Trei femei goale se ascund in acest tablou uimitor cu un lup: te prinzi unde sunt? Opera acestui artist a ajuns viral. FOTO

Ultima actualizare: 12-06-2016 00:28
Johannes Stoetters

Un pictor a reusit sa impresioneze pe toata lumea cu opera lui artistica neobisnuita.

Desi la inceput creatia sa pare un lup care urla la luna, de aproape descoperi ceva cu totul deosebit. Johannes Stoetters este un maestru in pictura pe corp, iar acum s-a intrecut pe sine.

Timp de 8 ore, acesta a pictat pe corp trei tinere goale, pe care le-a pozitionat apoi astfel incat sa ofere iluzia unei siluete de lup. Artistul a spus ca aceasta a fost cea mai grea opera, iar pictatul a durat aproape 8 ore. Dar, rezultatul final e spectaculos: una dintre femeile pictate reprezinta piciorul stang al animalului, gatul si capul, cel de-al doilea model formeaza coada si spatele, iar a treia femeie parte de superioara.

Johannes a fost numit campion mondial la bodypainting, in 2012: "Am incercat prima data sa fac un lup simplu, care sta jos, dar nu a iesit ce voiam. Apoi le-am cunoscut pe aceste tinere, iar una dintre ele chiar mi-a fost model inainte. Ele mi-au propus aceasta idee, asa ca am acceptat provocarea" a declarat artistul pentru Mirror. Cei care au vazut opera artistului spun ca aceasta este cea mai buna realizare din cariera sa. In mediul online, imaginea s-a viralizat, iar multi utilizatori au fost impresionati de iluzia optica oferita de artist prin opera sa.

Sursa foto: Johannes Stoetterart

 


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO