"Asa arata cand am cunoscut-o pe internet. Ne-am intalnit si era sa nu o recunosc". Diferenta FOTO

Dată publicare: 08-11-2011 16:08
Dată actualizare: 06-11-2012 03:52


fata

Te-ai intrebat vreodata de ce arati mai bine in unele poze si mai rau in altele, chiar daca aveai acelasi zambet si erau aceleasi lumini? Totul sta in lentilele aparatului foto.

Portretele facute de Stephen Eastwood arata cum functioneaza fiecare obiectiv in parte.

O serie de oameni au povestit ca au avut mai multe experiente pe site-urile de intalniri si de cele mai multe ori si-au ales persoana potrivita dupa fotografia postata.

"Imi amintesc de o intalnire oarba, cu o fata care in poza de pe net era superba. Avea ochii albastru-verzui... Cand ne-am intalnit insa, era sa nu o mai recunosc", povesteste un comentator.

Cele mai jenante 13 lucruri care se pot intampla in timpul unei partide de SEX

Unii au avut surpriza sa constate ca barbatii sau femeile respective nu aratau atat de bine si in realitate, sau, din contra, aratau chiar mai bine decat in fotografia de pe net.

Totul sta in aparatul de fotografiat. Totul sta in deformarea lentilelor (lucru amplificat si de apropierea subiectului de camera foto), scrie Petapixel.

Iata cum ara fotografiile facute cu obiective de la 350 mm pana la 19mm.

Concluzia este urmatoarea: cu cat este mai scurta distanta focala (exprimata in cazul nostru in milimetri), cu atat unghiul de deschidere este mai mare. Cu o lentila de 15 mm, sau de 19 mm, efectul este vizibil ca acela al unui ochi de peste. 

In schimb, fata poate fi deformata de un astfel de obiectiv. Pe masura ce distanta focala creste, astfel de distorsiuni apar tot mai subtile, ba chiar exista distorsiuni care fac fata sa para mai draguta decat este in realitate.

Povestea geniului care la 9 ani le-a cumparat parintilor o casa de un sfert de milion de dolari

In teorie, fotografia facuta cu un obiectiv de 135mm este cea mai buna intruchipare a realitatii, dar totul depinde de fizionomia subiectului. Aceasta este cauza pentru care unii sunt fotogenici si altii nu.

Viata acestui om s-a schimbat TOTAL dupa un accident. Acum este frizer.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO