinţă convenabilă ca preţ de cumpărat, ori poate o vindeţi pe cea în care locuiţi pentru că plecaţi din ţară, ori din oraş.


HOROSCOP 13 AUGUST 2019 GEMENI


Poate le faceţi o vizită rudelor apropiate poate pentru că sunteţi în concediu şi-aveţi mai mult timp, sau pentru că plănuiţi nişte mari petreceri. O să perfectaţi o situaţie, luaţi toate semnăturile la dosarul cu care să vă prezentaţi la un interviu pentru serviciu, sau ca să faceţi nişte achiziţii serioase, ori pentru instanţă.


HOROSCOP 13 AUGUST 2019 RAC


O să faceţi o selecţie a ofertelor de lucru, e posibil să fie ceva care să vi se potrivească şi o să vă puneţi serios pe treabă. O reuşită în plan financiar, vi se dau probabil nişte bani din urmă, sau abia acum vi se recunosc eforturile pe care le-aţi depus în plan profesional şi v-alegeţi cu o upgradare, cu o mărire de salariu.

Horoscop 12 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor primi venituri suplimentare
Horoscop 12 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor primi venituri suplimentare
Horoscop 11 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au parte de o surpriză
Horoscop 11 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au parte de o surpriză
Horoscop 10 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii iau o decizie pe care n-o vor regreta
Horoscop 10 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii iau o decizie pe care n-o vor regreta
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 23 august 2019. Gemenii ar putea primi o cerere în căsătorie
Horoscop 22 august 2019. Leii se trezesc cu bani în cont
Horoscop 21 august 2019. Fecioarele au parte de succes și câștiguri
Horoscop 20 august 2019. Vărsătorii pot primi bani din colaborări
Horoscop 19 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele își vor reface viața amoroasă
Horoscop 18 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii își pot întâlni perechea
Horoscop 17 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii au parte de o revedere surpriză
Horoscop 17 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii au parte de o revedere surpriză
Horoscop 16 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au parte de o zi cu surprize
Horoscop 15 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor câștiga o sumă de bani
Horoscop 14 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele intră la cheltuieli
Horoscop 13 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii fac rost de bani
Horoscop 12 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor primi venituri suplimentare