Cai "prinsi" pascand cu 104 km/ h de radar. Cum a reusit o femeie din Iasi sa-si anuleze amenda data de Politia Rutiera

Ultima actualizare: 24-04-2016 06:58

O femeie din Iasi a castigat un proces cu Politia Rutiera, dupa ce a aratat ca radarul care i-a inregistrat viteza ar fi putut fi defect.

Filmarea in baza careia femeia a fost amendata arata si cum doi cai care pasc ar circula cu o viteza de 104 kilometri la ora, relateaza adevarul.ro.

Florentina M. a dat in judecata politia dupa ce a fost amendata si i-a fost suspendat permisul de conducere. Femeia a invocat in instanta ca aparatul radar care i-a filmat masina ar fi indicat ca a "reusit" sa atinga trei viteze diferite intr-o singura secunda.

In apararea ei, femeia, care a sustinut ca nu a incalcat legea, a folosit ca proba chiar imaginile surprinse de aparatul radar in baza carora a fost sanctionata, imagini depuse de politisti la dosar.

Filmarea incriminatorie pentru ieseanca a mai surprins si niste cai carora aparatul le-a indicat o viteza de deplasare de 104 kilometri la ora, a aratat soferita, in plangerea sa.

Femeia din Iasi a fost oprita pe 9 august 2015. Agentul care a oprit-o i-a comunicat ca a depasit cu 51 de kilometri viteza legala, spunandu-i ca a fost surprinsa conducand cu 101 km/h in localitate.

Ea spune, insa, ca nu a depasit niciodata viteza in localitate si ca, cel mai probabil, radarul era defect, lucru pe care l-a si demonstrat prin probele depuse la dosar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO