Horoscop 10 septembrie 2018. Zodia care va primi compensații materiale satisfăcătoare

Ultimul update: Luni 10 Septembrie 2018 09:33
Data publicarii: Luni 10 Septembrie 2018 07:30
Categorie: Horoscop

O să ne luptăm ca să obţinem tot ce ne-am propus, n-o să lăsăm nimic la voia întâmplării, să nu se ducă pe apa sâmbetei toată munca noastră.

Vibraţia zilei este 1 şi lichidăm întâi restanțele şi-abia apoi începem lucruri noi.

FECIOARĂ
Poate faceţi o rezervare să plecaţi pe undeva în week-end-ul ăsta sau în celălalt, ca să mai respiraţi un aer de vacanţă, c-aveţi nevoie. O să vă lansaţi într-un proiect care să v-aducă notorietate şi bani, să vă descurcaţi cu toate cheltuielile acestei perioade, cu şcoala, şi cu ratele.

BALANŢȚĂ
Poate faceţi comanda on-line, luaţi şi în rate mobilă, aparatură, să fie modern, luxos şi confortabil acasă. Se pare c-o să mai investiţi nişte bani în casă, mai faceţi nişte reparaţii, îmbunătăţiri, cât mai ţine timpul frumos, să faceţi totul după gustul vostru, al familiei.

SCORPION
O să vă acordaţi mai multă atenţie, poate v-a venit şi vouă rândul, după ce v-aţi achitat de toate responsabilităţile față de ai voştri. O să daţi drumul proiectelor noi, să vă asiguraţi un venit suplimentar şi constant, s-aveţi o rezervă pentru lucruri neprevăzute şi pentru micile plăceri.

SĂGETĂTOR
O să ieşiţi mai des în societate şi poate daţi de nişte oameni care să vă sprijine în afaceri, sponsori, colaboratori. V-aţi gândit să mai faceţi nişte schimbări în viaţa voastră şi să vă luaţi o casă, o maşină, să v-apucaţi de nişte cursuri pentru că simţiţi c-aveţi o energie suplimentară.

CAPRICORN
Poate va trebui să luaţi o decizie referitoare la o plecare în străinătate, să lucraţi, sau poate să vă stabiliţi acolo. O să legalizaţi o situaţie, poate vă cumpăraţi, ori vindeţi o casă, vă luaţi altă maşină, şi o să tot umblaţi la banii din cont, că sunt mai multe manevre financiare de făcut.

VĂRSĂTOR
Aţi putea da şi pe la doctor, să vă faceţi nişte investigaţii medicale, preventiv, că poate nu vă doare nimic momentan. Poate abia acum încep să vină banii din afacerile particulare şi să existe prosperitate în familie, să plecaţi în week-end la mare, la munte, sau să-i trimiteţi pe copii în excursii.

PEŞTI
Cineva din trecutul sentimental o să revină cu speranţa c-o să puteţi relua de unde se oprise, relaţia, c-aveţi şanse să fiţi fericiţi. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să vă dea de lucru, să faceţi echipa c-o s-aveţi de câştigat, în foarte scurt timp - totul e să fiţi consecvenţi.

BERBEC
Se poate să fixaţi o zi de întâlnire, să ieşiţi la masă, la o cină în doi, să luaţi pulsul relaţiei, ca poate-aveti gânduri serioase de căsătorie. Poate vă daţi acordul pentru o muncă suplimentară, sau ziceţi - PAS - în aşteptarea altei oferte, ca să fie şi mai bună, să munciţi cu folos.

TAUR
E posibil să luaţi nişte bani şi să vă pregătiţi de un eveniment festiv, o ceremonie care va avea loc la sfârşitul săptămânii. Se poate să bateţi palma pentru o afacere pe termen lung, şi care v-ar asigura confortul financiar necesar ca să vă petreceţi timpul liber la distracţie, în zone de agrement. 

GEMENI
O să lucraţi în particular ca să faceţi rost de acei bani în plus care v-ar ajuta să vă mai şi mişcaţi în timpul liber, cu ai voştri. Poate mai aveţi nişte zile de concediu şi puteţi pleca pe undeva să vă relaxaţi sau începeţi curăţenia, ori întâi reparaţiile pe-acasă şi după aceea curăţenia generală, lună!

RAC
Poate ieşiţi la o cafea cu cineva care vrea să ştie dacă are şanse să vă cucerească sau trebuie să-şi vadă de drum, că nu sunteţi compatibili. Se pare c-aţi pus punct conflictelor mai mici, sau mai mari din relaţiile cu câţiva dintre apropiaţi şi o să o luaţi de la zero, să construiţi relaţii solide care să reziste în timp.

LEU
Poate semnaţi un act de proprietate, o fi implicată şi banca de la care luaţi un credit şi o să vă meargă mult mai bine în relaţia de cuplu, c-o s-aveţi casa voastră. E posibil să apară o mărire de salariu, un beneficiu, nişte compensaţii satisfăcătoare, sau poate unii dintre voi vă mutaţi la alt serviciu şi pe bani mai mulţi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 9 septembrie 2018. Zodia care se va îndrăgosti în această zi
Horoscop 9 septembrie 2018. Zodia care se va îndrăgosti în această zi
VIDEO PROTVPLUS.RO
GOSPODAR FARA PERECHE
Scandal mare in casa lui Vasile Boar. Afost intim cu Cristina?

01:27
GOSPODAR FARA PERECHE
Tomita ajunge singur acasa: "M-am simtit nu prost, ci foarte prost!"

01:38
GOSPODAR FARA PERECHE
Interzis celor slabi de inima! Dan Dicu face o demonstratie de echitatie care se lasa cu rani

01:32
GOSPODAR FARA PERECHE
Marin ii da sfaturi lui Dorin. Ce secret ascunde fostul gospodar fara pereche?

02:13
GOSPODAR FARA PERECHE
Se incing spiritele intre Rodica si Elena! Discutii aprinse au cele doua rivale

01:42
GOSPODAR FARA PERECHE
NEXT Intrigi noi, tandreturi si discutii aprinse in urmatorul episod Gospodar fara pereche.

01:10
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-l pe Santiago!
Isi iubeste copiii si sotia, si desi intotdeauna mai distant, nu si-a imaginat ca o va gasi pe aceasta in bratele unui alt barbat pe care-l credea prieten. Pe Santiago il cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Raquel
Pentru toti, viata ei parea perfecta. Nu si-a imaginat niciodata ca se va lovi de tradare, infidelitate sau ca va fi banuita de crima. Pe Raquel o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Carolina!
Destinul ei era sa fie mama, sotie, femeie de casa, insa o pasiune de nestapanit i-a dat viata peste cap. Pe Carolina o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
LA MARUTA
Mama Nadiei Comaneci, dezvaluiri despre fiica sa
Interviu exclusiv acordat de mama Nadiei Comaneci

05:35
horoscop
Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani
Horoscop 23 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă ce-i va schimba viitorul
Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care are cheltuieli mari azi
Horoscop 21 septembrie 2018. Cadouri, vești bune, dar și revederi emoționante
Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
horoscop
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani
Horoscop 13 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă extrem de avantajoasă