Horoscop 11 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Cine și-ar putea întâlni sufletul pereche la o reuniune mondenă

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 11 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu provocări. Apar oameni care nu şi-au anunţat sosirea, dar o să ne bucurăm de prezenţa lor, şi o să le facem şi noi surprize unor oameni, poate-s chiar ai noştri, din familie.

Vibraţia zilei este 112, număr maestru şi o să tragem concluzii înţelepte.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – SCORPION

Se poate să plecaţi într-o escapadă turistică, pare să fie mai degrabă o aventură ....turistică, ceva inedit, poate un sport extrem.

O întâlnire care vă poate schimba viaţa în bine şi să vă aşezaţi şi voi la casa voastră, dacă n-aţi făcut-o deja.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR

Sunt ceva evenimente la care v-aţi putea duce şi o să vă-ntâlniţi cu prieteni, cunoştinţe mai vechi şi vă mai faceţi şi altele noi ca să lărgiţi cercul de prieteni.

O să vă ia prin surprindere o veste şi poate daţi fuga într-un oraş din ţara să revedeţi nişte buni prieteni care poate sărbătoresc ceva.

CITIȚI ȘI: Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Luna Nouă aduce noi șanse și oportunități pentru toate zodiile

Horoscop 11 noiembrie 2023 – CAPRICORN

Se pare că dispuneţi de nişte bani din economii şi o să vă puteţi deplasa pentru o zi, două în alt oraş, poate o staţiune turistică,să vă relaxaţi.

O să vă daţi întâlnire cu grupul de prieteni c-aveţi un eveniment, poate fi şi sportiv, c-oți fi ales să faceți mişcare.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate s-aveţi de trimis un mesaj în faţa unei mulţimi de oameni, poate vă prezentaţi la un concurs, o fi un examen, sau vă duceţi la un spectacol.

E cineva interesat de voi şi n-o să se lase până n-o să vă acapareze cu totul, cu condiţia să fie un sentiment reciproc.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – PEŞTI

O să primiţi câteva invitaţii pe la mondenităţi şi n-aţi vrea să rataţi niciuna, dar vedeţi cum staţi cu timpul, ca să le treceţi în revistă pe toate.

Se poate să daţi de cineva la o petrecere care vrea să vă coopteze într-un proiect de anvergură şi să aveţi la ce să vă gândiţi până luni.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – BERBEC

Un dus-întors v-ar prinde bine, vă duceţi la nişte prieteni, sau la rude, şi vă întoarceţi diseară, ca să vă şi odihniţi mâine.

Se poate să vă scoată la cafea cineva care o să reînnoiască o ofertă de job şi rămâne să reflectaţi asupra ofertei.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – TAUR

Sunteţi pregătiţi de o excursie într-un parc de agrement ca să încercaţi senzaţii tari, că vreţi să daţi refresh stării de spirit, să vă reinventaţi.

O revedere emoţionantă şi poate o să apară şi la voi confortul afectiv că aţi întâlnit pe cineva care să vă completeze frumos.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – GEMENI

Poate vă faceţi de lucru pe acasă mare parte din zi, să reamenajaţi interiorul şi o să vă rămână ceva timp, diseară să vă întâlniţi cu prietenii.

O să relaţionaţi mult mai bine cu cei tineri, poate ieşiţi la plimbare, practicaţi un sport, vă duceţi, poate, cu copiii la pădure, în parc.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – RAC

O invitaţie, pe care chiar vreţi s-o onoraţi la nuntă, sau la un botez, e o petrecere care o să vă imprime o stare de bună dispoziţie care să spele toată oboseala acumulată.

Se poate să întâlniţi la reuniunile mondene pe cineva care să vă facă să visaţi, frumos, la o relaţie şi să se şi- împlinească.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – LEU

Se poate s-aveţi musafiri, dacă n-aveţi chef să ieşiţi cu ei la restaurant, că de casă v-oţi fi săturat, vă duceţi să mai vedeţi şi alţi oameni, să schimbaţi peisajul.

O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care poate da un alt curs vieţii voastre şi să vă căsătoriţi, în curând.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – FECIOARĂ

Vă invită cineva într-o călătorie şi o să vă facă plăcere să descoperiţi locuri noi care să reprezinte hrana sufletească pentru voi şi să vă reorganizaţi.

Se poate să vă facă o vizită, fraţii, surorile cu nepoţi cu tot - posibil cu ocazia vreunei zile de naştere.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – BALANŢA

O să cheltuiţi din banii de rezervă ca să-i scoateţi la plimbare pe ai voştri, să vi se limpezească creierul, să vă clătiţi cu toţii privirea, să respiraţi alt ar.

Vine cineva din alt oraş şi o să petreceţi, poate, mai mult de o zi ca să vă spuneţi tot ce-aveţi de spus c-or fi multe. 

Articol recomandat de sport.ro
Ei sunt cei mai răi ultrași din Champions League: ”Inspiră teamă. Interesați mai mult de scandaluri decât de fotbal”
Ei sunt cei mai răi ultrași din Champions League: ”Inspiră teamă. Interesați mai mult de scandaluri decât de fotbal”
Citește și...
Horoscop săptămânal 13 - 19 noiembrie 2023. Luna Nouă aduce noi șanse și oportunități pentru toate zodiile
Horoscop săptămânal 13 - 19 noiembrie 2023. Luna Nouă aduce noi șanse și oportunități pentru toate zodiile

Luna Nouă din 13 noiembrie, din zodia Scorpion, deschide noi etape, direcții, șanse și oportunități.  

Recomandări
Terenuri din zone scumpe ale Bucureștiului, furate cu acte false și complicitatea unor funcționari. Prejudiciul este uriaș
Terenuri din zone scumpe ale Bucureștiului, furate cu acte false și complicitatea unor funcționari. Prejudiciul este uriaș

Zeci de terenuri din Capitală au trecut ilegal din proprietatea statului în cea a unor persoane private, acuză Direcția Națională Anticorupție. Anchetatorii au descins marți dimineață la 11 adrese unde locuiesc suspecții din dosar.  

Miniştrii de externe din NATO se reunesc pentru a discuta despre războiul din Ucraina şi tensiunile Serbia-Kosovo
Miniştrii de externe din NATO se reunesc pentru a discuta despre războiul din Ucraina şi tensiunile Serbia-Kosovo

Miniştrii de externe din NATO se reunesc începând de marţi la Bruxelles pentru a discuta diferite chestiuni de securitate, printre care războiul Rusiei împotriva Ucrainei şi tensiunile sporite dintre Serbia şi Kosovo, potrivit DPA.

 

Doljeanul săltat din greșeală ca suspect în crima din Sibiu dă în judecată poliția: ”Eu așa nu-i las!”. Prin ce a trecut
Doljeanul săltat din greșeală ca suspect în crima din Sibiu dă în judecată poliția: ”Eu așa nu-i las!”. Prin ce a trecut

Tânărul din Dolj ridicat din greşeală de poliţişti ca suspect în cazul uciderii unui om de afaceri din Sibiu afirmă că va da poliţia în judecată.