Si-a facut o freza bizara ca sa atraga atentia unei fete, iar acum lumea rade de el. Cum a reactionat tanara

Ultima actualizare: 07-07-2014 07:03
Wu Lei

Un barbat de varsta mijlocie, intelectual, a mers un pic cam departe ca sa impresioneze o fata mult mai tanara, dar, din pacate, tactica lui nu a fost incununata de succes.

Wu Lei, 54 de ani, din Taiwan, s-a indragostit atat de tare de o tanara de 23 de ani, incat s-a dus la frizer si a cerut o frizura extravaganta, cu care spera sa impresioneze. Parul i-a fost aranjat in asa fel incat parea alcatuit din piese lego.

Din nefericire, stradania lui a ramas fara niciun rezultat, pentru ca fata pe care o indragea i-a respins avansurile. Ba mai mult, tanara, Ling, spune ca asta a determinat-o sa-l respecte si mai putin, din moment ce Wu Lei seamana cu un personaj din jocul video "Warcraft".

"Prietenii mei au spus ca este neghiob. Ar trebui sa se comporte ca o persoana de varsta lui si sa fie demn, pentru ca este cercetator la laboratorul medical de la Spitalul Universitar National din Taiwan", a spus Ling.

Wu este inca singur, in ciuda frizurii costisitoare pe care o are si a venitului deloc de neglijat: "Nu pot sa inteleg. Castig foarte bine pentru aceasta tara (1.400 de dolari). Mi-am facut freza asta pentru ca am vrut sa arata ca un tip de 20 sau de 30 de ani, ca sa o atrag pe fata care m-a respins. De fapt, orice fata", recunoaste Wu.

Barbatul spune ca acum vrea sa-si pastreze o perioada coafura, pentru asta l-a scos din anonimat pana la urma si spera sa se aleaga cu o relatie din toata povestea. Spune ca ii este destul de greu sa-si aranjeze parul, pentru ca are nevoie de un tub intreg de gel si cam doua ore petrecute in oglinda, iar o data la 15 zile trebuie sa mearga la frizer pentru ajustari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO