Victor Ponta, pilot de raliu la Pro Motor!

14-05-2009 00:00


Victor Ponta

Sambata, 16 mai, de la ora 11.15, Roxana Ciuhulescu il are ca invitat pe Victor Ponta, care vine la Pro Motor, nu in calitate de ministru, ci de...pilot de raliu.

Dincolo de functia pe care o are in Guvern, Victor Ponta isi face timp si pentru cariera de pilot si de copilot.

Ministrul pentru relatia cu parlamenul povesteste sambata la Pro TV cum a inceput pasiunea sa pentru motociclete, la 18 ani, si cum, mai apoi, dupa ce s-a ales cu mai multe accidente, a debutat ca pilot in Campionatul de Viteza in Coasta indrumat de bunii lui prieteni Titi Aur si Edwin Keleti, pe un Renault Clio RS.

In prezent, copilotul lui Edwin Keleti, Victor Ponta “alearga” acum impreuna cu acesta pe un Renault Clio RS, in trecut cei doi facand echipaj pe o Dacia Logan pe care au si castigat anul trecut la grupa Dacia Logan.

Ministrul pentru relatia cu parlamenul nu se lauda doar cu o serie diversificata de masini pe care le-a condus de-a lungul timpului, de la Dacie, Oltcit si Renault Megane pana la “actualul” Mitsubishi Evo X, dar si cu o camera plina de cupe pe care le-a castigat in diferite competitii si de care este foarte mandru.

De altfel, ultimul trofeu castigat de invitatul emsiunii Pro Motor din 16 mai a fost locul 1 la grupa A in Raliul Banatului, impreuna cu Edwin Keleti.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO