Scrisoarea emotionanta a unui baietel catre fratele sau care termina armata. Dupa 20 de ani acesta i-a intors gestul

Ultima actualizare: 19-06-2016 07:48
scrisoare

In 1996, Rob un tanar american in varsta de 19 ani termina stagiul militar si urma sa plece pe front, iar familia era foarte ingrijorata pentru soarta lui. Logan, fratele sau mai mic, atunci in varsta de cinci ani, i-a trimis o scrisoare emotionanta.

Baietelul era cu siguranta preocupat de viata pe care Rob o va avea pe front asa ca a pus pe hartie cele mai sincere ganduri, relateaza Metro:

"Draga Rob,

Te iubesc atrat de mult. Daca pleci in razboi si mori sper sa iei scrisoarea asta cu tine in rai pentru ca nu vreau sa ma uiti niciodata. Te iubesc foarte foarte mult. Sper sa primesti aceasta scrisoare. Eu am primit marti mai multe jocuri Nintendo si am foat foarte fericit, sper ca si tu sa fii fericit ca ai primit aceasta scrisoare.

Cu dragoste,
Logan"

View post on imgur.com

20 de ani mai tarziu de la aceasta dovada sincera de iubire frateasca, destinatarul scrisorii i-a intors gestul fratelui sau si atunci cand acesta din urma a terminat pregatirea militara a primit aceeasi scrisoare, pe care Rob a purtat-o la el pe toata durata carierei sale militare, iar acum a venit timpul sa o dea mai departe. Logan s-a aratat extrem de surprins ca fratele sau a mai pastrat hartia.

Rob a postat intreaga poveste pe internet, iar aceasta a fost vazuta de peste un milion de oameni. El a adaugat ca aceasta: "nu este despre politica sau etica, este despre sentimentele fratelui meu de cinci ani si despre plata unei vechi datorii. A fost extrem de sincer in acea scrisoare si cand am citit-o mi-au dat lacrimile pe loc. Cu totii eram stresati si ingrijorati, iar el a spus exact lucrul la care ne gandeam."

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO