Un film in care joaca detinuti de la Penitenciarul Craiova, la Cannes!

Eu cand vreau sa fluier, fluier

Lungmetrajul "Eu cand vreau sa fluier, fluier", filmat la o ferma din Cernavoda si ai carui protagonisti sunt opt detinuti de la Penitenciarul Craiova ar putea fi prezentat anul viitor la Festivalul de Cannes.

Reprezentantii Casei de Productie "Strada Film", din Bucuresti, au fost prezenti, marti, la Penitenciarul pentru Minori si Tineri din Craiova, unde s-au reintalnit cu sase dintre cei opt detinuti care au jucat in filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier", insa nu au dezvaluit foarte multe detalii despre scenariul lungmetrajului.

Regizorul filmului, Florin Serban, a anuntat, insa, ca premiera filmului, in care mai joaca si detinuti de la Penitenciarul pentru Minori si Tineri din Tichilesti (Braila), va avea loc anul viitor, iar pelicula ar putea fi prezentata si la Festivalul de Film de la Cannes.

Lungmetrajul urmareste povestea unui detinut, Silviu, care se indragosteste de o profesoara de sociologie, pe care o rapeste si evadeaza din penitenciarul unde isi ispasea pedeapsa pentru talharie.

 

Citește și
Pe aripile vantului
Replici celebre din filme celebre!
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat
Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
"Transformers - Razbunarea celor invinsi" a avut premiera la Tokio

Autobotii si decepticonii revin printre noi si au poposit pentru inceput la Tokio, unde a avut loc premiera peliculei mult-asteptate "Transformers - Razbunarea celor invinsi".

Replici celebre din filme celebre!
Replici celebre din filme celebre!

Fraze memorabile care au intrat in istoria cinematografiei si nu numai! Sunt replici pe care le retinem pentru ca spontaneitatea si farmecul lor ne-au cucerit.

Michael Haneke, marele castigator de la Cannes!
Michael Haneke, marele castigator de la Cannes!

Triumf absolut pentru austriacul Michael Haneke, castigatorul mult ravnitului trofeul al festivalului de la Cannes. In aplauzele salii, regizorul in varsta de 67 de ani a urcat pe scena pentru a primi Palme d'Or.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme
Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme

În România, autoritățile pregătesc mii de saci cu nisip pe care să îi transporte în zonele unde Dunărea ar putea face probleme.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.