Despre povestea lor vorbeste acum toata lumea. Cum a fost ceruta in casatorie femeia de iubitul ei

cerere in casatorie

Un studiu recent a aratat ca o treime dintre femei sunt dezamagite de cererile in casatorie efectuate de partenerii lor. Cu oameni precum Justin Baldoni in preajma mai exista vreo indoiala?

Actorul si regizorul din Los Angeles Justin Baldoni nu a fost multumit doar sa se aplece in genunchi pentru a-i cere prietenei sale, Emily Foxler, sa isi petreaca restul vietii alaturi de el.

Acesta nu a dorit sa se foloseasca doar de popularul flash-mob, folosit din ce in ce mai des in cerererile de casatorie, cantencul obligatoriu “Marry Me” (Marita-te cu mine) al lui Bruno Mars sau un montaj video al momentelor speciale celor doi, asa ca Justin a decis sa le faca pe toate trei, plus altele.

Rezultatul? Un video lung de 27 de minute, existent si pe youtube, ce a fost apreciat ca fiind cea mai buna , dar si cea mai proasta cerere in casatorie, din toate timpurile.

Pe 13 aprilie, Justin i-a spus prietenei sale sa mearga la Blu Jam Cafe, unde acestia avusesera prima lor intalnire, pentru ca acolo avea sa o astepte o surpriza.

Citește și
copil
Secunda in care inima le-a stat pe loc. Ce s-a intamplat cu aceasta fetita. VEZI FOTO
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Odata ce Emily ajunge in restaurantul luminat doar de lumanari, aceasta incepe sa vizioneze un video ce incepe cu prietenul ei explicand ceea ce urmeaza sa se intample.

Incerc sa iti cer mana, dar, dupa cum ma stii, m-am putut gandi la un milion de feluri in care as vrea sa o fac. Insa tot ceea ce stiu este ca vreau sa fie speciala si romantica si totodata sa fie ceva ce nu vei uita niciodata”.

Dupa toate aceste, festivitatea incepe. La minutul cinci si 37 de secunde, Justin si prietenii sai , imbracati in costume stramte albe, incep sincronizarea pe o melodie a celor de la N’Sync, urmat de Boyz II Men “ I’ll make love to you”.

Dupa toate aceste urmeaza o performanta a renumitei “Dancing Queen” apartinand trupei Abba si mai sus mentionatul flash-mob pe melodia lui Bruno Mars. Partea aceasta se incheie, urmand un filmulet emotionant inspirat de trailerul filmului “Misiune Imposibila”, montajul cuprinzand cele mai frumoase momente ale celor doi impreuna.

Dupa mai mult de 17 minute mai tarziu si tot fara a fi pusa marea intrebare, Justin isi saluta familia ce a fost partasa la ocazia speciala. In acest moment, 20 de minute mai tarziu, atunci cand Emily este deja emotionata si cu lacrimi in ochi, Justin isi declara dragostea pentru ea din nou, cu un discurs emotionant.

Ceea ce se intampla la minutul 22, ar putea fi considerat cel mai dulce sau cel mai ciudat lucru, in functie de gradul de cinism al fiecaruia, insa reprezinta cea mai importanta parte dintr-o cerere in casatorie ce se doreste a fi epica.

Justin se aseaza in genunchi si o intreaba pe Emily: "Ma vei lasa sa am grija de tine pe parcursul intregii vieti? Ma vei accepta ca si sot? Doresti sa incepi o familie cu mine? Emily, te mariti cu mine?”.

Emily, ii raspunde ca este cea mai prosteasca intrebare si ca bineinteles ca se va marita cu el.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Finalist MasterChef gasit mort. Autoritatile spun ca s-a sinucis
Finalist MasterChef gasit mort. Autoritatile spun ca s-a sinucis

Josh Marks, finalist MasterChef in SUA, a fost gasit mort pe o alee din Chicago, la doar cateva luni dupa ce a fost implicat intr-un incident cu politia. Autoritatile cred ca el s-a sinucis.

Secunda in care inima le-a stat pe loc. Ce s-a intamplat cu aceasta fetita. VEZI FOTO
Secunda in care inima le-a stat pe loc. Ce s-a intamplat cu aceasta fetita. VEZI FOTO

O iesire banala cu copilul in parc se poate transforma intr-o adevarata aventura. Asa s-a intamplat si in acest caz. Toti cei implicati in aceasta poveste au stat cu sufletul la gura cateva minute, dupa care s-au amuzat copios.

Chipul unei cantarete cunoscute, inainte de cele 13 operatii estetice.
Chipul unei cantarete cunoscute, inainte de cele 13 operatii estetice. "Nu mai seman deloc cu mine"

Alyona Piskun este considerata o victima a chirurgiei plastice. Desi are doar 25 de ani, controversata cantareata din Rusia si-a schimbat complet infatisarea dupa ce a facut 13 interventii estetice.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.