Horoscop 11 noiembrie 2020, cu Neti Sandu. Balanțele recuperează bani de la datornici

Ultima actualizare: 11-11-2020 10:16

E bine să nu amânăm ce putem face azi, ca să obținem cât mai repede maximum de avantaje, să încheiem cu problemele din trecut și să demarăm proiecte noi!

Vibrația zilei este 11 și o să avem un gând călăuzitor.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

O problemă de suflet râcâie pe dinăuntru și o să aveți o discuție cu persoana în cauză să vă eliberați de tensiunile interioare. O să puteți da un final fericit unor situații care v-au dat bătăi de cap și o să vă descurcați frumos, poate fi o restartare și o să străluciți pe moment.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

O să revină cineva care speră să vă recucerească și totul pare să depindă de voi – vedeți cum stați – sufletește. Vă puteți târgui cu șefii ca să vă mai dea niște bani și să vă descurcați și voi cu cheltuielile din perioada asta că nu mai vreți să amânați unele achiziții.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

Vă dați întâlnire cu niște colaboratori să puneți bazele unei afaceri care se va derula frumos și o să vă aducă bani. Se poate să ieșiți pe piață cu ceva nou la care ați lucrat cu spor și o să atrageți sponsori și colaboratori care să meargă împreună cu voi pe acest drum, al succesului.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

O să câştigaţi niște bani, vin și niște aprobări și o să faceți progrese și la slujbă, la școală și în sfera profesională. E cineva de departe care nu știe cum să facă să vă vedeți și poate reușiți cumva – în weekend, vă luați câteva zile libere și poate dați voi o fugă acolo unde locuiește.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

Se anunță o perioadă favorabilă studiului și o să luați examene, vă puteți transfera în altă grupă, la altă școală, poate. O să recuperați niște sume de bani care pot veni din colaborări și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade – vine sfârșitul de an și aveți multe de luat.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

Se poate să vă descoperiți o vocație și să puneți suflet, să munciți, să învățați și să se vadă rezultatele. Se poate revigora o relație care își pierduse vitalitatea și o să vă reuniți, să vă meargă bine împreună și să aveți copii, să fiți o familie împlinită.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 TAUR

Se poate să se rezolve anumite chestiuni de ordin juridic și să perfectaţi o situație care v-o fi târât prin tribunale. E cineva care vrea să revină cu arme și bagaje în viața voastră și dacă vă mai iubiți o să vă meargă bine împreună, că pasiunea o să renască.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

O să vă bucurați de restituirea unor fonduri pe care le-oți fi depus drept garanție și o să aveți o lejeritate financiară. Sunt probleme de familie care se cer urgent rezolvate și o să vă dați peste cap să vă eliberați de toate greutățile ca să stați liniștiți.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 RAC

Poate mai cumpăraţi câte ceva prin casă și o să scoateți din fondul de rezervă că să nu cheltuiți din contul curent. O să vă puneți în valoare creativitatea și veți câștiga și niște bani dacă o să vindeți produsul muncii voastre, o să găsiți o piață de desfacere.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 LEU

O să aveți rezultate neașteptate la o întâlnire online, poate sunt cursuri, sau un job, o colaborare care va aduce succes. Se poate să depuneți mai mult efort ca să redecorați interiorul, să comandați diverse lucruri de pe online, sau poate așteptați perioada reducerilor – vedeți ce vă avantajează.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

O să devină și mai statornică relația cu partenerul de cuplu și o să lucrați împreună la ceva care să vă facă plăcere. O activitate în care sunt implicate mai multe părți vă ține în priză, vă obligă să veniți cu idei, cu soluții, sau să administrați ceva-că la asta vă pricepeți cel mai bine.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 BALANŢA

O să recuperați bani – trebuie să insistați, ca să vi-i şi dea, că datornicii se eschivează pâna în ultima clipă. Apar noutăți care să vă țină în priză, să vă alimenteze speranța că o să aveți banii de care aveți nevoie ca să acoperiți cheltuielile care țin de casă, de școală și să faceți câțiva pași pe afară în weekend.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO