Aceasta femeie darama orice prejudecata despre cum sa obtii un corp perfect. Cum devine mai slaba, in 3 minute

Ultima actualizare: 16-06-2015 00:21
antrenoare fitness

O antrenoare de fitness si bloggerita de succes din Marea Britanie le-a arata fanilor ei cat de inselatoare pot fi perceptiile noastre asupra corpului uman.

Sophie Kay, in varsta de 27 de ani, a vrut sa arate tuturor cat pot influenta lumina si pozitia in care stai perceptia noastra despre ce inseamna un corp lucrat.

In doar cateva minute, femeia si-a transformat corpul. Aceasta a urcat pe blogul ei doua imagini diferite: in una apare din fata si are silueta unei femei normale, cu cateva kg in plus si colacei, in timp ce in a doua imagine pozeaza in alt unghi si pare ca are o silueta atletica, din care au "disparut" defectele.

Sophia a scris pe blogul ei ca tot ce a facut ca sa arate mai bine in una din poze a fost sa schimbe luminozitatea, sa poarte o lenjerie intima care arata mai bine si si-a schimbat pozitia corpului in una care sa o avantajeze. Imaginile, sustine ea, au fost realizate la 3 minute distanta.

Femeia vrea sa atraga atentia asupra perceptiilor noastre atunci cand vedem selfie-uri sau poze in care apar femei cu corp perfect. "Pana si eu am cazut in acest pacat si am impartasit doar poze care ma avantajau. Dar nu credeti mereu ce vedeti. Sunt cateva trucuri de care va puteti ajuta ca sa faceti 'selfie-ul' perfect." a scris aceasta pe blogul personal.

Ea mai scris ca simte presiunea din partea industriei de fitness, dar si din partea celor din jur, cand vine vorba despre aspectul fizic. "Lumea picioarelor perfecte si abdomenului cu patratele pare un ideal. Dar devine obositor atunci cand ti se pune presiune. Dar, nimeni nu arata perfect".

Femeia mai spune ca nici lumea antrenilor de fitness nu este perfecta si ca multe dintre ele sunt mituri si ca si ei poftesc la lucruri interzise, ca pizza si nu toti au corpuri sculptate, asa cum isi imagineaza marea majoritate

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO