A renuntat la dieta pe baza de chipsuri si fasole, acum ridica 100 de kg si participa la concursuri de Miss. Cum arata. FOTO

Ultima actualizare: 16-09-2016 07:41
Pearl Davison

In primul an de facultate, Pearl Davison, o asitenta medicala, si-a neglijat total dieta si a ajuns sa se hraneasca numai cu chipsuri si mancare de fasole. Kilogramele au inceput sa se adune asa ca tanara a decis sa faca o schimbare radicala.

"La universitate am cazut intr-o capcana. Eram departe de casa si nu ma gandeam deloc la ce mananc." povesteste Pearl despre primul ei an de facultate, in 2009, potrivit Daily Mail.

 

Fata in varsta de 25 de ani, originara din orasul britanic Leeds, care in trecut ura sa poarte costum de baie a ajuns semifinalista la concursul de frumusete Miss Anglia. Pearl a renuntat total la meniul nesanatos din facultate si s-a apucat serios de sala. Dupa multe antrenamente intense ea se poate lauda ca ridica si 100 de kilograme. Vrea astfel sa le demonstreze oamenilor ca o femeie poate fi in acelasi timp si frumoasa si puternica si sa le inchida gura celor care o critica spunandu-i ca este mult prea musculoasa.

 "Femeile cu o musculatura dezvoltata primesc o gramada de comentarii negative. Si mie mi s-au spus multe legate de corpul meu." isi aminteste fata.

 Transformarea ei a inceput in 2011, cand cantarea 71 de kilograme, la o inaltime de 172 de centimetri. Renuntand la alcool si mancand produse naturale de sase ori pe zi, Pearl a reusit sa slabeasca in kur de 12 kilograme, dar si sa puna pee a masa musculara. Doi ani mai tarziu s-a simtit suficient de confortabil incat sa participe la primul sau concurs de fitness.

 

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO