"The Expendables", in fruntea box office-ului nord-american

Ultima actualizare: 29-09-2012 12:34
The Expendables

"The Expendables", regizat si produs de Sylvester Stallone, a ocupat prima pozitie a box office-ului nord-american in primul weekend de la lansarea pe marile ecrane din Statele Unite si Canada.

Filmul "The Expendables" prezinta aventurile unei bande de mercenari care primeste misiunea de a inlatura de la putere un dictator sud-american. Pentru a asigura succesul acestui film de actiune, Stallone, care detine un rol in aceasta pelicula, a mizat pe o distributie de invidiat, din care fac parte "Stone Cold" Steve Austin, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Jason Statham si Dolph Lundgren.

Lungmetrajul a avut incasari de 35 de milioane de dolari de vineri pana duminica.

"Eat Pray Love", regizat de Ryan Murphy si avand-o in rolul principal pe Julia Roberts, ocupa pozitia a doua, in primul sau weekend de proiectii in salile nord-americane, cu incasari de 23,7 milioane de dolari.

Comedia politista "The Other Guys", cu Will Ferrell si Mark Wahlberg in rolurile principale, s-a situat pe locul al treilea, cu incasari de 18 milioane de dolari.

Thrillerul SF "Inception", cu Leonardo DiCaprio si Marion Cotillard in rolurile principale, ocupa pozitia a patra, avand incasari de 11,3 milioane de dolari.

Comedia romantica "Scott Pilgrim vs. the World", cu Michael Cera si Mary Elizabeth Winstead in rolurile principale, ocupa locul al cincilea, cu 10,5 milioane de dolari incasari de vineri pana duminica.

Filmul de animatie "Despicable Me", care prezinta povestea lui Gru, maleficul ce voia sa fure Luna, s-a mentinut pe pozitia a sasea, cu incasari de 6,7 milioane de dolari. Comedia muzicala "Step Up 3-D" a ocupat pozitia a saptea.

Pe opt s-a situat thrillerul de spionaj "Salt", in care Angelina Jolie interpreteaza rolul unui agent CIA acuzat ca spioneaza pentru Rusia.  Pe locul al noualea s-a clasat comedia "Dinner for Schmucks", iar  "Caini si Pisici: Razbunarea lui Kitty Galore 3D" incheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari incasari in America de Nord la sfarsitul saptamanii trecute.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 19.00 – 25 Octombrie 2021

45:39
Alt Text!
UFC
Nicolae Negumereanu vs. Ike Villanueva

10:19
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!